Numerele norocoase în funcţie de luna în care te-ai născut

Momentul naşterii este mai determinant pentru fiecare om în parte decât mulţi dintre noi am crede.

RomaniaTV.net
09 oct. 2013, 07:30
Numerele norocoase în funcţie de luna în care te-ai născut

De la trasaturi de personalitate la predispozitii la afectiuni, luna in care ne-am nascut ne influenteaza multe aspecte ale vietii, inclusiv sanse de noroc prin numere norocoase.
 
Ianuarie

Cooperanti si grijulii, oamenii nascuti in luna ianuarie isi pot spori sansele de noroc mizand pe cifrele 1 si 7. Fie Capricorni, fie Varsatori, persoanele nascute in prima luna a anului sunt, totodata, favorizate miercurea, aceasta fiind considerata ziua norocoasa a saptamanilor din luna Gerar.

Citeşte şi HOROSCOP: Numerele tale norocoase la Loto. Vezi aici care sunt 

Februarie
 
2 si 6 sunt numerele norocoase ale oamenilor nascuti in februarie, fie acestia Varsatori, fie Pesti. Atente la cei din jur, dar si cu tendinte de autoimpunere, persoanele nascute in luna “Faurar” sau “Luna Lupilor”, dupa cum i se mai spune lunii februarie in traditia populara, sunt favorizate in ziua lor norocoasa, adica vinerea.
 
Martie
 
Luna martie, care gazduieste in prima parte zodia Pestilor si in a doua parte zodia Berbecului, este aferenta definitorie pentru cei nascuti in ea. Acestea sunt persoane cu inteligenta ridicata, adesea pasionale, dar pot fi si nerabdatoare si egocentrice. Numerele norocoase ale lunii martie sunt 1, 2, 6 si 9, iar ziua norocoasa a saptamanii este martea.
 
Aprilie
 
Berbecii si Taurii deopotriva sunt nascuti in aprilie, iar trasatura specifica pe care aceasta luna o rasfrange asupra celor veniti pe lume in aceasta perioada, indiferent de semnul zodiacal, este atitudinea predominanta de indulgenta fata de propria persoana. Poate si din acest motiv ziua norocoasa a celor nascuti in aprilie este vinerea, caci este ziua de dinainte de weekend in care incepem sa ne relaxam cu adevarat si sa ne facem poftele. Totodata, numerele norocoase ale lunii aprilie sunt 1, 4 si 6.
 
Mai
 
Daca te-ai nascut in mai, esti fie Taur, fie Gemeni. Ambele zodii sunt specifice persoanelor agreabile ca personalitate, dar si capricioase si schimbatoare. Ziua de miercuri poarta noroc celor nascuti in mai, iar daca acestia vor sa-si sporeasca sansele de noroc atunci trebuie sa mizeze pe cifrele 5 si 9.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să atragi norocul de partea ta, în funcţie de zodie
 
Iunie
 
3, 5 si 7 sunt numerele norocoase ale celor nascuti in luna iunie, parte Gemeni, parte Rac. Caracterul activ si puternic al persoanelor nascute in iunie face ca ziua lor norocoasa fie chiar luni.

Continuarea pe Lyla.ro.