Horoscop Urania. Marte în Balanţă, risc de destrămare a unor relaţii

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 26 august – 1 septembrie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

25 aug. 2023, 18:24
Horoscop Urania. Marte în Balanţă, risc de destrămare a unor relaţii

Horoscop Urania Berbec – 26 august – 1 septembrie 2023
Pe 26 august, interese personale care îi fac pe nativi să cerceteze, pe diferite căi, o anume stare de lucruri dintr-o țară în care urmează să facă o deplasare, unde se află rudele și prietenii lor, în care nativii își fac planuri să desfășoare o activitate profesională sau de care se leagă o speranță a lor de „mai bine”.

Între 26 august, după ora 16:06′, și după-amiaza zilei de 28 august, activități profesionale curente efectuate sub presiunea timpului; evenimente care se suprapun și complică lucrurile. Pe 27 august, Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 12 octombrie, va crea situații speciale în planul relațiilor parteneriale (înțelegeri anterioare care încep să „patineze”, conflicte care se destramă, aparent fără un motiv credibil, schimbări bruște de opinie ale părților).

Între 28 august, după ora 17:32′, și după-amiaza zilei de 30 august, întâlniri interesante, situații inedite trăite alături de prieteni, impresii contradictorii cu privire la o persoană.

Între 30 august, după ora 16:57′, și după-amiaza zilei de 1 septembrie, stări organice care, fără a suferi o disfuncție anume, instalează un disconfort care impune prudență alimentară și inițiative terapeutice la îndemâna nativilor menite să liniștească funcțiile digestive sau hepatice răscolite de suprasolicitările anterioare.

Luna Plină în Pești, din ziua de 31 august, își va pune amprenta pe latura psihică, instaurând, pentru două zile, în preajma acestui moment, o stare specială, ca și cum „au atins o limită”, care îi va face pe Berbeci să se distanțeze de provocările ocazionale sau să se izoleze de orice situație conflictuală. Posibile ecouri care le vor tulbura nativilor echilibrul interior legat de ipoteza unor schimbări la locul lor muncă. Din 1 septembrie, după ora 16:25′, inițiativă, energie și reacții rapide, dar imprudente sau exagerate față de motivul care le provoacă.

Zodiile binecuvântate de Fecioara Maria la finalul săptămânii: Nu privi tot ce se întâmplă ca pe ceva rău!

Între 30 august, după ora 16:57′, și după-amiaza zilei de 1 septembrie, relații ambigui cu unii prietenii; la condițiile astrale inițiale, în acest răstimp, se va adăuga și influența Lunii Pline în Pești, din 31 august, care, pe fond, nu va altera sau agrava relațiile de prietenie, dar le va învălui într-o stare de confuzie încât unii Tauri nu vor ști ce să creadă.

În plan sentimental, acest context îi va irita însă pe unii care nu vor accepta să „plutească” în incertitudini. Din 1 septembrie, după ora 16:25′, iritare, insomnii, gânduri care se concentrează pe o temă de viață nemulțumitoare.

 

Horoscop Urania Taur – 26 august – 1 septembrie 2023
Pe 26 august, reacții emoționale la aflarea unor informații care privesc regimul fiscal al unor bunuri sau cu privire la procedurile ce trebuie efectuate pentru reglementarea unor dosare privitoare la drepturile lor bănești și patrimoniale. Nevoie de consultare cu specialiștii în domeniu.

Între 26 august, după ora 16:06′, și după-amiaza zilei de 28 august, mai multe trigoane pe cele trei semne de Pământ vor crea premisele unor consolidări de opinii și atitudini cu privire la o chestiune ideologică sau profesională ce trebuie avută în vedere în activitatea depusă de către nativi și care nu le va fi ușor de acceptat, pe fond, punându-se problema unor concesii sau renunțări personale la care nativii vor trebui să recurgă.

3 zodii chinezeşti care au NOROC mare la finalul săptămânii. Vezi dacă te numeri printre ele!

În ziua de 27 august, Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 12 octombrie, va dinamiza relațiile de muncă, dar va introduce și momente de instabilitate, de așteptare, de nehotărâre, de amânare în luarea unor decizii personale sau în aplicarea unor măsuri organizatorice la locul de muncă al celor care s-au născut în zodia Taurului. În planul sănătății se vor înregistra fluctuații ale funcțiilor renale și/sau urinare. Între 28 august, după ora 17:32′, și după-amiaza zilei de 30 august, stres pe fondul evoluției ciudate ale unor relații socio-profesionale sau oficiale.

Între 30 august, după ora 16:57′, și după-amiaza zilei de 1 septembrie, relații ambigui cu unii prietenii; la condițiile astrale inițiale, în acest răstimp, se va adăuga și influența Lunii Pline în Pești, din 31 august, care, pe fond, nu va altera sau agrava relațiile de prietenie, dar le va învălui într-o stare de confuzie încât unii Tauri nu vor ști ce să creadă.

În plan sentimental, acest context îi va irita însă pe unii care nu vor accepta să „plutească” în incertitudini. Din 1 septembrie, după ora 16:25′, iritare, insomnii, gânduri care se concentrează pe o temă de viață nemulțumitoare.

 

Horoscop Urania Gemeni – 26 august – 1 septembrie 2023
În ziua de 26 august, schimb de informații sau documente legate de un proiect, un contract care îi va obliga pe cei născuți în zodia Gemenilor să ia o decizie, să aibă o reacție sau o inițiativă.

Între 26 august, după ora 16:06′, și după-amiaza zilei de 28 august, evoluție mai puțin explicită pentru rezolvarea unor chestiuni materiale sau financiare importante în economia vieții unui Geamăn.

În ziua de 27 august, Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 12 octombrie, va răscoli sau, de la caz la caz, va dinamiza sectorul relațiilor afective ale nativilor care vor trece prin numeroase stări de spirit, nici una clară sau suficient de motivată, încât să-i împingă la o decizie. Univers de gânduri, trăiri și simțiri amestecate, provocatoare, incitante la început, dezamăgitoare sau chiar conflictuale în timpul consumării lor.

Risc de supraevaluare a unor persoane și relații care se vor constitui în această perioadă. Între 28 august, după ora 17:32′, și după-amiaza zilei de 30 august, idei contradictorii, informații enervante cu privire la o activitate legată de pregătirea profesională sau, în alt plan, legate de deplasările sau călătoriile ce vor sta sub semnul surprizelor de ultimă oră.

Între 30 august, după ora 16:57′, și după-amiaza zilei de 1 septembrie, răstimp alambicat pentru cei care au funcții, ranguri și demnități care pot avea inițiative mai puțin inspirate, care pot șovăi într-o direcție socio-profesională; deși impactul asupra activității acelora nu va fi major, influența Lunii Pline în Pești, din 31 august, va accentua nota de nesiguranță și de instabilitate în opinii; nota generală se va îndrepta spre ceea ce se cheamă „impresie la public”. Din 1 septembrie, după ora 16:25′, stres, enervări, nemulțumiri, acuzații și reproșuri între nativi și unul sau mai mulți prieteni. Momente neplăcute care vor contribui la destrămarea unei relații.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro