Horoscop: Vezi ce hobby-uri ai în funcţie de zodie

Taurilor le place scrisul, Gemenii sunt pasionaţi de arta modernă, iar Peştii au o mare curiozitate pentru marile enigme ale Terrei sau istoria civilizatiilor. flu.ro îţi prezintă hobby-urile zodiile.

RomaniaTV.net
24 oct. 2011, 09:17
Horoscop: Vezi ce hobby-uri ai în funcţie de zodie

Berbec. O activitate care comporta dinamism e pe placul tau. Ca forma de arta, ti se potrivesc dansul si, in caz ca ti-a dat Dumnezeu ureche muzicala, cantatul; asa te poti exterioriza.

Taur. Scrisul este un hobby pentru tine. De asemenea, cititul, unde iti place sa mergi la sigur, catre autori recomandati de cunoscatori.

Gemeni. Arta moderna te pasioneaza. Scrisul te-a provocat dintotdeauna, te numeri printre nativele care se bucura de cea mai mare usurinta in a se exprima astfel si profiti de ea.

Rac. Lucrul cu cuvintele te-a atras mereu, inlusiv aranjatul lor in versuri. Animalele sunt o mare pasiune a ta, vietatile comune amestecandu-se la tine, fara discriminari, cu acelea de rasa.

Leu. Pe primul loc, la distanta apreciabila de celelalte hobby-uri: moda si shoppingul. Cand erai mica si aveai ocazia sa joci teatru, o sceneta la o serbare scolara, n-o ratai nici moarta.

Fecioara. Inclinarea catre migala, catre minutiozitate face din tine o priceputa colectionara de timbre sau de alte obiecte mici si valoroase pe care sa le pui pe categorii, sa le etichetezi, sa le stergi de praf macar, desi de multe ori mergi mai departe si inveti sa le reconditionezi.

Balanta Scrisul si arta grafica, sub toate formele ei, sunt chemarile cle mai raspandite pentru balante. Daca ar putea, ar calatori in permanenta.

Scorpion. Colectionarea de obiecte valoroase, fie ca sunt sau nu creatii artistice. Parfumuri, bauturi sau bijuterii dintre cele mai scumpe, de exemplu.

Sagetator. Tu, spre a calatori, faci sacrificii, dai cu piciorul privilegiilor, risti… Sa-ti ajuti semenii e un imbold pe care mereu il simti.

Capricorn. In clasele primare aveai colectie de poze cu actori. Pe masura ce-ai crescut, te-ai orientat catre activitati profitabile.

Varsator. Desenatul e una dintre abilitatile tale. Coroborat cu pasiunea pentru moda, acest talent se traduce in design vestimentar.

Pesti. Marile enigme ale Terrei, istoria civilizatiilor, a religiilor. Pestoaicele au chemare catre lecturi sau vizionari de filme de genul acesta.


loading...