Horoscop: Viaţa nu le a fost uşoară, dar au înfruntat orice obstacol. 3 zodii greu încercate de soartă

Destinul lor nu este unul tocmai fericit. Au parte de-a lungul vieţii de o serie de cumpene care sunt menite să îi tragă puternic în jos. Drumul le e îngreunat de obstacole şi au nevoie de tărie şi de susţinerea celor din jur pentru a le depăşi.

RomaniaTV.net
10 nov. 2016, 08:39
Horoscop: Viaţa nu le a fost uşoară, dar au înfruntat orice obstacol. 3 zodii greu încercate de soartă

Fecioara

Fecioara isi doreste sa fie foarte riguroasa in tot ceea ce intreprinde, insa reuseste sa piarda din vedere lucruri marunte care se intampla in jurul sau. Tocmai din aceasta lipsa de atentie si a orgoliului sau exagerat va pierde de-alungul vietii oameni importanti, care nu vor mai dori sa o sprijine. Mandria si sarcasmul sunt cele care ii vor afecta mult viata. Pe la 40 de ani va avea un moment de cumpana, in care va trebui sa aleaga intre prioritati, capricii si sentimente sincere.

Citeşte şi  Horoscop: Care este primul aspect care-l observi la cei din jur în funcţie de zodie

Varsator

Varsatorul este imprevizibil prin definitie. Asa actioneaza intotdeauna, de multe ori fara sa se gandeasca de doua ori inainte. Ii place sa se inchida in lumea sa, doar ca atunci cand deschide usa universului, descopera ca realitatea din jur e total diferita, motiv pentru care va avea dificultati de adaptare.

Citeşte mai mut pe ele.ro