Horoscop Urania: Surprizele astrelor pentru perioada 21-27 martie 2015

Din 21 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, începând astfel un nou ciclu de 12 luni, în care va face turul Zodiacului. Află care sunt previziunile astrologului Urania pentru perioada 21-27 martie, în contextul super lunei, eclipsei de soare si a echinocţiului de primăvară.    

20 mart. 2015, 10:42
Horoscop Urania: Surprizele astrelor pentru perioada 21-27 martie 2015

Berbec

Semn zodiacal avantajat de recentele evenimente astronomice care îi aduc în prim-planul vieții publice și dau vieții lor personale o relevanță specială. Până la sfârșitul săptămânii analizate, ei vor avea multă energie.

Berbecii vor fi motivați de un proiect, entuziasmați de ceea ce fac sau de ceea ce intenționează să facă și pentru care se pregătesc ori se antrenează pentru a fi în formă mai târziu. Pricină de năvală sentimentală, Pe 27 și, ulterior, pe 28 martie, Luna le aduce probleme casnice, domestice sau patrimoniale asociate cu îngrijorare sau teamă.

Citeşte şi  Horoscop: Care sunt cele mai geloase persoane în funcţie de zodie şi cum se manifestă la gelozie

Taur

Peisajul astral din Berbec le induce unora dintre cei născuți în Taur o stare de nervozitate ce nu poate fi rezolvată nici cu un calmant, nici cu un sfat. Totul e o forfotă interioară și o sursă de reacții intempestive.

Organismul lor va reacționa prin insomnii, migrene, agitație, tulburări de vedere, procese mentale defectuoase, tensiune psihică, pusee de febră. După 23 martie, tabloul reacțiilor personale se poate atenua dar nu va înceta să se manifeste ca atare. În familia unora se pot instala stări conflictuale.

Citeşte şi  Horoscop: Care sunt numerele care îţi poartă noroc, în funcţie de zodie

Gemeni

Zilele de 25 și 26 martie le permit nativilor să aibă inițiative utile și inspirate care pot rezolva. Fondul principal de probleme existența al lor, din acest moment, este mai profund și mai complex.

Casa alianțelor și relațiilor utile, bazate d fie pe simpatie, fie pe interese comune, pentru că este foarte activă, pare a fi și una bună, lucrând în avantajul Gemenilor. Entuziasmul acestor zile manifestat de o serie de persoane din anturajul unor nativi aparținând zodiei Gemeni, este de natură să se stingă repede, ca scânteile unui foc de artificii.

Citeşte continuarea horoscopului realizat de astrologul Urania pe Libertatea.ro.