Horoscop Urania. Previziuni astrologie pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2024. Nativii care vor da lovitura în următoarele zile

Horoscop Urania săptămânal. Află care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie!

26 ian. 2024, 15:48
Horoscop Urania. Previziuni astrologie pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2024. Nativii care vor da lovitura în următoarele zile

În zilele ce urmează, anumiți nativi trebuie să învețe cum să își gestioneze lucrurile pe care le au de făcut, altfel riscă să aibă mari probleme.

Citește și EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Horoscopul Urania săptămânal vine cu vești bune, dar și vești puțin mai bune pentru anumite zodii. Rămâi aici și află dacă ești printre cei norocoși.

Horoscop Urania săptămânal

Zodia Berbec

Relațiile parteneriale vor evolua în registrul configurat cu multe săptămâni în urmă, în care doar condiționările socioprofesionale pot introduce o notă-parte specifică momentului. Berbecul are, totuși, o intuiție puternică, cel mai potrivit este să o asculte.

Zodia Taur

Pentru nativii Taur, în perioada următoare vor apărea posibile amărăciuni sau motive de reevaluare a unei persoane dragi ori a relației lor cu acelea în lumina evenimentelor recente.

Zodia Gemeni

Pentru cei născuți sub semnul zodiacal Gemeni, întreaga săptămână va fi solicitantă. Vorbim despre preocupări legate de un proces, de o moștenire, de un partaj sau de pretențiile ridicate de nativi care nu ajung la rezoluția dorită de ei.

Zodia Rac

Pentru cei născuți sub semnul zodiacal Rac vor apărea situații stânjenitoare într-o relație afectivă. Acești nativi pot fi timizi, emotivi, stângaci, evitând să spună clar și deschis ceea ce simt, ce doresc sau ceea ce îi nemulțumește.

Zodia Leu

Leii vor fi enervați de fleacurile care vor veni spre ei și vor respinge toate informațiile, invitațiile la dialog sau preocupările care li se vor părea neimportante și cronofage. Aceștia trebuie să aibă o discuție profundă cu sinele lor, dacă nu vor să le meargă rău în următoarele zile.

Zodia Fecioară

Axa celor două case ale sănătății va rămâne prizoniera influenței recentei Luni Pline în Leu, care va solicita axa cardiovasculară prin accentul pus pe fiziologia sistemului venos și arterial și a sistemului nervos central. Atenție la sănătate!

Zodia Balanță

Potențial astral interesant care trebuie valorificat de către cei care desfășoară activități artistice de creație sau de interpretare. Nativii Balanță au nevoie de înțelepciune și de răbdare pentru a duce toate planurile la bun sfârșit.

Zodia Scorpion

Nativii Scorpioni au fost încercați de tensiune în ultima perioadă. Acum, vor apărea posibile implicări în viața publică, în activități oficiale care impun exercitarea autoritară a atribuțiilor de serviciu sau a funcțiilor. Deci, aceștia sunt pe drumul cel bun.

Zodia Capricorn

Nativii Capricorn sunt cam plictisiți, iar acest lucru poate fi observat în ultima săptămână. Nativii Capricorn sunt lipsiți de entuziasm și se vor confrunta cu o perioadă în care vor trebui să se concentreze la locul de muncă, altfel vor avea probleme.

Zodia Vărsător

Vărsătorii nu vor da curs nici unei inițiative sau invitații de tipul ședință, întrunire sau chiar vizită dacă tema ori motivul nu este cu adevărat important. Următoarea perioadă vine cu liniște sufletească și timp petrecut în familie.

Citește și Horoscop special: 4 zodii care respiră ușurate după Luna plină! NOROCUL îi lovește din plin, iar BANII sunt la ei acasă

Zodia Pești

Pentru zodia Pești se prevede o perioadă destul de calmă. Predispoziția astrală nu e nouă și nici semnificativă pentru evoluția problemelor curente de viață care privesc banii, salariul și drepturile patrimoniale.