Horoscop: Vin Draconidele, stelele Diavolului. Cum sunt afectate zodiile

Începând cu această noapte şi până pe 9 octombrie vom putea vedea pe cer ploaia de meteori Draconidele, stele care provin din constelaţia Draco. Aceşti meteori sunt cunoscuţi în legendele populare şi ca stelele Diavolului şi, chiar dacă nu sunt nişte stele propriu zise.

RomaniaTV.net
07 oct. 2016, 08:44
Horoscop: Vin Draconidele, stelele Diavolului. Cum sunt afectate zodiile

Se spune ca atunci cand vezi Draconidele pe cer trebuie sa iti faci cruce ori sa spui o rugaciune.

Stralucirea lor te poate vraji si poate duce la nebunie, spun batranii din popor.
Ploaia de meteori se va putea vedea si din Romania. Pe cer va ploua cu pana la 50.000 de meteori pe ora, anunta astronomii. Iata cum sunt afectate zodiile.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA 8-14 OCTOMBRIE: Se anunţă probleme mari, despărţiri şi lovituri financiare. Evitaţi deplasările

Berbecul, Taurul si Balanta vor trebui sa fie ceva mai chibzuite decat de obicei. Vor fi tentate sa o ia pe calea exceselor, sa arunce cu banii in stanga si in dreapta, iar a doua zi se pot trezi descumpaniti, saraciti, atat spiritual cat si material. Stelele Diavolului aduc tot felul de tentatii nefiresti.

Fecioara, Racul si Capricornul trebuie sa isi puna lacat la inima. Sufletul lor va fi foarte fragil mai ales pe 8 octombrie. Chiar daca Soarele intrat in Balanta astazi, 7 octombrie, aduce putina alinare pentru semnele de apa si de pamant, Draconidele pot strica totul.

Citeşte mai mult pe Revista Teo