Horoscop Urania: Previziunile astrelor pentru perioada 21-27 februarie 2015

Perioada cuprinsă între 21 şi 27 februarie este caracterizată printr-un tranzit intens, semnificativ şi foarte activ al planetelor personale Marte şi Venus, aflate în conjuncţie întreaga săptămână. În paralel, pe semnul de Apă al Peştilor, Soarele face conjuncţie cu Neptun, o întâlnire scurtă, dar graţioasă şi subtilă, benefică pentru semnele de Apă.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 10:48
Horoscop Urania: Previziunile astrelor pentru perioada 21-27 februarie 2015

Berbec

Nativii aparţinând acestei zodii au pentru câteva săptămâni sprijinul planetei Marte, aflată în tranzitul prin semnul lor. Această poziţie le conferă forţă fizică, energie, curaj, determinare şi putere de decizie rapidă. Uneori însă, prin exces, îi poate transforma în nişte persoane agitate, nervoase, insistente, obositoare, care nu-şi găsesc locul, se reped la orice şi din ortice motiv, imprudente şi superficiale. De aceea, ar fi mai profitabil ca atenţia Berbecilor în activitatea de fiecare zi să se îndrepte spre măsură, autocontrol pentru a se feri de reacţiile subiective şi trăirile pătimaşe care îi pot împinge spre decizii şi gesturi pe care le vor regreta în viitorul apropiat.

HOROSCOP 2015 BERBEC: Previziunile URANIEI despre sănătate, carieră, dragoste

Între 23 şi 24 februarie, nativii aparţinând acestui semn beneficiază de tranzitul Lunii prin Taur. Avantajate pot fi femeile care vor manifesta tendinţe îndreptate spre propria persoană. Seara zilei de 23 le poate aduce mici contradicţii, dispute sau posturi jenante în familie, într-o relaţie ce evoluează anevoios şi în care nimeni nu-l ascultă pe celălalt. În planul carierei sau în dimensiunea publică se pot înregistra reacţii ciudate ale anturajului ori ale unor oficiali. Ceva sună drastic, ca o punere la punct sau ca un avertisment.Întreaga săptămână pune un accent special, asupra fiziologiei organelor localizate anatomic în zona capului.

HOROSCOP CHINEZESC 2015: Ce prevăd astrele în NOUL AN CHINEZESC, al CAPREI DE LEMN

Între 25 şi 27 februarie dimineaţa se întrevede o perioadă plăcută în plan personal, dar condimentată cu mult activism şi solicitări care vin dinspre sectorul funcţiei, al imaginii publice, al carierei. Relaţiile cu persoanele cu care se află în relaţii de colaborare sau de care un Geamăn este legat prin idei şi activităţi ori scopuri comune nu este una netedă, dar deloc. E nevoie ca nativii să desfăşoare o întreagă tactică pentru a-i ţine pe aceia sub control.

Horoscop: Află care este chakra ta dominantă, în funcţie de zodie

Nu toată lumea trăieşte în planul ideilor filosofice sau al credinţelor religioase, al preocupărilor superioare legate de lume viaţă de genul sociologie sau psihologie, dar, evident, sunt şi dintre aceştia. n această ultimă situaţie, ziua de 26 februarie poate fi una salutară pentru cristalizarea unor idei care nu se “legau” coerent, într-un flux de argumente care să dea coerenţă unui demers sau motivaţie unei decizii. Pentru alte persoane active, cu funcţii şi cu răspundere se ridică serioase probleme de afirmare publică sau de menţinere într-o funcţie. Întreaga săptămână poartă un grad de inconsecvenţă între decizie şi acţiune ce trebuie alungată.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro.