Horoscop vară 2022. Dezideriu face marele anunț: Va veni o zi deosebit de benefică!

Vara aceasta va veni cu schimbări importante, din punct de vedere astral, spune astrologul Dezideriu.

08 apr. 2022, 15:20
Horoscop vară 2022. Dezideriu face marele anunț: Va veni o zi deosebit de benefică!

Horoscop vară 2022. Astrologul spune că vom avea curând parte de o zi deosebit de benefică, care are influenţe de la o aliniere între Jupiter şi Venus.

Horoscop vară 2022. Dezideriu face marele anunț: Va veni o zi deosebit de benefică!

”Cum planeta Jupiter – Marele Benefic – amplifică tot ce atinge, este important să plecăm la drum cu intenţii bune şi idei constructive.

Venus la rândul său este Micul Benefic şi prin urmare conjunctura palnetară poate aduce un context de succes. Să ne pregătim aşadar pentru cea mai bună zi a anului care este 30 aprilie, susţine Dezideriu.

Mercur retrograd va avea loc în luna mai – Avem parte de o explozie de noi evenimente şi episoade în viaţa fiecăruia.

Jupiter intră în Berbec şi aduce un suflu nou pentru fiecare dintre noi. Fiecare zodie va avea tendinţa să construiască ceva nou.

Este important să fim entuziaşti, dar să nu exagerăm. În ceea ce privește războiul din Ucraina, conflictul pe care ni-l dorim stins cât mai repede va mai dura în jur de un an”, a estimat astrologul la Antena 3.

Citește și: EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022. Conjuncturi favorabile pentru câştiguri materiale. Zodia care se va certa cu partenerul de viaţă din cauza banilor
Anul 2022 va fi cel al marilor schimbări, atât la nivel individual, cât si la nivel colectiv. Astfel, în 2022, Universul ne cere sa continuam munca, sa cautam profunzimea in vietile noastre. Sa folosim tot ce am invatat in aceasta ultima perioada pentru a construi un viitor mai bun.

De asemenea, când incepe anul 2022, Venus se află deja în mișcare retrograda în Capricorn. Acest tranzit începe în 19 decembrie 2021 și va continua până în 29 ianuarie 2022. În acestă perioadă ne vom pune întrebări, chiar foarte importante, cu privire la valorile, credințele, finanțele și relațiile noastre. Ar trebui să tinem cont de faptul ca Venus este retrograd în momentul în care ne scriem rezoluțiile de An Nou. Și, totodată, să ne concentrăm pe manifestarea abundenței și a noilor posibilități în fiecare dintre aceste zone.

Citește și: Horoscop Paşte 2022. Trei zodii care vor avea o minivacanţă de coșmar. Nimic nu va merge conform planurilor