Horoscop Urania februarie 2022. Iubirea e pe primul loc, dar se întâmplă surprize şi în Casa Banilor

A doua lună din noul an îi găsește pe nativii zodiacului motivați să facă mai mult pentru ca lucrurile să se îndrepte în direcția pe care și-o doresc.

27 ian. 2022, 14:22
Horoscop Urania februarie 2022. Iubirea e pe primul loc, dar se întâmplă surprize şi în Casa Banilor

Horoscop Urania februarie 2022.

Va fi o lună în care zodiile vor munci mai mult și vor încerca să își schimbe viața din toate punctele de vedere. Luna februarie este surprinzătoare prin raportul puternic pe care îl stabileşte între energia conservatoare şi împământată a Taurului, pe de o parte, şi ampla desfăşurare de forţe ce are loc pe teritoriul profund neconvenţional al Vărsătorului, pe de altă parte. Ne aşteaptă, astfel, o perioadă ce ne provoacă să integrăm atât realismul şi abordarea foarte concretă a situaţiilor întâmpinate, cât şi înălţarea spre vederi progresiste, spre inovaţii şi reforme ce pot fi aplicate la scară socială largă şi produc revoluţii în gândire. Luna Februarie aduce schimbări importante în viața zodiilor, surprize pentru unii și dezamăgiri, mai mici sau mai mari pentru alții. În a doua lună din an apar pot apărea persoane cheie în viața unor zodii care le vor aduce noi perspective de cuplu, sau de business, potrivit enigmeleuraniei.ro

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pe plan sentimental te lasi dirijata de pasiune (Venus te inflacareaza din data de 7) si nu-ti pasa ce cred ceilalti, cata vreme faci ce-ti place. Fara doar si poate, iubirea e in prim-plan luna asta si vei fi coplesita cu declaratii si daruri. Nu uita sa si oferi ceea ce primesti! La locul de munca, nu rata niciun prilej de a vorbi despre rezultatele tale si incearca sa nu dai vina pe altii pentru lucrurile care nu merg bine. Ai sanse mari sa fii rasplatita pentru efortul tau constant printr-un bonus financiar neasteptat. In privinta sanatatii, poti avea nevoie de cateva investigatii medicale care nu-ti erau in plan. Nimic grav, dar nici de ignorat, mai ales daca-ti afecteaza starea de spirit si nivelul de energie! Berbecii vor avea parte de reușite pe plan profesional în luna februarie. În timpul liber vor frecventa sala de sport și se vor ține de antrenamente. Din punct de vedere amoros, cei singuri își vor găsi jumătatea în cercul de prieteni, iar cei aflați într-o relație vor duce relația la alt nivel. Berbecii sunt norocoșii acestei lunii Februarie 2022, dacă este să vorbim strict din punct de vedere financiar. Vin banii pe bandă rulantă pentru acești naivi, evident, după muncă și răsplată. Din 1 februarie se amplifică interacţiunile cu prietenii şi intervenţia ta în diverse grupuri, organizaţii, asociaţii cu care intri în contact. Totodată, te preocupă intens subiecte ce ţin de progresul colectiv şi poţi primi propuneri ce îţi trasează noi strategii evolutive în plan personal. În 4 şi 5 februarie te concentrezi asupra implicaţiilor financiare ale proiectelor tale. În preajma zilelor de 6 şi 7 au loc evenimente neaşteptate în relaţii, care solicită multă seriozitate.

În preajma lui 10 februarie AstroDex îţi recomandă să eviţi gândirea şi discuţiile rigide sau unele conflicte mocnite cu prietenii. Luna Nouă din 11 februarie te invită să îţi stabileşti noi idealuri şi să gândeşti în perspectivă. În jurul lui 13 februarie poţi fi surprins(ă) plăcut de conversaţia cu cineva din trecut. În 15 şi 16 februarie ai multă energie. Din 18 februarie te concentrezi la aspectele spirituale şi devii mai retras(ă) într-o dispoziţie meditativă. În acelaşi timp, păstrezi atenţie sporită la aspectele materiale ale vieţii.

Poţi profita de energia din preajma zilei de 19 februarie pentru a-ţi transforma competenţele în recompense financiare. Pe 20 februarie este posibil să fii aşteptat(ă) la un eveniment între prieteni, care îţi impune cheltuieli, dar care îţi poate aduce şi unele avantaje de viitor. În jurul lui 25 februarie ai fler administrativ, poţi face investiţii inspirate sau poţi atrage câştiguri.

Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care pierde mulţi bani în perioada următoare
Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din data de 1 eşti atras(ă) într-o suită de contacte cu persoane aflate în poziţie de autoritate sau ţi se cere să preiei tu însuţi/însăţi unele poziţii oficiale şi să te adresezi unor grupuri mari de oameni. În preajma zilelor de 6 şi 7 februarie astrologii îţi recomandă să acorzi atenţie imaginii tale publice, astfel încât să transmiţi naturaleţe, responsabilitate, dar şi ingeniozitate şi nonconformism. În 10 februarie poţi intra în unele conflicte cu persoane care încearcă să te controleze. Taurii vor avea parte de surprize nebănuite din partea partenerului de viață. Luna februarie se anunță plină de iubire, iar Taurii vor trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste . Dacă în luna ianuarie au existat ceva tensiuni în cuplu, acum lucrurile s-au așezat, iar armonia în doi s-a restabilit. Taurii vor avea parte de surprize deosebit de plăcute pe plan personal și sentimental. Ceva frumos urmează să se întâmplă în viața lor, ceva ce va aduce o schimbare binevenită pentru acești nativi.În preajma Lunii Noi din 11 februarie este posibil să te simţi foarte vizibil(ă) în conjuncturi legate de carieră şi să te simţi un agent al schimbării şi inovaţiei. În acelaşi timp, poţi simţi o anume presiune socială într-un context general rebel. Pe 13 februarie vocea ta poate fi auzită la scară largă şi te poţi face remarcat(ă). Din 18 februarie eşti atras(ă) spre mai multe interacţiuni de grup şi începi să lucrezi la unele planuri de viitor. În jur de 20 februarie dispui de forţă şi poţi opune o rezistenţă puternică în faţa unor persoane cu care nu eşti de acord. Cu aceeaşi determinare poţi realiza lucruri importante, care îţi sunt recunoscute de comunitate. Din 21 februarie gândeşti şi comunici mai clar. În jurul lui 26 februarie eşti creativ(ă), iar acest lucru te poate ajuta să rezolvi ingenios unele aspecte legate de cămin care totodată te vor ajuta şi în profesie.

Horoscop Urania februarie 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor profita de luna iubirii și vor pleca într-o vacanță alături de persoana iubită. Cei aflați la început de relație vor dori să facă următorul pas și să se mute împreună. Gemenii care au relații mai vechi își doresc un copil sau o căsătorie. Gemenii vor avea cheltuieli neprevăzute în a doua lună din an, însă acestea nu vor goli complet conturile. Pe plan sentimental, de asemenea, este posibil să apară schimbări plăcute, ceva la care nici măcar nu se așteaptă. Din prima zi a lunii eşti invitat(ă) să construieşti diverse interacţiuni cu oameni din depărtări, care te aduc în contact cu o filosofie de viaţă nonconformistă. La rândul tău, poţi transmite mesaje cu impact pe distanţe mari, iar în jur de 4 februarie toate acestea vor fi strâns conectate la planul profesional şi relaţiile cu colegii. Pe 6 şi 7 interacţiunile tale cu ceilalţi pot scoate la iveală principii de viaţă foarte originale, dar şi unele blocaje în gândire.

Astrologii îţi recomandă să profiţi de energia puternică a Lunii Noi din 11 februarie pentru a-ţi lărgi orizonturile, pentru a depăşi unele judecăţi limitate legate de spiritualitate sau pentru a asimila informaţii cu un grad avansat de complexitate. În jurul lui 13 februarie poţi întâlni persoane care te ajută să descifrezi sensul unor experienţe trecute şi să redescoperi în interiorul tău o înţelepciune foarte vastă. După 18 cariera îţi solicită mai multă atenţie şi implicare. În jurul lui 20 februarie este posibil să simţi că voinţa ta se confruntă cu reguli şi principii de viaţă ale altor oameni, impunând renunţare şi unele sacrificii în ce te priveşte. Poţi folosi această energie pentru a face acte de voluntariat şi de generozitate dezinteresată. În preajma lui 25 februarie este bine să îţi asumi responsabilităţi, dar să laşi lucrurile să se şi aşeze de la sine, pentru că nu poţi controla totul.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru nativii zodiei Rac, luna februarie aduce dezamăgiri și bucurii deopotrivă. Dezamăgirile pot apărea pe plan profesional, mici probleme la muncă, cu superiorii sau chiar cu colegii de birou. Nu disperați, totul se rezolvă spre finalul lunii. Bucuriile pentru Raci vin pe plan sentimental în luna februarie 2022.Din 1 februarie eşti mai receptiv(ă) în aspecte emoţionale legate de relaţiile tale, îi poţi citi mai uşor pe ceilalţi şi le poţi descifra mesajele ascunse, nerostite. În felul acesta, confrunţi subiecte tabu şi produci purificarea unor relaţii la care ţii foarte mult, dar care presupun şi unele complicaţii sufleteşti. În jurul lui 6 februarie poţi constata că tu şi cineva apropiat v-aţi maturizat alături şi că vă puteţi elibera de vechi ataşamente sau suferinţe. Ziua de 10 februarie îţi poate aduce curajul de a lămuri cu sinceritate subiecte incomode. În jurul lui 13 februarie este posibil să apară unele discuţii legate de bani, ce atrag atenţia la felul în care oferi şi primeşti energie în relaţii. Este bine să meditezi la cât de echilibrate sunt aceste schimburi subtile din viaţa ta. După 18 februarie atmosfera devine mai luminoasă şi expansivă pentru tine; apare dorinţa de aventură şi explorare. În preajma zilei de 20 februarie planurile tale de viitor s-ar putea să intre în contradicţie cu intenţiile sau posibilităţile materiale ale partenerilor.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Leii se numără printre norocoșii îndrăgostiți care vor sărbători luna iubirii alături de un partener atent și iubitor. Leii vor lua inițiativa și își vor cere partenerul în căsătorie. Nu este exclus ca nunta să aibă loc tot în acest an. Leul nu este adeptul ceremoniilor cu fast, care necesită mult timp de pregătire.Relaţiile reprezintă un subiect de maxim interes pentru tine luna aceasta. Încă din 1 februarie începi să atragi mai multe interacţiuni cu oameni ce se remarcă printr-un stil neconvenţional şi care te impulsionează să priveşti în jurul tău cu prietenie, egalitate şi fraternitate. În preajma zilelor de 6-7 februarie este posibil să te confrunţi cu rebeliunea şi nesupunerea unor persoane pe care să le percepi ca fiind extravagante. În felul acesta, începi să îţi asumi unele sarcini oficiale ce combină reforma cu o abordare realistă, bine calculată şi reuşeşti să eviţi o atmosferă nedisciplinată. Între 10 şi 13 februarie pui la punct neînţelegeri mai vechi, astfel încât să rezulte consens în cadrul echipelor de care aparţii şi să se creeze terenul pentru acţiuni unite, de grup.

Horoscop Urania februarie 2022 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Odată cu prima zi a lunii februarie, pentru tine are loc o concentrare intensă asupra sectorului profesional şi relaţiilor de muncă. În acest domeniu apar situaţii noi şi se impun soluţii ce vorbesc despre modernizare şi progres, despre utilizarea tehnologiei, poate chiar şi espre dezvoltarea competenţelor în informatică. Totodată, este nevoie să te concentrezi şi asupra sănătăţii, iar zilele de 6-7 februarie îţi pot aduce mesaje valoroase în acest sens. În preajma lui 10 februarie pot apărea unele discuţii tensionate la locul de muncă, scopul fiind alinierea procedurilor de lucru la unele standarde internaţionale sau la o conduită de afaceri cu adevărat morală. Lupţi cu mai multă convingere în acest sens, iar în 13 februarie este bine să depui efort suplimentar pentru a te face cât mai bine înţeles de către cei cu care colaborezi. Relaţiile cu diverşi colaboratori din străinătate se pot energiza. După 18 februarie presiunea din zona de serviciu se mai detensionează, iar pentru tine începe un interval bogat în experienţe de relaţie. Ceilalţi îţi vor atrage atenţia la o abordare mai visătoare şi sensibilă a vieţii; mai ales din 25 februarie se face mai mult loc în viaţa ta pentru romantism. Între timp, Mercur revenit în mers direct în data de 21 îţi aduce forţe intelectuale proaspete şi mai multă receptivitate mentală faţă de evenimentele din exterior.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele sunt norocoase în dragoste în luna februarie. Acestea se vor simți cu adevărat iubite, iar partenerul de cuplu va depune tot efortul pentru ca lucrurile să fie cu adevărat magice în viața de cuplu. La locul de muncă se vor simți stresante fiindcă va fi necesar să lucreze suplimentar.Acești nativi au planuri mari și totul se face cu putere de muncă și resurse financiare. Au investit în 2021, iar acum au nevoie să tureze motoarele pentru a continua ce și-au propus.Din 1 februarie Venus în Vărsător te stimulează să acorzi atenţie sectorului romantic, să traversezi situaţii de flirt şi îndrăgostire sau să dezvolţi o atitudine luminoasă, prietenoasă, jucăuşă, iar tu să te bucuri de orice clipă de relaxare şi plăcere. Toate acestea intră şi sub incidenţa ivestigaţiilor emoţionale adânci, astfel încât să elimini naivitatea şi să nu iroseşti timp în compania unor oameni nepotriviţi. Relaţiile cu copiii pot veni de asemenea în prim-planul atenţiei tale pe tot parcursul lunii. Între 10 şi 13 februarie pot să apară şi chestiuni legate de speculaţii financiare sau de investiţiile impuse de pasiunile tale, de unele idei creative pe care doreşti să le valorifici.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Atat in viata personala, cat si profesionala, e o luna in care trebuie sa dai dovada de multa deschidere si sa te abtii de la remarci usturatoare, chiar daca ti-e greu sa accepti pareri diferite de a ta. Nu te incapatana sa iasa lucrurile exact asa cum le-ai planificat si mai ales nu insista ca toata lumea sa se muleze dupa cerintele tale. Luna Noua iti da peste cap perceptia despre locul de munca, despre un coleg, sef sau despre cineva drag. In ultima parte a lui februarie ai succes si inspiratie daca esti in cautarea unui nou job sau daca iti negociezi pozitia actuala, la serviciu. Ai idei bune si primesti oferte greu de refuzat. De iubire te bucuri mai ales in prima parte a lunii! Prima zi a lunii aduce pentru tine o orientare puternică înspre relaţiile de familie şi cadrele de cămin, unde este bine să încerci să aduci armonie, dar şi un set de acţiuni de modernizare. Atât aspectele practice şi exterioare ale acestor cadre de viaţă sunt importante în intervalul următor, cât şi cele emoţionale, respectiv felul în care te simţi printre rudele apropiate sau atunci când rămâi doar tu cu tine, în intimitatea căminului. Astfel, în intervalul 6-13 februarie au loc o serie de reflecţii, discuţii şi interacţiuni care te ajută să lămureşti tensiuni mai vechi din familie, să te reconectezi la rădăcini şi trecut. De asemenea, poţi privi toate acestea într-o manieră nouă, te poţi elibera de tradiţii sau tipare emoţionale pe care ţi le-ai dezvoltat încă din copilărie, stabilindu-ţi propriile reguli în relaţiile tale personale. Pe de altă parte, poţi dobândi şi sentimentul luminos de unitate şi prietenie în familie. După 18 februarie vei simţi mai mult elan spre distracţie, relaxare, timp dedicat hobby-urilor.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Luna aceasta construieşte pentru tine încă din data de 1 o suită de situaţii legate de comunicare, învăţare, aprofundarea unor informaţii complexe care presupun aplicare practică la locul de muncă. Poţi da dovadă de o gândire deopotrivă riguroasă şi armonioasă, corelând un volum mare de date. Comunicarea prin intermediul tehnologiei moderne capătă de asemenea amploare.Luna aceasta construieşte pentru tine încă din data de 1 o suită de situaţii legate de comunicare, învăţare, aprofundarea unor informaţii complexe care presupun aplicare practică la locul de muncă. În jurul datei de 6 februarie poţi da dovadă de o gândire deopotrivă riguroasă şi armonioasă, corelând un volum mare de date. Comunicarea prin intermediul tehnologiei moderne capătă de asemenea amploare.Este posibil să resimţi şi presiunea de a reveni asupra unor informaţii mai vechi, de a găsi soluţii pentru unele neînţelegeri şi erori legate de mijloacele de comunicare. Diversele deplasări în imediata apropiere sunt şi ele sursă de surprize. În jurul lui 10 februarie aceste tensiuni capătă amploare, în timp ce ziua de 13 poate aduce ajutor din partea unor colegi inspiraţi.

Horoscop Urania februarie 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor primi vești de la niște prieteni din străinătate. Totodată, Capricornii vor fi invitați să călătorească și să se întâlnească cu amicii plecați departe. Partea grea va fi atunci când va trebui să își convingă iubitul/iubita să călătorească împreună.Începutul lunii te orientează spre aspecte foarte practice, spre alegeri de investiţie şi spre elaborarea unor strategii menite să îţi aducă o gestiune cât mai inteligentă a resurselor materiale. În preajma lui 7 februarie poţi da dovadă de ingeniozitate sporită, îţi poţi pune în aplicare unele talente artistice sau poţi investi în pasiuni ce se pot transforma într-o activitate productivă. Este bine să analizezi foarte bine orice cheltuială în această perioadă.Capricornii sunt predispuși la ceartă și la stări conflictuale în luna februarie. Nu ar strica mai multă răbdare și diplomație în relațiile cu cei din jur. Se anunță un câștig financiar consistent pentru acești nativi. În preajma zilei de 10 februarie este bine să te gândeşti profund la resursele tale native, căci poţi descoperi în interiorul tău o sursă de creativitate foarte valoroasă. În acelaşi timp, este bine şi să meditezi la asumarea unor riscuri financiare, suficient de sigure cât să nu producă mari pierderi, dar şi suficient de îndrăzneţe cât să îţi dezvolte spontaneitatea şi să îţi ofere momente de bucurie. Relaţiile cu copiii sunt de asemenea în prim-planul acestei luni sau acelea ce au legătură cu îndrăgostirea şi filrtul.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii vor fi solicitați să sară în ajutorul unei rude care nu are niciun alt sprijin. Pe plan sentimental pot apărea niște situații conflictuale cu persoana iubită. Putem spune că te afli printre vedetele acestei luni, energia Vărsătorului fiind activă pe tot parcursul lui februarie. Astfel, încă din data de 1 eşti chemat(ă) să îţi pui în valoare stilul personal, să intervii ca un agent al schimbării şi progresului – roluri care ţi se potrivesc în mod natural. În jurul zilelor de 6 şi 7 februarie poţi emite un magnetism foarte atrăgător pentru ceilalţi, iar Luna Nouă în semnul tău din data de 11 îţi aduce multă energie şi înnoirea forţelor. Totodată, este bine să te concentrezi asupra corpului tău fizic, să acorzi atenţie sănătăţii şi vitalităţii, să îţi pui în valoare frumuseţea. Poţi profita de acest interval pentru a-ţi reinventa stilul şi vestimentaţia. Între 10 şi 13 februarie energia ta mentală este amplificată.

Horoscop FEBRUARIE 2022. Mercur iese din retrograd, ce zodii dau de belsug si fericire
Horoscop Urania februarie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii pot primi propuneri pe partea de business. Ceva măreț care presupune implicarea lor 100%, dar și o monetizare pe măsură, dacă totul va merge conform planului.Este posibil ca în prima jumătate a lunii, până la intrarea Soarelui în semnul tău, să simţi că pluteşti şi că eşti un martor detaşat al întâmplărilor, unele dintre ele destul de apăsătoare ca stare generală, altele însă pline de rafinament. Încă din prima zi a lui februarie devii receptiv(ă) la emoţiile colective şi eşti cuprins(ă) de o stare meditativă. În jurul zilei de 7 poţi conştientiza brusc anumite informaţii pe care până atunci nu le-ai văzut foarte clar. Păstrând această stare de atenţie simultană la planul subtil şi la ceea ce se întâmplă în realitatea imediată, ai posibilitatea să sintetizezi un volum foarte mare de date, să înţelegi fenomene complexe ce te ajută să percepi viaţa în mod holistic. Între 10 şi 13 februarie se creează şi unele contexte care te fac mai combativ(ă).