Zodiacul şefilor: Care sunt cei mai duri şefi din zodiac

Dacă aveți un șef, pe care nu știți cum să îl luați, ar trebui să știți câte ceva despre acesta. Cum să aflați care îi sunt preferințele sau slăbiciunile? Care sunt cei mai duri șefi? Care sunt așteptările lor? Puteți întreba pe cineva sau, cel mai bine, studiați ce spune zodiacul șefilor!

22 aug. 2015, 09:49
Zodiacul şefilor: Care sunt cei mai duri şefi din zodiac

Fiecare sef este, prin definitie, mai dur, dar care sunt cei mai duri dintre ei?

Berbec
Cu un sef Berbec va va fi foarte greu. Este cel mai dur dintre sefi. De ce? Pentru ca acesta nu a ajuns in pozitia in care este prin linguseli sau tot felul de tertipuri, ci prin munca asidua si ambitie. De aceea, ca sa ii fiti pe plac, trebuie sa fii la fel, adica sa nu umblati cu pile si interventii.

Acest tip de sef apreciaza munca cinstita si evolutia prin fortele proprii. Nu va laudati cu rudele sus-puse, pentru ca va faceti mai mult rau decat bine, nu il veti impresiona deloc, ci din contra. Nu ii fluturati tot felul de idei prin care sa doriti sa demonstrati ceva.

Daca vreti o marire de salariu sau o avansare, cereti direct, fara ocolisuri. In schimb, veniti cu argumente. Numai asa ati putea avea o sansa.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO