Horoscop Urania pentru perioada 2-8 februarie. Taurii simt ameninţări, dar fac salturi spectaculoase

HOROSCOP. Previziuni astrologice pentru perioada 2-8 februarie 2019. Luna Nouă în Vărsător. Venus va intra în Capricorn.

RomaniaTV.net
01 feb. 2019, 19:31
Horoscop Urania pentru perioada 2-8 februarie. Taurii simt ameninţări, dar fac salturi spectaculoase

HOROSCOP BERBEC Între 2 și 3 februarie după-amiaza, perioadă de asumare a unor responsabilități profesionale, efort de a-și menține autoritatea și de a conduce prudent o activitate publică. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, întâlniri într-un context neobișnuit cu niște cunoștințe mai vechi sau posibilitatea să cunoască persoane interesante.

HOROSCOP Informații și evenimente cu caracter inedit, care nu se reflectă, întotdeauna, în chip pozitiv asupra prietenilor unui Berbec; acesta își va schimba, firește, părerea despre aceia sau își va reconfigura, imediat, atitudinea și natura relațiilor personale. Rupturi bruște de unii prieteni, dar și atașamente imprevizibile. Tendința va fi preluată și amplificată, în preajma zilei de 4 februarie, de Luna Nouă în Vărsător. Tot pe 4 februarie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului, semn în care va rămâne până la 1 martie a.c., timp în care va introduce o binefăcătoare undă de protecție în planul carierei și de șansă, succes sau izbândă în confruntările profesionale.

HOROSCOP Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, perioadă mai temperată în reacții, care le induce nativilor o stare de relaxare, de confort interior. Unii Berbeci vor simți nevoia să doarmă mai mult timp decât în alte dăți, să se menajeze fizic pentru a-și păstra sau recupera forțele risipite în ultima vreme.

HOROSCOP Din 8 februarie, după ora 16:34, Luna va începe să tranziteze zodia Berbecului, obligându-i să redevină activi, energici, hotărâți și rapizi în decizii. Moment al stresului și al unor posibile enervări. Berbecii pot avea inspirații fericite, proiecte interesante sau demersuri curajoase în planul pregătirii profesionale, acestea vor fi posibile pe fondul unor evenimente care sunt legate (condiționate) de străinătate (călătorii de agrement, de studii, de prospectare, pentru discuții preliminare).

HOROSCOP TAUR Între 2 și 3 februarie după-amiaza, efort de consolidare a unor direcții de viață pe care nativul, mai ales dacă este (încă) tânăr, trebuie să le dezvolte prin studiu, aprofundare, experiență și perfecționare. Moment care va căpăta o pondere specială în planul pregătirii superioare pentru meserie/profesie din 4 februarie, când, în acest sector, își va începe tranzitul planeta Venus. Ea va rămâne în Capricorn până la 1 martie a.c., punându-le nativilor la dispoziție o lună pentru a înțelege adecvat realitatea și a înregistra un progres real.

HOROSCOP Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, locul și rolul social vor fi în prim-planul atenției Taurilor, care vor simți atât amenințările, cât și șansa de a face salturi spectaculoase. Intuirea lor va fi facilitată de Luna Nouă în Vărsător, din seara zilei de 4 februarie, care ar putea fixa și un reper esențial pentru un început de drum ori pentru asumarea unei responsabilități nu lipsite de riscuri.

HOROSCOP Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, bună înțelegere cu prietenii, convivialitate, corespondență sufletească, activități de relaxare și cultivare desfășurate în comun cu aceia. Din 8 februarie, după ora 16:34, răstimp marcat de îngrijorări, de așteptare încordată a unui eveniment sau a unui rezultat legat, uneori, de o chestiune de sănătate. Insomnii și cascadă de gânduri, nu toate utile și realist abordate.

HOROSCOP Din 8 februarie, timp de aproximativ 48 de ore, nu sunt indicate deciziile majore, chiar dacă pentru moment, în contextul dat, ele par utile, singurele posibile sau dacă nativii vor fi supuși unor constrângeri (pierderea funcției, expunerea publică, desolidarizarea colegilor și a partenerilor de proiect, șubrezirea imaginii, presa proastă’, criticile și atacurile în interiorul grupului în care își desfășoară activitatea.)

HOROSCOP GEMENI Între 2 și 3 februarie după-amiaza, se mențin situațiile complicate în planul obținerii beneficiilor sau drepturilor materiale ce decurg din partaje, succesiuni, donații, etc. De multe ori, ceea ce nu a permis rezolvarea lor a fost un cadru legislativ defavorabil, dar, din 4 februarie, când planeta Venus va intra în zodia Capricornului, lucrurile s-ar putea ameliora sau chiar schimba. Contextul, care aduce o șansă sau o soluție realistă, poate mai modestă decât și-ar dori ei acum, va rămâne activ până pe 1 martie a.c.

HOROSCOP Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, idei în cascadă, planuri și proiecte profesionale sau de viață care au, în general, o notă aventuristă și îndrăzneață. Gemenii vor nutri aceste impulsuri, mai ales acei nativi care sunt nemulțumiți de unele laturi ale existenței lor și care, în preajma zilei de 4 februarie, când se va produce, în acest sector, Luna Nouă în Vărsător, vor simți un soi de avânt ori de spirit reformator’, care le va da curaj, aripi, încredere. Moment al dialogurilor lămuritoare prin punctele de vedere sau informații necesare care vor arunca o lumină specială aspra unor dorințe și nemulțumiri personale.

HOROSCOP Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, întâmplări plăcute, momente măgulitoare pentru numele sau imaginea lor publică. Din 8 februarie, după ora 16:34, relații dinamice, uneori conflictuale, alteori furtunoase. Prietenii îi vor deranja’ pe Gemeni, dar nici aceștia nu vor rămâne datori și vor da replici de natură să amplifice divergențele ivite cu un motiv mai mult sau mai puțin întemeiat. Cooperarea cu persoanele apropiate poate intra într-o criză generată de interesele divergente, de orgolii și vanități ori de drepturile și postùrile meritate, care sunt limitate, încălcate sau ignorate.

Citeşte mai mult pe Libertatea.ro