EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022. Conjuncturi favorabile pentru câştiguri materiale. Zodia care se va certa cu partenerul de viaţă din cauza banilor

Planeta Venus, responsabilă de micile victorii din vieţile noastre, schimbă sectoarele de viaţă influenţate, păstrând un parcurs echilibrat între bine şi rău.

04 apr. 2022, 13:33
EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022. Conjuncturi favorabile pentru câştiguri materiale. Zodia care se va certa cu partenerul de viaţă din cauza banilor

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022. Cum este influenţat fiecare semn zodiacal, aflaţi în rândurile următoare de la astrologul România TV, Adi Bunea.

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022 BERBEC

Este posibilă recuperarea unor restanţe băneşti care provin de la locul tău de muncă sau poţi primi o sumă de bani de la un membru al familiei sau de la cineva din străinătate. Chiar dacă bugetul îţi va permite, dacă vei pleca într-o excursie sau vei merge la o petrecere, nu te vei putea distra din cauza partenerului de cuplu.

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022 TAUR

Relaţia cu partenerul de viaţă poate merge mai bine după obţinerea documentelor necesare şi aprobarea propriu-zisă a unui credit. Partenerul de viaţă începe să aibă mai multă încredere în tine. În schimb, o situaţie dificilă de la locul de muncă te poate obliga să stai peste program la serviciu şi toată lumea îţi va simţi lipsa acasă.

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022 GEMENI

Atât tu, cât şi partenerul de viaţă puteţi beneficia de conjuncturi favorabile de câştig material, dacă tu, în trecut, ai dat dovadă de generozitate şi ai ajutat material persoane aflate în nevoie, când ai beneficiat de câştiguri. Totuşi, poţi primi o veste nefavorabilă în legătură cu o petrecere sau o excursie planificate în viitorul apropiat.

Citeste si HOROSCOP karmic săptămâna 4-10 aprilie 2022. Zodiile care dau lovitura în această perioadă. Fac bani frumoși și se bucură de iubire!

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie RAC

Dacă vrei să te distrezi, ai o perioadă favorabilă. Beneficiezi de bani de cheltuială din alte surse decât câştigurile tale sau de la alte persoane şi vei avea multe ocazii în care te poţi simţi bine şi te vei bucura de lucruri care-ţi fac plăcere. Pe de altă parte, dacă te afli în străinătate sau activezi în domeniul imobiliar, poţi înregistra pierderi.

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022 LEU

Acasă, te bucuri e o atmosferă caldă, în compania partenerului de viaţă şi a copiilor şi nu vă scapă niciun prilej pentru a sărbători şi a vă simţi bine împreună. Chiar şi aşa, faptul că nu poţi obţine un împrumut sau alte documente oficiale te poate supăra atât de rău încât starea ta de sănătate se poate înrăutăţi vizibil.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 aprilie 2022 FECIOARĂ

Poţi primi o veste bună în legătură cu activitatea ta profesională sau afli ceva de bine despre un membru al familiei. În acelaşi timp, mai primeşti o informaţie despre o conjunctură avantajoasă de care vei beneficia în viitor. În schimb, poţi avea neînţelegeri cu partenerul de viaţă, motivate de dezechilibrul dintre venituri şi cheltuieli.

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022 BALANŢĂ

Poţi înregistra o creştere a veniturilor realizate din activitatea şi din efortul tău personal şi sunt favorizate persoanele care desfăşoară activităţi independente în domeniile turismului, transporturilor şi al comunicaţiilor. Cu toate acestea, poţi fi angrenat într-un conflict la locul de muncă din cauza unei sume de bani împrumutate.

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie SCORPION

Starea ta de sănătate este strâns legată de tot ce simţi, iar momentele tale bune te întăresc. Astfel, câştigurile materiale realizate recent şi lucruri bune de acasă, din cadrul familiei îţi dau indirect o stare pozitivă. Totuşi, cunoscuţii vor avea vorbe rele despre tine din cauza relaţiei de cuplu şi a dependenţei tale de distracţii şi plăceri.

Horoscop 4 – 10 aprilie  realizat de Adi Bunea SĂGETĂTOR

Datorită unei karme bune în plan material poţi obţine un împrumut. Chestiunile ce privesc documentele necesare se rezolvă repede  şi unde este nevoie, ţi se deschid uşi. Dacă te afli în străinătate, poţi avea probleme la locul de muncă sau cu spaţiul în care locuieşti, dar numai în urma conflictelor pe care le porneşti.

Citeste si 5 zodii care tin mereu GARDA SUS. E foarte greu sa ajungi la sufletul lor!

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022 CAPRICORN

Acumulările materiale realizate recent împreună cu partenerul de viaţă te fac să obţii rezultate mai bune în activitatea pe care o desfăşori la locul de muncă. Astfel, este posibilă o avansare profesională. În alt plan, poţi rămâne cu unele datorii rezultate în urma unor ieşiri la distracţie, când ai dorit să fii apreciat pentru forţa ta financiară.

Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022 VĂRSĂTOR

Beneficiezi de conjuncturi favorabile în activitatea din care îţi câştigi existenţa şi implicit toată lumea începe să te aprecieze pentru bunele rezultate obţinute în plan profesional. Chiar şi aşa, relaţia de cuplu poate fi afectată de un alt membru al familiei şi de discuţiile referitoare la câştigurile realizate prin muncă de tine şi de partener.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 aprilie 2022 PEŞTI

Poţi promova cu succes examenele pe care le ai de susţinut. Este o perioadă favorabilă pentru o deplasare de plăcere în străinătate. Pe de altă parte, dacă în trecut ai fost egoist şi nu ai ajutat financiar persoane care ţi-au solicitat sprijinul, deşi aveai fonduri disponibile, acum nu vei primi ajutoare materiale sau împrumuturi.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.