Horoscop Venus în Capricorn 23 ianuarie – 16 februarie 2024. Perioadă delicată pentru Gemeni, festin magnific pentru Berbeci

Venus intră în Capricorn pe 23 ianuarie 2024. Venus reprezintă ceea ce ne place și ceea ce valorăm. Capricornul este ambițios și strategic. Când Venus este în Capricorn, devenim mai motivați și mai strategici în privința a ceea ce dorim.

21 ian. 2024, 09:47
Horoscop Venus în Capricorn 23 ianuarie – 16 februarie 2024. Perioadă delicată pentru Gemeni, festin magnific pentru Berbeci
Horoscop Venus în Capricorn 23 ianuarie - 16 februarie 2024. Perioadă delicată pentru Gemeni, festin magnific pentru Berbeci

Horoscop Venus în Capricorn 23 ianuarie – 16 februarie 2024. Capricornul este un semn care apreciază claritatea, așa că dacă te simți puțin nesigur în privința direcției tale, Venus în Capricorn te va ajuta să-ți stabilești prioritățile. Odată ce știi ce îți dorești, nu există nimic care să te oprească să atragi acele lucruri în viața ta.

Venus în Capricorn: 23 ianuarie – 16 februarie 2024

Cu Venus în Săgetător încă de la începutul anului, inimile noastre au alergat sălbatice în cel mai bun mod posibil. Viața Săgetătorului este rapidă și plină de bucurie. Este liberă, spontană, plină de călătorii și aventuri. Acum mergem înainte, simțindu-ne mai ușori, mai călduroși și mai optimiști. Există o nerăbdare, o neliniște și impulsivitate cu care trebuie să ne confruntăm în această lume plină de Foc, dar entuziasmul caracteristic Săgetătorului ne face să ne simțim cu adevărat fericiți.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei

Venus în pragmaticul Capricorn aduce o forță stabilizatoare. Acest lucru va fi deosebit de util pe măsură ce ne învârtim prin nebunia Sezonului Vărsătorului. Capricornul este ponderat și pragmatic, spre deosebire de predecesorul său, Săgetătorul. Focul Săgetătorului se estompează acum într-un ritm previzibil, cel puțin în viața noastră profesională și socială. Capricornul este constant, cu picioarele pe pământ, precaut și rezervat.

Când Venus, planeta relațiilor interpersonale, intră în Capricorn, ne preocupă mai mult statutul și reputația noastră.
Acesta este un moment excelent pentru a-ți actualiza curriculum vitae-ul. Toată lumea vrea să știe: unde stau? Cum sunt perceput de ceilalți? Care sunt contribuțiile mele la societate și cum se ridică acestea? Analizează-ți viața socială, viața profesională și modul în care acestea se intersectează. Este timpul să faci networking, să cunoști oameni noi și să iei în considerare noi căi de carieră.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 ianuarie 2024. Complicaţii pentru Berbec, săptămână de vis pentru Scorpion

Capricornul, ca patronul său Saturn, acționează prin contracție și conservare. Capricornul este o creatură liniștită, serioasă, generoasă și de încredere. Venus în Capricorn va introduce mai multă structură și rutină în viața noastră de zi cu zi. Capricornul nu prosperă în haos – deloc. Vreodată. Pentru el, munca și joaca sunt întotdeauna împletite. Capricornul învață valoarea standardelor și aspirațiilor demne.

BERBEC

Vibrațiile perioadei sunt neliniștite! Te vor ghida către un festin magnific al simțurilor și minții. Nu-ți nega plăcerea și asigură-te că ești deschis la idei inovatoare, sentimente neașteptate și senzații noi. Vibrațiile actuale îți oferă o răsuflare minunată de aer proaspăt. Cu toate acestea, ține-ți picioarele pe pământ și fii atent să nu te lași treaz toată noaptea, pentru că, dacă o faci, vei avea probleme dimineața!

TAUR

Vei simți că merg pe un pod între trecut și viitor. Urmează o perioadă de încheiere și finalizare a proiectelor începute în decursul anului. Vei face ordine și te vei descotorosi de orice nu este cu adevărat esențial, conservând doar ceea ce contribuie la dezvoltarea și echilibrul tău. Vibrațiile actuale vorbesc despre concretizarea dorințelor tale. Dar va trebui să fii senin și răbdător, deoarece evenimentele nu va schimba totul în câteva ore. Urmează o perioadă de învățare!

GEMENI

Urmează o perioadă poetică și delicată pentru tine. Chiar dacă te confrunți regulat cu oameni închiși, nu te simți neputincios. Încearcă să obții ce e mai bun din situațiile neașteptate. Atitudinea ta va intensifica momentele șarmante pe care oamenii le petrec cu tine, iar toată lumea va fi uimită de capacitatea ta de a transforma chiar și cele mai banale lucruri într-un vis și într-o intensitate emoțională bogată! Ai magie în interiorul tău. Dacă tu uiți asta, cum poți să te aștepți ca alții să observe?

RAC

Ține-ți nervii sub control și, mai presus de toate, încearcă să-ți păstrezi starea emoțională în frâu. Vei avea tendința să fii copleșit de emoții. Respiră adânc și gândește-te să încerci lucruri noi, precum o scurtă călătorie. Dar oprește-te din a te lăsa purtat de natura ta impulsivă. Ai avut deja probleme din cauza acestui aspect și știi cât de mult te poate ajuta puțină moderare să-ți atingi obiectivele! Micile neplăceri și văicăreli temporare ale vieții cotidiene nu ar trebui să influențeze atât de mult felul în care acționezi, în special în relațiile tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.