Horoscop vineri 22 august şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Ziua de vineri si weekend-ul vin cu surpize destul de mari pentru majoritatea nativilor horoscopului, mai ales ca planetele se alineaza in asa fel incat nativii din a doua jumatate a zodiacului trec prin multe schimbari.

22 aug. 2014, 04:11
Horoscop vineri 22 august şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 22 august si pentru weekend

Berbecii au o zi de vineri in care inceteaza sa mai simta preiuni din partea celor din jur. Iar acest lucru ii va face sa isi incarce bateriile pentru weekend, avand in vedere ca sunt programate doua zile de petreceri puternice.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 22 august si pentru weekend

Taurii se vad nevoiti sa faca o serie de sacrificii la nivel relational si sa lase de la ei in fata partenerului de viata. Vineri isi vor da seama ca trebuie sa ofere acestuia un umar de sprijin iar pe perioada weekend-ului se vor bucura de armonie in cuplu.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 22 august si pentru weekend

Racii se bucura de surprize financiare din partea unei rude care le face un cadou substantial in bani. Acesti bani vor fi folositi pentru a petrece timp de calitate alaturi de intreaga familie in weekend.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 22 august si pentru weekend

Leii poarta de grija persoanei iubite care pare sa se bage in tot felul de probleme in ultima vreme. Este important sa nu isi piarda calmul si sa ofere acelasi sprijin pe care l-au oferit mereu pentru a se asigura ca finalul saptamanii va fi armonios.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 22 august si pentru weekend

Fecioarele au o zi destul de grea vineri la locul de munca iar acest lucru isi va spune cuvantul pe toata perioada weekend-ului. Astfel, sambata si duminica vor alege sa se odihneasca cat vor putea de mult pentru a recupera orele pierdute pe parcursul saptamanii.

Continuarea pe Lyla.ro