Horoscop Urania pentru perioada 6-12 decembrie: Luna Plină va face mulţi nativi să exagereze

Apariţia în contextul astral al Lunii Pline va imprima săptămânii o notă de enfază, de exagerare. Nativii vor depăşi măsura în multe direcţii: idei, sentimente, decizii şi chiar în stilul de viaţă. Citeşte horoscopul realizat de Urania pentru perioada 6-12 decembrie.

05 dec. 2014, 09:46
Horoscop Urania pentru perioada 6-12 decembrie: Luna Plină va face mulţi nativi să exagereze

BERBEC

Se păstrează contradicțiile pe care le-a născut, cu un an în urmă, perechea Uranus/Pluton, doar că acum se adaugă și intervenția planetei Venus. Toate își vor pune pecetea pe casele esențiale pentru evoluția personală a acestor nativi, scrie Libertatea.ro.

Citeşte şi Horoscop 8-14 decembrie: Cumpenele tale din această săptămână

Zile complicate, chiar pe această direcție, pe 8 și 9 decembrie când se vor adăuga și probleme domestice, casnice sau provocate de rudele de sânge. O disfuncție abdominală poate strica seara zilei și noaptea de 12 spre 13 decembrie. Luna Plină din ziua de 6 decembrie privește casele a III-a și a IX-a și ridică la cote maxime comunicarea, schimbul de idei și toate chestiunile care țin de învățare, școală, pedagogie indiferent de contextul astral care îi vizează mai ales pe cei mici.

TAUR

chimbarea vine. Dar vine cu enervare, cu îngrijorare, cu obstacole noi, altele decât cele cu care s-au confruntat până în prezent. Pe 10 și mai ales pe 11 decembrie, obligațiile personale stringente îi vor constrânge să sacrifice rezolvarea unor chestiuni de familie, ceea ce va provoca supărarea unor rude sau vor încerca (în zadar!) să le rezolve pe toate. Mai importantă este ipostaza unor contracte sau înțelegeri care se pot lovi de blocaje, renunțare sau conflict vizibil de idei și interese. Taurii nu se vor putea abține și vor face o criză de orgoliu rănit, de mândrie sau de autoritate, împingând relația spre un conflict deschis sau spre o controversă de idei și de principii atât de acută încât reluarea dialogului cât și a proiectului în sine, nu va mai fi posibilă.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 8-14 decembrie

GEMENI

Sunt protagoniștii fazei de Lună Plină din 6 decembrie care le va aduce Luna în sectorul lor natal, în opoziție cu Soarele și cu Mercur, pe guvernatorul lor, Luna.

Un aspect mai puțin tensionat, dar în continuarea celor conturate astrologic pe 6 decembrie, se poate (re)trăi pe 12 decembrie când situația este în mod clar în favoarea lor, dimineața acestei zile putând să aducă un succes sau depășirea cu bine a unei etape importante într-un conflict, într-un proces sau într-o negociere.

Continuarea horoscopului Uraniei pe Libertatea.ro.