Horoscop. Vacanţa perfectă pentru această vară, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Află unde te simţi cel mai bine şi în ce locuri ar trebui să îţi petreci timpul liber, în funcţie de caracteristicile zodiei tale.

14 apr. 2014, 20:49
Horoscop. Vacanţa perfectă pentru această vară, în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Locurile pe care le vizitezi trebuie să fie într-o perfectă conexiune cu tine şi să te regăseşti în ele, altfel nu vei avea deloc vacanţe reuşite. Ţara care ţi se potriveşte de minunte este Italia, ai atâtea de vizitat şi poţi căpăta un bronz de excepţie. Ia-i pe cei dragi şi porneşte aventura.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Adori destinaţiile luxuase pentru că iubeşti confortul şi răsfăţul. De aceea, cele mai bune destinaţii pentru vacanţă sunt Emiratele Arabe Unite, SUA sau Elveţia. Te poţi bucura de cele mai bune hoteluri, de plaje superbe şi magazine în care poţi găsi orice. Dacă îţi alegi şi compania cu atenţie, atunci chiar te vei relaxa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Eşti foarte activă, aşa că deşi pleci la relaxare, vrei să ai suficiente opţiuni pentru distracţie. Vrei muzică, dans, mâncare bună şi locuri care să merite a fi vizitate, aşa căSpania poate fi cea mai recomandată ţară căreia să îi treci graniţele. 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti o fire romantică, aşa că ţie ţi se potrivesc destinaţiile liniştite. Nu eşti genul care să plece în străinătate cu prietenii, dar iubitul sau soţul nu poate să lipsească de lângă tine.Roma sau Veneţia sunt cele mai bune variante de vacanţă pentru tine.

Leu (22 iulie – 22 august)

Eşti suficient de curajoasă încât să pleci unde îţi vine prima oară în gând, asta dacă dispui de banii necesari. Îţi place să joci dur şi să ai parte de experienţe pe măsură, aşa că Rusia, Cehia sau Chinasunt doar câteva destinaţii exatravagante pe care le poţi încerca atunci când ai un concediu mai lung.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti şi romantică, dar şi foarte calculată. Alegi destinaţii accesibile, dar care au destule lucruri frumoase să îţi ofere.Franţa, în special Parisul, este locul perfect pentru a-ţi petrece vacanţa sau concediul, şi nu o să te dezamăgească niciodată.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Iubeşti frumosul, aşa că ţi-ai dori ca în concediile tale să poţi cunoaşte cât mai multe locuri de acest gen.Danemarca sau India sunt destinaţii perfect compatibile cu personalitatea ta. O să ai o mulţime de locuri de vizitat şi o să fii plăcut impresionată de ceea ce vezi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă tot vrei să pleci departe de ţara noastră pentru a-ţi petrece vacanţele mai lungi, atunci trebuie să alegi destinaţii care îţi pot satisface setea de cultură. Eşti o fire spirituală, curioasă şi eşti atrasă de mister, aşa că în niciun alt loc decât Louisiananu le poţi obţine pe toate atât de bine.

Citeşte mai mult pe eva.ro