HOROSCOP URANIA. Probleme de sănătate pentru Fecioare şi Peşti. Cine sunt favoriţii astrelor

HOROSCOP URANIA. Săptămâna care urmează astrele pregătesc ceva probleme de sănătate pentru Fecioare şi Peşti, dar Leii beneficiază de pe urma tranzitului plantelor Venus şi Marte.

RomaniaTV.net
06 sept. 2015, 11:56
HOROSCOP URANIA. Probleme de sănătate pentru Fecioare şi Peşti. Cine sunt favoriţii astrelor

La începutul zilei de 7 septembrie se va înregistra o opoziție Pluton/Lună, ambele în cuadratură cu Mercur, relații astrale de scurtă durată dar destul de apăsătoare. Începând cu 9 septembrie Jupiter face opoziție cu Neptun pe direcția Fecioară/Pești. Pe aceeaşi direcţie, Soarele se va afla în opoziţie cu Kiron, pe 11-12 septembrie, ceea ce poate umbri starea de sănătate a aparținătorilor celor două zodii.

Cele două planete personale – Venus și Marte – sunt în tranzit prin Leu şi chiar dacă nu se află în conjuncție, aduc un beneficiu real nativilor acestei zodii.

Luna Neagră se va afla în conjuncție cu Nodul Nord al Lunii (Capul Dragonului sau Sensul Vieții) întreaga săptămână, gradul perfect fiind atins în ziua de 9 septembrie între orele 14 -18, la 1°38′ Balanță, vizându-i pe cei născuți în primele două zile ale acestei zodii, adică aproximativ între 23-24 septembrie, cu mici variații, de la an la an.

Luna va străbate un sector de la Gemeni la Fecioară.

Citeşte pe Libertatea.ro cum influenţează aceste aspecte fiecare zodie în parte