Horoscop VINERI 22 IANUARIE 2021. Fii curajos!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

22 ian. 2021, 00:53
Horoscop VINERI 22 IANUARIE 2021. Fii curajos!
Horoscop 13 martie 2021

Horoscop VINERI 22 IANUARIE 2021.

Marte in Taur va face in curand cuadratura cu Jupiter si lucrurile se incing periculos. Te poti astepta la focuri de artificii, dar si la actiuni nesabuite. Deci trebuie sa ai grija. Universul iti cere sa fii curajos!

Horoscop VINERI 22 IANUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Un copil sau alt membru al familiei ar putea veni cu o veste buna, cu un premiu, o marire, o recompensa de vreun fel. Daca nu esti parinte, ai putea avea satisfactia de a fi mentor sau tutor pentru un copil sau tanar adolescent. Ai foarte multe de dat si oferit tinerei generatii, mai mult decat esti constient. Profita sau cauta orice contact astazi cu cineva din aceasta generatie. Ambii va veti imbogati.

Horoscop VINERI 22 IANUARIE 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Mintea ta subconstienta pare a se pune in calea celor mai bune interese ale tale acum. Ai putea simti si crede ca intalnirea cu anumite persoane cu autoritate inseamna ghinion pentru tine, insa in realitate si tu actionezi ca si cum ai fi propriul tau dusman, din pricina unor sabotori din subconstient care doresc sa te tina departe de ceea ce pare un pericol. In realitate, nu e niciun pericol iar oamenii si situatiile de azi chiar nu sunt o repetitie a ceva din trecut care te-a ranit. Dupa ce vei realiza acest lucru si iti vei linisti mintea, lucrurile se vor imbunatati.

Horoscop VINERI 22 IANUARIE 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Daca familia ta este stresata, este timpul sa iti deschizi buzunarul si sa ii scoti pe toti la o distractie inocenta undeva in afara casei. Cineva pe care il/o iubesti iti poate fi de un real folos datorita activitatii fizice si suportului emotional pe care ti-l ofera.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 22 IANUARIE 2021. Aprinde focul!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 22 IANUARIE 2021. Este vineri si se anunta o zi fierbinte. Marte se pregateste de intalnirea cu Jupiter. Simti focul salbatic? Poti crede ca totul iese de sub control, dar nu ai de ce sa te temi.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Este posibil ca in viata sentimentala sa apara unele momente tensionate azi. Insa nu-ti face griji pentru ca vor trece imediat in cazul in care dai dovada de diplomatie si flexibilitate. Iar daca esti singur, cheia este sa nu te concentrezi pe probleme. Ai incredere ca vei gasi, in curand, ceea ce cauti.

Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore
Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
E nevoie sa iei masuri urgente cand vine vorba de relatia de cuplu. Atmosfera senzuala iti este de ajute si, rapid, va veti implica in aventuri minunate impreuna. Daca nu ai inca pe cineva special in viata ta, in aceasta zi totul se poate schimba in totalitate. Datorita aerului de singuranta pe care il afisezi vei atrage toate privirile asupra ta.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Azi nu este ziua potrivita pentru a avea o discutie deschisa cu partenerul de cuplu pentru ca sunt sanse mari ca lucrurile sa degenereze. Fa un pas in spate si da dovada de mai multa diplomatie. Singur? Incearca sa fii mai deschis in relatiile cu ceilalti, sunt cateva persoane care si-ar dori sa te cunoasca mai bine insa se tem sa te abordeze.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.