HOROSCOP URANIA: Previziuni interesante pentru sfârşitul lunii august

HOROSCOP URANIA: Perioada cuprinsă între 22 – 28 august aduce câteva schimbări interesante în planul tranzitelor astrale care vor avea darul de a introduce o serie de accente astrale interesante, după cum urmează.

22 aug. 2015, 12:32
HOROSCOP URANIA: Previziuni interesante pentru sfârşitul lunii august

Horoscop Urania – Berbec
Începe, din 23 august, o perioadă de efort, de implicare într-un proiect ce presupune numeroase relații cu oficialitățile; sectorul respectiv de activitate necesită realizarea unor documentări și apelul constant la avocați, notari, consilieri juridici, experți. Pe 24 și 25 august apare un al doilea pol de interes și anume relațiile parteneriale care cer un efort sporit de diplomație și atenție. În general, ele sunt delicate și, chiar dacă unele detalii ale cooperării sunt viciate de frecușurile vieții de fiecare zi (mici orgolii, întârzieri, neputințe sau superficialitate), este indicat ca Berbecii să nu reacționeze brutal, așa cum ar fi tentați. Mercur le este un bun sfetnic, ei putând beneficia de latura de bun consilier al planetei Mercur doar că, din 25 august își începe traseul, prin aceiași casă a VII-a, Luna Neagră care va șubrezi, constant, relațiile de colaborare, contractele și toate parteneriatele, inclusiv relațiile conjugale.

Horoscop Urania – Taur
Pe 23 august, Soarele va intra în casa a V-a a cerului lor astral și acolo, cel puțin în perioada analizată de noi, acum, creează premizele unor situații bune, oneste sau de echilibrare a relațiilor afective. De speculat momentul unic, magic al conjuncției Soare/Jupiter din 26-28 august pe toate direcțiile patronate de casa a V-a (aventuri, sentimente, creativitate, relații cu copii).Metaforic vorbind, focul pasiunii este înlocuit de focul sacru al căminului. Relațiile tumultuoase de până mai ieri devin mai raționale dar și mai stabile. Nu o dată, un criteriu pragmatic, operează schimbări de atitudine și de comportament chiar și în cele mai nărăvașe cupluri necăsătorite (încă). Se temperează și alte impulsuri cum ar fi dorința de a câștiga prin jocuri, speculații, valorificare a unor ipostaze de moment avantajoase lor. Din 25 august, ei vor avea Luna Neagră pe casa muncii, a activităților retribuite.

Citeşte şi Zodiacul şefilor: Care sunt cei mai duri şefi din zodiac

Horoscop Urania – Gemeni
Soarele va patrona, din 23 august, casa, familia, gospodăria și va permite recuplarea la valorile ce țin de trecut și care contează în construcția personală a Gemenilor (tradiție, limbă, religie, cultură, moștenire spirituală etc.).clipă de grație, de noroc, de avantaj, de beneficiu sau de protecție pe una din direcțiile de evoluție ale casei a IV-a între 26-28 august. „Prost”, va fi răspunsul la celebra întrebare: ”Dar cu dragostea, cum stai?!” Luna Neagră va împinge, din 27 august până în mai 2016, apropierea de persoane de proastă calitate sau care, prin mentalitatea și întregul lor mod de viață, vor atrage ghinionul și suferința de partea Gemenilor. Sunt de evitat „ambalările” sentimentale și fixarea în relații dubioase, încă de la început.

Horoscop Urania – Rac
Soarele va intra în ziua de 23 august în casa învățăturii și a comunicării și, pentru aproximativ două zile (între 26 și 28 august), va face o conjuncție rară cu Jupiter în Fecioară care își va pune amprenta pe felul în care vor evolua o serie de evenimente ce țin, în funcție de vârstă, de școală, facultate, etape superioare de pregătire sau aprofundare a cunoștințelor; în egală măsură, el va determina un fel mai just, mai ponderat și mai profitabil de a se exprima, de a aborda o serie de idei și principii sau în comportamentul lor de fiecare zi.Nu la fel de armonică se va dovedi, situația casei a IV-a, care se va confrunta, după 25 august, când, aici, va intra Luna Neagră, cu probleme, griji, necazuri, complicații, pierderi etc. Relațiile cu membrii familiei din care provin, mai ales cu cei în vârstă vor cunoaște, până în mai 2016, tot felul de fluctuații. Mercur va întra în aceiași casă, punându-și amprenta pe evoluția specifică ce ține de acest sector, prin întârzieri, complicații, confuzii, încurcături, discuții fără sfârșit.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să te desparţi de iubit, în funcţie de zodie

Horoscop Urania – Leu
Până pe 23 august, la prânz, Leii vor avea de partea lor protecția Soarelui. Apoi, astrul vieții va trece în casa banilor, unde între 26 -28 august va face o conjuncție de scurtă durată care, pentru unii, poate însemna un beneficiu material sau începutul unei perioade mai bune din perspectivă financiară care ar putea opera timp de o lună de zile.Luna Neagră va opera din 25 august pe casa a III-a a drumurilor, relațiilor cu apropiații, a școlarități și comunicării unde va reuși să răvășească multe aspecte de viață. Tot aici va opera, din 27 august, și Mercur care ca da apă la moară, tuturor situațiilor conflictuale care se nasc (aparent) din senin sau dintr-un motiv minor, până în noiembrie a.c. Țineți cont de orice aluzie, informație sau dialog, la prima vedere nevinovat, care se evidențiază între 27și 28 august, pentru că acestea conțin sâmburele unor neplăceri ulterioare, care se vor revela, în specificul patronat de casa a III-a, în direcții și intensității diferite de la nativ la nativ.

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea.ro