Horoscop Urania. Surprize pentru zodii în Minivacanţa de 1 Decembrie. De unde vin veştile bune

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 26 noiembrie - 2 decembrie 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

25 nov. 2022, 13:32
Horoscop Urania. Surprize pentru zodii în Minivacanţa de 1 Decembrie. De unde vin veştile bune

Horoscop Urania Berbec – 26 noiembrie – 2 decembrie 2022

Între 26 și 27 noiembrie, unii nativi vor trăi un sentiment ciudat, de neregulă, de stinghereală în fața evoluției unor evenimente care angajează statutul său profesional și vor avea senzația că nu stăpânesc pe de-a-ntregul o situație care le poate pune în pericol credibilitatea.

Între 28 și 29 noiembrie, dialoguri încărcate de ostilitate, de diferențele majore de opinii care îl obligă pe nativ să ia o atitudine tranșantă față de derapajele sau exagerările unui prieten ori față de provocările și formulările dubioase la adresa sa. Între 30 noiembrie și prima parte a zilei de 2 decembrie, sectorul casei a XII-a va fi străbătut de fiorii unor gânduri și idei, de perspective frumoase și planuri înalte care li se vor părea nativilor demne de pus în practică, fără a mai avea teamă de necunoscut, ca altă-dată.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Marte retrograd aduce cumpene grele. Toate drumurile duc în gard!”

Psihic eliberat de preocupările modeste vădind o reală înclinație spre universul ideilor și al valorilor superioare. Din 2 decembrie, după ora 6:41′, și ulterior, pe 3 și 4 decembrie, Berbecii vor avea energie, determinare, entuziasm, bună capacitate de muncă, motivații interioare puternice și clare.

Cele două case ale comunicării, ale studiilor și ale deplasărilor vor sta sub semnul unor opoziții importante care, în plan concret, pot determina complicații legate de modul de transport, de întocmirea documentelor de călătorie, ce pot înrăutăți relația cu o instituție a statului sau doar cu un reprezentant al ei care are datoria să controleze, să aplice taxe, să dea amenzi.

Posibile informații contradictorii care pot veni mai ales din străinătate și care trebuie atent verificate pentru a nu perpetua niște erori de înțelegere. În ciuda unor discrepanțe rezolvabile, întreaga săptămână oferă posibilitatea integrării unor nativi, în funcție de vârstă, în forme de învățământ superior sau de perfecționare (studii aprofundate, burse, specializări, schimb de experiență).

Horoscop săptămânal Taur – 26 noiembrie – 2 decembrie 2022

Între 26 și 27 noiembrie, informații care nemulțumesc prin mesajul lor; conversații presărate cu accente critice; dialog cu persoane lipsite de politețe sau antipatice ori ostile nativului, ceea ce îi provoacă acestuia o justificată stare de disconfort. Încurcături în relația cu unele instituții care pot bloca sau complica un demers. Între 28 și 29 noiembrie se va menține starea de alertă în plan profesional, care durează de ceva timp, astfel că nativii s-au obișnuit cu tiparul astral ce generează situații dintre cele mai complicate, care îi vor obliga să-și regrupeze forțele pentru a le ține sub control. Între 30 noiembrie și prima parte a zilei de 2 decembrie, momente plăcute, petrecute alături de unul sau mai mulți prieteni. Posibil ajutor venit din partea unui apropiat care îl va susține pe cel născut în zodia Taurului într-un proiect personal important (nu e vorba de ajutor bănesc!). Din 2 decembrie, după ora 6:41′, și ulterior, pe 3 și 4 decembrie, sunt posibile momente de enervare, de agitație sau de neliniște interioară, motivate de stresul socio-profesional sau de alte evenimente care s-ar explica prin specificul hărții cerului lor de naștere în funcție de oră. Axa Gemeni/Săgetător va funcționa pe direcția câștigurilor financiare sau materiale și va pune probleme de legalitate, de redactare a unor acte oficiale, impunând implicarea uneia sau mai multor instituții.

Patru zodii dau lovitura pe final de an! Câştiguri fabuloase în luna cadourilor

Posibile întâlniri sau forme de comunicare prin mijloace oferite de tehnologia modernă prin care se va încerca lămurirea unor aspecte vulnerabile dintr-o procedură comercială, tranzacție financiară sau patrimonială ori demers în justiție. Vor apărea primele disensiuni sau vor fi descoperite nereguli în abordarea și întocmirea unor documente. Atenție la felul fals dramatic în care poate fi prezentată o situație pentru a-l impresiona pe nativ înainte ca acesta să ia o decizie.

Horoscop Urania Gemeni – 26 noiembrie – 2 decembrie 2022

Între 26 și 27 noiembrie, îngrijorări materiale sau bănești mai vechi sau de dată recentă, dar care au ca notă comună relațiile dificile cu una sau mai multe instituții: blocaje, amânări, condiționări greu de acceptat, respingeri ale unor cereri și dosare, fără o motivație justificată.

Între 28 și 29 noiembrie, informații interesante, care le vor sugera unora dintre nativi, chiar și celor maturi care, în mod normal, cu greu ar mai face schimbări majore în plan socio-profesional, că ar putea să accepte o provocare care să dea alt curs vieții lor. Idei, inspirație, dorință de nou; atenție însă că nu toate planurile sunt realiste sau merită asumarea unui risc existențial în aceste momente. E de meditat pe îndelete.

Între 30 noiembrie și prima parte a zilei de 2 decembrie, posibil succes în plan profesional; imagine bună; simpatie a publicului (dacă este vorba de artiști și interpreți); gesturi de prețuire (premii și/sau distincții, numiri în funcții onorifice, manifestări publice de recunoaștere a valorii personale sau profesionale a nativilor fie în preajma vârstei de 48 de ani, fie a celor care au depășit șapte decenii de viață).

Din 2 decembrie, după ora 6:41′, și ulterior, pe 3 și 4 decembrie, nu este exclus ca apropiații unui Geamăn să-l facă pe acesta să adopte o atitudine critică față de derapajele lor de limbaj, de comportament sau de mod de a acționa. Axa Gemeni/Săgetător va exercita o influență puternică asupra casei personalității acestor nativi și asupra relațiilor parteneriale ale Gemenilor.

Nota generală va începe să devină tot mai complicată; adie a dispută și a contradicții. Nu va fi o perioadă indicată pentru a încerca o împăcare sau o asociere. În ciuda unei atmosfere presărate cu glume și cu un comportament degajat, se vor etala și niște atitudini incorecte, de care trebuie să se țină cont în viitor, presupunând că relația lor va depăși aceste încercări.

Mai multe detalii, pe Libertatea.ro