HOROSCOP URANIA. Iunie aduce războinicul Mercur în Rac, evitaţi conflictele. PREVIZIUNI pentru fiecare zodie

HOROSCOP URANIA. Previziuni astrologice pentru perioada 30 mai – 5 iunie 2020. Mercur va intra în zodia Racului, cum sunt afectate zodiile.

29 mai 2020, 09:05
HOROSCOP URANIA. Iunie aduce războinicul Mercur în Rac, evitaţi conflictele. PREVIZIUNI pentru fiecare zodie

HOROSCOP BERBEC

Între 30 și 31 mai după-amiaza, la locul de muncă, Berbecii vor avea de luptat cu două tendințe diferite: propria stare de spirit, deloc propice muncii asidue și informațiile care le vor abate atenția de la lucrurile importante; unele vor pune într-o altă lumină datele unei întâlniri, al unui dialog sau al relației nativilor cu reprezentanții unei instituții. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, reacții ciudate față de solicitările care le vor fi adresate pentru a lua în discuție un aspect de viață (între soți), de muncă și de colaborare, de contract sau de conflict. Și pentru că nu vor avea chef să se enerveze, Berbecii vor recurge la tertipuri: se vor face că nu au înțeles ori vor da un răspuns evaziv. Și chiar dacă această eschivă poate părea naivă, ea va fi justificată de tranzitele momentului, care vor pune într-o ecuație greoaie schimbul de impresii.

Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, ambiții personale pe teme financiare sau patrimoniale. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și va evolua, până pe 23 decembrie 2021, pe direcția Gemeni/Săgetător, respectiv, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, ceea ce, în funcție de vârstă, va crea ipostaze speciale, legate de performanța școlară/pregătirea profesională, comunicare/învățare, relațiile cu frații/cunoscuții ocazionali, deplasările scurte/călătoriile lungi.

Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, deplasări precipitate pe fondul unor informații care le vor schimbă planurile de viață și deciziile anterioare, asta datorită (sau din cauza!) influenței Lunii Pline în Săgetător, din 5 iunie, care va viza cele două case ale comunicării și ale călătoriilor.

HOROSCOP TAUR

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, reacții afective temperate, controlate sau reținute. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, efort de a se menține pe linia de plutire în relația lor cu sarcinile de serviciu, cu șefii sau cu colegii, pe care le simt amenințate de stres și de impactul afirmațiilor sau al observațiilor formulate și de unii, și de alții. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, secvență dificilă pentru relațiile între soți și partenerii de orice fel. Reacții bruște, chiar dacă nativul le va explica, ca o scuză, prin presiunile socio-profesionale care îl împovărează.

În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale, părăsind direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și instalându-se pe direcția Gemeni/Săgetător; astfel, până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, ceea ce indică un accent major, de un an și șapte luni, pe sectorul banilor, al câștigurilor, al datoriilor și al investițiilor, al speculațiilor, al pierderilor și al avantajelor materiale. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, interes pentru aspectul legal al unor demersuri patrimoniale. În seara de 5 iunie se va forma aspectul de Lună Plină în Săgetător (opoziție Soare/Lună, la 15°33′, pe direcția Gemeni/Săgetător) ceea ce poate să contureze o dispută sau o nedumerire interioară născută din imposibilitatea de a da o direcție corectă, legală și morală unor inițiative care implică diferite persoane într-un proiect personal. Posibile contradicții între ceea ce vor sau pretind nativii și ceea ce li se oferă, dacă aceștia au formulat cereri de ajutor material ori reglementări instituțiilor statului: limitări, condiționări, refuzuri, derobări de competențe, abordări abuzive.

HOROSCOP RAC

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, viață domestică banală, chestiuni administrative enervante, stringente. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, dorință de evadare din cotidian cu orice preț, fie și numai cu gândul. Perioadă alunecoasă și plină de capcane pentru părinții care, în dorința de a păstra relațiile relaxate între ei și copiii lor, vor fi dispuși să facă concesii, să renunțe la niște principii, să “intre în jocul ” acelora, plecând de la ideea greșită de “a nu-i pierde”. În realitate, cedările lor vor fi percepute de copii ca factori de slăbiciune și le vor exploata imediat; risc de pierdere a autorității parentale din cauza unor abordări “camaraderești”.

Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, discrete tulburări ale sănătății care au ca motiv principal o stare psihică alterată de supărări, de stres, de nemulțumire. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale; astfel, ea va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a angajat pe 16 noiembrie 2018, și va evolua pe direcția Gemeni/Săgetător; până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, abordări legale sau întâlniri oficiale. Nota generală va fi de dialog, de cadru legal în care se vor desfășura niște consultări sau negocieri. Cei născuți în zodia Gemenilor se vor arăta destul de flexibili la soluțiile și propunerile părții adverse, dar vor evita să se angajeze într-o decizie clară. În seara de 5 iunie, se va forma aspectul de Lună Plină în Săgetător (opoziție Soare/Lună, la 15°33′, pe direcția Gemeni/Săgetător), care va accentua preocuparea nativilor pentru legalitatea și cadrul juridic al unor premise (afaceri, contracte, procese, negocieri, împăcări).

Mai multe detalii, pe libertatea.ro