Horoscop Urania. Se anunţă surprize amoroase, cheltuieli prea mari de Black Friday şi dispute la job

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 12 - 18 noiembrie 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

11 nov. 2022, 13:01
Horoscop Urania. Se anunţă surprize amoroase, cheltuieli prea mari de Black Friday şi dispute la job

Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

Între 12 și 14 noiembrie după-amiaza, problemele domestice banale le pot complica nativilor programul obișnuit de viață și pot crea dificultăți în administrarea timpului. Unele persoane se pot confrunta cu situații speciale, care își au originea în existența curentă și în deciziile părinților sau ale antecesorilor pe care, acum, ei trebuie să le descurce, ceea ce nu va fi tocmai ușor.

Între 14 noiembrie, după ora 14:18′, și zorii zilei de 17 noiembrie, nevoie de afectivitate; dorință de relaxare prin activități creative care să le dea și satisfacții personale, nu doar să le ofere un cadru destins și vesel de viață.

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa a IX-a a idealurilor și convingerilor majore pe baza cărora iau decizii importante. Pe fond, Micul Benefic le poate deschide multora ușile potrivite pentru a progresa prin studiu individual, proces de învățare într-un cadru organizat, valorificare a unei pregătiri profesionale, mai ales în activități și discipline care presupun apelul la lege și la preocupările sociale.

În ziua de 17 noiembrie, planeta Mercur va intra, la rândul ei, în zodia Săgetătorului și, până pe 7 decembrie a. c., va străbate aceeași casă a IX-a, introducând o notă favorabilă comunicării Berbecilor cu instituțiile cărora li se adresează în vederea rezolvării unei situații personale. Șansă de afirmare prin discursurile libere și competente în fața unei adunări sau în relațiile nativilor cu publicul (prin forța împrejurărilor sau condiționate de exercitarea profesiei).

Horoscop Urania  săptămânal Taur – 12 – 18 noiembrie 2022

Între 12 și 14 noiembrie după-amiaza, posibilă atitudine categorică a nativilor în relația lor cu părinții sau cu rudele în vârstă care opun rezistență în fața unor inițiative legate de buna administrare a gospodăriei și a averii personale. Ar putea fi vorba de o discuție tensionată, în tipicul multor altor întâlniri care nu le-au permis să abordeze cu calm și răbdare problemele curente.

Alteori, dacă situația se va dovedi (relativ) urgentă, nativii vor încerca să-și impună punctul de vedere în mod autoritar. Între 14 noiembrie, după ora 14:18′, și zorii zilei de 17 noiembrie, univers afectiv tihnit, cumpătat, fără „tresăriri” și surprize sentimentale.

În relația afectivă a multora dintre nativi, mai ales a celor maturi, vor funcționa încrederea, obișnuința și, poate, rutina. În cazul celor tineri, preocupări legate de dezvoltarea personală prin activități de consolidare a cunoștințelor teoretice prin deprinderile practice și experiența profesională concretă.

Horoscop special. Aceste zodii scapă de toate problemele financiare, norocul le intră în casă

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa banilor și a bunurilor în relație cu persoanele străine, cu rudele sau cu instituțiile implicate în rezolvarea unei chestiuni financiare/patrimoniale. Tranzitul le poate oferi șansa găsirii unei soluții sau a unei abordări corecte care să-i conducă la un rezultat onorabil.

Sănătatea românească depinde de firmele verișorilor? În loc să construim sute de spitale, noi promitem că zugrăvim câteva zeci
În ziua de 17 noiembrie, planeta Mercur va intra, la rândul ei, în zodia Săgetătorului și, până pe 7 decembrie a. c., va străbate aceeași casă a avantajelor materiale, patronând dialogurile utile și corecte din punct de vedere juridic (legal). Între 17 noiembrie, după ora 3:04′, și 18 noiembrie, starea de sănătate va evolua în parametrii normali din punct de vedere fiziologic, cu o ușoară tendință de destabilizare (enervare, plictiseală, respingere) în cazul activităților care se asociază cu stres sau suprasolicitare.

 

Horoscop Urania pentru Rac. Previziuni pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2022

Între 12 și 14 noiembrie după-amiaza, Luna va traversa zodia Racului și le va da celor care s-au născut în acest semn o frumoasă susținere astrală, permițându-le să apeleze în chip util la toate disponibilitățile oferite de specificul zodiei.

Între 14 noiembrie, după ora 14:18′, și zorii zilei de 17 noiembrie, fel de a privi și a răspunde provocărilor în plan financiar, în chip autoritar, fără nici o disponibilitate de a face compromisuri, de a ceda sau de a renunța.

În ziua de 16 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 10 decembrie a. c., va străbate casa sănătății, constituind un factor de învigorare fizică și de rezistență la suferința provocată de o afecțiune; optimism și abordare curajoasă a procedurilor medicale, chiar dacă acestea nu vor fi plăcute sau ușor de suportat în plan organic.

Prognoza meteo: Va ninge abundent în România, vortexul polar aduce temperaturi negative. Florinela Georgescu: „Aer polar de luni”

În ziua de 17 noiembrie, planeta Mercur va intra, la rândul ei, în zodia Săgetătorului și, până pe 7 decembrie a. c., va străbate aceeași casă a sănătății, înlesnind dialogurile utile cu factorii responsabili pentru obținerea unor aprobări ce privesc latura oficială și administrativă sau juridică a unor demersuri privitoare la o chestiune de sănătate (aprobări pentru efectuarea unei deplasări în străinătate, pentru investigații, operații, tratament, cumpărarea unui medicament, primirea unei subvenții sau a unui ajutor în cazurile complicate).

Sănătatea românească depinde de firmele verișorilor? În loc să construim sute de spitale, noi promitem că zugrăvim câteva zeci
Ambele planete vor avea un rol pozitiv în abordarea chestiunilor legate de muncă (revizuirea unui contract, negocierea unei oferte, reglementarea unei nereguli comise cu un timp în urmă) sau de găsirea unui plasament profesional avantajos. Între 17 noiembrie, după ora 3:04′, și 18 noiembrie, Racii vor primi cu prudență informațiile și veștile transmise lor pe diferite căi de către instituții sau persoanele particulare, verificând atent tot ceea ce li se pare important și are legătură cu problemele lor de viață.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro