Horoscop Urania: Previziunile astrologice ale perioadei 24-30 decembrie 2016 pentru fiecare zodie

Cel mai important aspect astrologic al săptămânii viitoare este legat de producerea fazei de Lună Nouă care va avea loc în ziua de 29 decembrie prin conjuncţia Soarelui cu Luna. Citeşte horoscopul astrologului Urania şi află în detaliu ce ţi-au prezis astrele pentru zodia ta, în ultima săptămână din anul 2016.

RomaniaTV.net
24 dec. 2016, 11:54
Horoscop Urania: Previziunile astrologice ale perioadei 24-30 decembrie 2016 pentru fiecare zodie

Berbec

Între 24 și 26 decembrie dimineața, frământări interioare și enervări provocate de lipsa banilor, de o cheltuială recentă care nu a putut fi amânată și care i-a destabilizat. Unele proiecte, care vizează oameni și instituții ce i-ar putea ajuta, nu se vor desfășura conform intențiilor și intereselor lor.

Între 26 decembrie și 28 decembrie, moment favorabil producerii unei transformări în plan personal ca efect al unei schimbări bruște de statut ori ca urmare a efectelor provocate de o deplasare în străinătate, cu scop științific, cultural, religios, umanitar care le poate deschide noi orizonturi sociale și profesionale. Se vor putea stabili contacte umane utile lor ce se vor consolida prin intermediul unor colaborări și parteneriate consfințite prin acorduri și contracte semnate destul de repede, față de momentul când oferta va fi formulată.

Posibilitate de schimbare rapidă a opiniilor, a convingerilor, a scării de valori sau a criteriilor de apreciere a oamenilor și evenimentelor pe fondul unor experiențe de viață esențiale care, pe unii, îi va maturiza iar altora le va deschide perspective noi și capacități de înțelegere superioare.

Luna Nouă îi va pune pe unii Berbeci în fața nevoii de a accepta o situație asupra căreia nu vor avea prea mult timp să reflecteze. Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată de conflictele sau litigiile care ar putea atinge apogeul tensiunilor prin felul în care se vor desfăşura ostilităţile: despărțirile bruște, reacțiile imprevizibile ale unor asociați sau iniţiativele nativilor născute din dorința de independență, de libertate și de nesubordonare.

Taur

Între 24 și 26 decembrie dimineața, răstimp nu tocmai favorabil pentru relațiile parteneriale de orice fel. Taurii nu vor fi niște persoane tocmai comode. Se vor face simțite, la tot pasul, impulsurile interioare produse de orgoliu, vanitate, mândrie și ambiție.

Firea lor, de multe ori pașnică și răbdătoare, va adopta ipostaza care-i face de temut în astrologie și anume furia abea stăpânită, reacțiile puternice, cu efect distructiv, care-și vor pune amprenta în plan conjugal, contractual sau public și profesional. Mai târziu, vor regreta aceste reacții intempestive.

Între 26 decembrie și 28 decembrie, în măsura în care, unele persoane născute în acest semn zodiacal, se vor află în situația de a perfecta acte prinvind o moștenire sau un beneficiu în posesia căruia trebuie intre, s-ar putea confrunta cu decalaje între etapele firești ale acestui demers legal cu unele „neputințe”.

Totuși, există și un plan subtil, ascuns, care acționează fără știrea lor și care poate să fie generat de persoane ce nutresc interese contrare nativilor și care operează astfel de șicane. 

Pentru unii, fundamentală va fi latura pedagogică, învățătura, perfecționarea profesională prin studiu și acumulare de cunoștințe, pentru alții, profitabile vor fi „lecțiile de viață’”, întâlnirile cu persoane speciale care vor reprezenta modele de viață. Îndoielile, întrebările interioare vor persista încă două-trei săptămâni după care Taurii se vor plasa pe o direcție sănătoasă, corectă, utilă lor.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc ianuarie 2017: Anul începe cu anumite dificultăţi pentru câteva zodii. Uite predicţiile complete

Gemeni

Între 24 și 26 decembrie dimineața, planul sănătății de fiecare zi pare să fie cel afectat de tranzitele acestei răstimp. În afara unor infecții virale, se mai pot înregistra, în funcție de tabloul clinic al fiecărui nativ, răceli însoțite de guturai, otite, infecții dentare, urinare sau ale aparatului genital ori recidive ale acestor afecțiuni.

Oarecum delicat se arată a fi răstimpul 25/26 decembrie pentru femeile care vor naște sau care vor suporta intervenții de mai mică sau mai mare amploare la nivelul aparatului genital. Dacă acestea nu pot fi amânate, atunci trebuie sporită vigilența cu privire la igienă, sterilizarea spațiului în care se vor afla în această perioadă dar și cu privire la combinația de anestezice care li se vor administra (a se discuta foarte atent cu medicul specialist acest aspect).

Între 26 decembrie și 28 decembrie, nativii vor analiza premizele relațiilor în doi (ipostaza conjugală) sau în mai mulți (colegi, colaboratori) și vor încerca să soluționeze corect sau legal disensiunile mai vechi. Cu grijă deosebită vor trebui tratate relațiile care se vor reflecta asupra imaginii, vieții publice sau rolului social. Va fi nevoie de multă disponibilitate spre concesie, toleranță, îngăduință ori suplețe și diplomație.

Dar, nativii s-ar putea dovedi mai puțin flexibili decât ar fi nevoie, în acel moment. Este indicat să nu se recurgă la decizii sau la atitudini hazardate, extravagante, superficiale ori lipsite de responsabilitate.

Rac

Între 24 și 26 decembrie dimineața, sentimente ciudate, stări de spirit stranii, greu explicabile sau raportabile la realitatea înconjurătoare. Nu se poate spune că multe dintre ideile care le trec nativilor prin minte au vreo justificare. Ei înșiși se vor mira ce imaginație bogată au ori ce vise ciudate le îmbogățesc nopțile.

Pentru cei care desfășoară activități bazate pe inspirație, fantezie, sensibilitate artistică, interpretare se poate ca aceste influxuri să conțină un sâmbure de progres, de inedit ori de efervescență creatoare. În plan afectiv, ele vor da naștere însă la trăiri stridente și la impulsuri profund subiective.

Între 26 decembrie și 28 decembrie, se conturează posibile evenimente și informații legate de schimbările care urmează să se producă la locul de muncă, prilej pentru cei născuți în Rac să se gândească la felul în care va evolua viața lor profesională pe termen scurt mai ales dacă modificările intuite vor veni în contradicție cu opiniile, convingerile sau principiile lor de viață.

Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, răstimp resimțit puternic ca un şir de constrângeri legate de soț/soție, de căsnicie sau, la limită, de o separare (divorț?).

Pentru tot ceea ce înseamnă proces sau demers legal, situația astrală nu e confortabilă, ea indicând, fără echivoc, limitări, interdicții, restrângeri ale unor drepturi sau capacități de acțiune. În plan relațional, totul stă sub semnul tăcerii, al răcelii, al înstrăinării sau al unei atitudini rezervate, fără efuziuni și sincerități.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro