Horoscop Urania. Zodia care a tras lozul cel mare, are o săptămână de vis. Mecanism astral dur pentru celelalte

În fiecare sfârşit de săptămână, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.
Alina Costache
11 nov. 2023, 12:25
Horoscop Urania. Zodia care a tras lozul cel mare, are o săptămână de vis. Mecanism astral dur pentru celelalte

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 11 noiembrie, Berbecii vor face efortul să păstreze relațiile parteneriale într-un cadru armonios, evitând tensiunile, disputele sau reproșurile. Între 11 noiembrie, după ora 20:39′, și zorii zilei de 14 noiembrie, cele două case ale banilor și bunurilor materiale vor evolua sub semnul Lunii Noi în Scorpion, din 13 noiembrie, într-un context interesant: dacă Luna Plină în Taur, din 29 octombrie, se asocia cu opoziția dintre Jupiter, la 11° Taur, cu Marte și Mercur, la 11° Scorpion, această Lună Nouă va opera pe baza opozițiilor făcute de Uranus, la 21° Taur, cu Soarele și Luna, la aproape 21° Scorpion, și Marte (la 22°).

Influența lui Jupiter de atunci va fi înlocuită acum cu forța lui Uranus, conturându-se un mecanism astral dur, rigid și apăsător, iar premisele lansate în trecut vor fi reluate pe axa acelorași case, dar mai greu de gestionat prin stresul, pericolul sau tensiunea creată între nativi și persoanele sau instituțiile implicate într-o temă financiară sau patrimonială.

Zodiac chinezesc 2024. Anca Dimancea anunţă semnele care dau lovitura pe toate planurile

Între 14 noiembrie, după ora 4:28′, și dimineața zilei de 16 noiembrie, nevoie de informare și de documentare; cei tineri vor simți nevoia unui profesor sau al unui formator profesional care să le ofere o îndrumare superioară în planul evoluției lor; mulți dintre aceștia vor încerca să găsească o astfel de rezolvare dincolo de granițele țării în speranța că, acolo, vor găsi un plus de competență și de deschidere pentru cariera lor. Între 16 noiembrie, după ora 9:42′, și 17 noiembrie,mecanismele instituționale sau publice îi vor pune la încercare pe nativii mai tineri care nu s-au „rodat” încă.

Cei maturi vor identifica situația, evident, fără prea mare entuziasm și o vor gestiona cu prudența și atenția necesare. Între 17 și 21 (22) noiembrie, Marte, în conjuncție strânsă cu Soarele, va intensifica forța cu care se vor manifesta provocările din zona intereselor materiale.

 

Horoscop Urania Taur  
Pe noiembrie, evoluție contradictorie a celor două sectoare responsabile de sănătatea trupească și sufletească: pe de o parte, echilibru și refacere rapidă după momente de stres sau oboseală, pe de altă parte, enervări, neliniște, idei obsesive care îi vor urmări pe Tauri mai ales în cazul celor care caută sensul unei acțiuni, modalitatea de a pune în practică o soluție sau aflarea adevărului.

Între 11 noiembrie, după ora 20:39′, și zorii zilei de 14 noiembrie, relațiile parteneriale și viața personală vor evolua sub semnul Lunii Noi în Scorpion, din 13 noiembrie, într-un context interesant: dacă Luna Plină în Taur, din 29 octombrie, se asocia cu opoziția dintre Jupiter, la 11° Taur, cu Marte și Mercur, la 11° Scorpion, această Lună Nouă va opera pe baza opozițiilor făcute de Uranus, la 21° Taur, cu Soarele și Luna, la aproape 21° Scorpion, și Marte (la 22°).

Horoscop 2024 cu Cristina Demetrescu: „Nu suntem în gaură, este o energie bună din punct de vedere financiar, material şi al bunăstării”

Influența lui Jupiter de atunci va fi înlocuită acum cu forța lui Uranus, conturându-se un mecanism astral dur, rigid și apăsător, iar premisele lansate în trecut vor fi mai greu de gestionat prin stresul, pericolul sau tensiunea creată între nativi și partenerii lor de orice fel (inclusiv relațiile conjugale sau cele contractuale ori procesuale).

E nevoie de o abordare matură și deloc grăbită a premiselor înșelătoare care se pot baza pe ambiguitate sau falsitate. Între 14 noiembrie, după ora 4:28′, și dimineața zilei de 16 noiembrie, informații necesare venite spre un nativ sau descoperite de acesta în legătură cu o temă materială.

Între 16 noiembrie, după ora 9:42′, și 17 noiembrie, respingere a unor idei care circulă în mediul profesional și care nu le inspiră încredere nativilor. Între 17 și 21 (22) noiembrie, pe fondul conjuncției dintre Marte și Soare, posibile constrângeri sau relații delicate în cazul unor reclamații, anchete, complicități vinovate cărora nativul nu le cunoaște adevărata motivație.

Horoscop Urania Gemeni – 11 – 17 noiembrie 2023
Pe 11 noiembrie, relațiile personale de prietenie, de simpatie, de dragoste sau de atașament ale nativilor față de copiii lor vor evolua inegal: în sectorul sentimentelor se pot „repara” niște supărări (deziluzii, incertitudini), dar în sectorul relațiilor de prietenie, ostilitățile vor continua să alimenteze atitudini refractare oricărei concesii, iertări sau bune înțelegeri.

Între 11 noiembrie, după ora 20:39′, și zorii zilei de 14 noiembrie, cele două case ale sănătății, dar și ale relațiilor de muncă vor evolua sub semnul Lunii Noi în Scorpion, din 13 noiembrie, într-un context interesant: dacă Luna Plină în Taur, din 29 octombrie, se asocia cu opoziția dintre Jupiter, la 11° Taur, cu Marte și Mercur, la 11° Scorpion, această Lună Nouă va opera pe baza opozițiilor făcute de Uranus, la 21° Taur, cu Soarele și Luna, la aproape 21° Scorpion, și Marte (la 22°).

Influența lui Jupiter de atunci va fi înlocuită acum cu forța lui Uranus, conturându-se un mecanism astral dur, rigid și apăsător, iar premisele lansate în trecut vor fi reluate, dar vor fi mai greu de gestionat prin stresul, pericolul sau tensiunea creată la locul de muncă între nativi și colegi sau superiorii lor.

Gemenii vor fi stresați de tot ceea ce aud, află sau de evenimente la care asistă și, pe această direcție, nativii vor trebui să fie deosebit de precauți între 17 și 21 (22) noiembrie, când conjuncția între Marte și Soare ar putea genera situații dintre cele mai riscante care vor trebui înțelese corect, înainte să se treacă la acțiune.

Între 14 noiembrie, după ora 4:28′, și dimineața zilei de 16 noiembrie, dialoguri plăcute, joviale, poate chiar sincere și (relativ) constructive pe teme parteneriale. Între 16 noiembrie, după ora 9:42′, și 17 noiembrie, abordarea lipsită de suplețe a unei probleme financiare (ambiție, dorință de revanșă, nevoia de a demonstra ceva) îi poate face pe Gemeni să complice situația.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Top 5 zodii cu o vară de vis. Le așteaptă doar zile bune
Capital.ro
Minorii sub 18 Ani au strict interzis. S-a dat ordin în România. Nu mai este permis
Playtech.ro
SCANDAL! Iulia Vântur s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC au scăpat pe internet, Salman Khan le vrea ȘTERSE!
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbare uriașă pentru toții pensionari. Vor putea face asta pentru prima dată
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Obligatoriu pentru asociațiile de proprietari. Toți administratorii de bloc sunt obligați
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'