HOROSCOP: Vezi ce îţi rezervă astrele la finalul anului 2013

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, în exclusivitate, la România TV, ce prezic astrele pentru finalul anului 2013.

20 oct. 2013, 15:47
HOROSCOP: Vezi ce îţi rezervă astrele la finalul anului 2013

Berbec: Din această noapte (duminică noaptea n.r.) până pe data de 11 noiembrie, mare atenţie la drumuri, mare atenţie la contracte. Pentru Berbec este bine să dea atenţie cheltuielilor pe care le face, pentru că multe lucruri pe care le poate cumpăra în aceatsă perioadă se pot dovedi a fi stricate sau nefolositoare. Să fie atenţi şi la banii împrumutaţi, dar şi la accidente, să nu conducă obosiţi.

Taur: Mercur retrograd poate să încingă spiritele la nivel conjugal sau la nivel partenerial. Dacă aceşti Tauri se află în procese, poate nu este o perioadă foarte bună nici pentru a începe un proces, nici pentru a te prezenta la un proces, pentru că totul este ambiguu. Se repun pe tapet anumite lucruri care cândva au fost date uitării. Este o perioadă foarte tensionată.

Gemeni: Să fie foarte atenţi la locul de muncă. Există riscul de a reface anumite documente, de a pierde documente. Să fie foarte atenţi la ceea ce ţine de şedinţe, dialoguri, lucruri care creează erori de comunicare între şefi şi subalterni. Atenţie şi la sănătate, pentru că pot apărea probleme la nivelul căilor respiratorii.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce job ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Rac: Racii trebuie să fie puţin mai calmi în ceea ce priveşte planul sentimental, pentru că devin foarte curioşi, foarte acuzatori, foarte geloşi. Ridică tot felul de probleme care încing spiritele la nivel de relaţie, poate chiar şi în ceea ce priveşte relaţia cu copiii.

Leu: Este posibil ca multe lucruri din casă să se strice. Pot apărea certuri cu părinţii. Acum ar trebui să ia nişte decizii aceia care sunt pe la 30 de ani şi nu s-au desprins din familie.

Fecioară: Fecioarele în general sunt persoane critice şi analitice. De data aceasta s-ar putea să întreacă măsura prin lucrurile pe care le spun, sau felul în care spun, acuză anumite persoane şi pot să apară discuţii şi certuri. Fecioarele trebuie să fie atente la acte, la documente.

Balanţă: Balanţa trebuie să fie atentă la cheltuieli pentru că Mercurul lor retrograd este pe casa banilor. Ei să nu uite că au de făcut nişte economii care se pot întinde pe doi ani. Şi chiar dacă această perioadă vine cu dorinţa de a face anumite cumpărături, e bine să îşi aducă aminte că acei bani trebuie puşi deoparte. Să fie atenţi la dantură, dar şi dacă au probleme cu tiroida.

Citeşte şi Ce defecte ai în funcţie de zodie

Scorpion: Aceşti nativi sunt recunoscuţi ca oameni care în momentul în care îşi spun punctul de vedere, putem vorbi de punct-ochit, punct-lovit. Cu acest Mercur retrograd s-ar putea ca după această perioadă să încerce să repare ceea ce strică în acest moment. Este bine să se gândească de două ori, să amâne întâlnirile importante. Este de preferat să stea puţin deoparte sau să fie diplomaţi.

Săgetător: Atenţie mare la sănătate. La fel ca şi la Gemeni, Mercur retrograd face necazuri Săgetătorilor. Atenţie şi în ceea ce priveşte duşmanii. Cu siguranţă cineva comentează la adresa acestor nativi.

Capricorn: Pentru Capricorni, grupurile, întâlnirile nu sunt ceea ce scontează ei, aceia care au afaceri pe cont propriu. Dacă este vorba despre prieteni, Capricornul se poate simţi exclus, dar este vorba despre posibile erori de comunicare. Să nu tragă concluzii pripite şi să nu se certe cu prietenii.

Vărsător: Pentru Vărsători este o perioadă în care lucrurile pot fi încurcate la nivel de conducere sau în relaţia cu şefii, cu autorităţile. Perioada de Mercur retrograd întârzie lucrurile. Este bine să aştepte în ceea ce îi vizează la nivel profesional.

Peşti: În ceea ce îi priveşte pe Peşti, acest Mercur retrograd se află pe casa călătoriilor în străinătate. Dacă au drumuri de făcut şi au mai fost în locul respectiv să se ducă liniştiţi. Dacă merg în locuri noi, să se înarmeze cu puţin mai multă răbdare. Atenţie la ideile spirituale pe care le expun. Nu întotdeauna părerea lor este împărtăşită şi de ceilalţi. În general, în această perioadă lucrurile pot fi răstălmăcite. Să nu impună, dar nici să nu îşi încalce moralitatea.

Citeşte şi Numerele norocoase în funcţie de luna în care te-ai născut