Horoscop VINERI 13: Ce v-au rezervat astrele într-o zi cu ghinion

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri, în funcţie de zodie. 

12 nov. 2015, 14:43
Horoscop VINERI 13: Ce v-au rezervat astrele într-o zi cu ghinion

Horoscop 13 noiembrie 2015 – Berbec

Te cam joci cu norocul, dar si acesta are o limita, totusi! Ti se ofera o data, de doua ori, dar nu se stie pana cand sau cat va dura, ca atare tine cu dintii de ocaziile bune care se ivesc si n-o mai lungi atata. Uneori esti mult prea sigur pe norocul tau si exact atunci dispare, deci nu miza numai pe bafta! Bazeaza-te si pe eforturile proprii. Pe de alta parte, dintr-o minune, azi se poate rezolva o problema care te framanta, dar nu prin metoda de la care asteptai rezultate, ci dintr-o intamplare ciudata, picata din senin. Profita deci de sansa!

Horoscop 13 noiembrie 2015 – Taur

Nici tu nu stii de unde, primesti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu cateva etape mai sus in proiectul de care te ocupi. Ai cerut candva ajutor, ai aruncat gandul in spatiu si nu aparea nici un semnal ca cineva te-ar fi auzit, dar azi apar deja rezultatele. Cand vezi ce usor evolueaza lucrurile acum, ai din ce in ce mai clara senzatia ca acesta e raspunsul la dorintele pe care le-ai emis atunci. Vezi, uneori lucrurile nu se misca asa cum sau cand ai dori tu, ci trebuie doar sa-ti doresti sa se intample minunea, si ea va aparea atunci cand este momentul potrivit. Acum poti sa vezi ce pasi mari poti sa faci inainte catre succesul dorit!

Horoscop 13 noiembrie 2015 – Gemeni

Nu te multumi cu nivelul atins, chiar daca ti se pare ca nu se mai intampla nimic iesit din comun in proiectul pe care il dezvolti. Mai sunt si perioade de platou, cand totul pare sa mearga pe un teren lipsit de noutate si de stralucire, dar nu e decat faza de dinaintea unui nou urcus. Viata nu e un continuu suis in forta, ci mai exista si carari care evolueaza pe curba de nivel. Acolo esti tu acum si nu poti decat sa fii fericit ca mai ai si momente de respiro, pentru ca o ascensiune continua doar pieptis, cu varful inalt deasupra ochilor, poate fi extenuanta. Permite-ti acest mic popas, dar nu te opri la faza aceasta: de mine vei continua urcusul!

Citeşte mai multe pe revista Teo