Horoscop WEEKEND 1-3 OCTOMBRIE 2021. Primul weekend din octombrie aduce multe surprize

Trenul gandurilor tale te poate bloca cand te astepti mai putin pentru ca ganditul in exces nu este raspunsul pentru vremurile pe care le traim acum.

01 oct. 2021, 08:01
Horoscop WEEKEND 1-3 OCTOMBRIE 2021. Primul weekend din octombrie aduce multe surprize

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 1-3 octombrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Saptamana a inceput in forta, cu intrarea lui Mercur in retrograd, ultimul pe anul acesta. Sfarsitul saptamanii,insa, este mai linistit, dandu-ne ocazia sa avem o atmosfera mai pasionala, gratie sextilului dintre Venus si Pluto (2 octombrie).

Vrem sa traim mare si amplu cu Luna in Leu, fiindu-ne greu sa fim demoralizati. Sa lasam optiunile deschise si sa vedem ce vrea sa faca copilul interior din fiecare.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Gandurile si convingerile sunt menite sa se schimbe in timp pentru ca doar schimbarea perspectivelor ne permit sa evoluam si sa depasim unele amintiri dureroase si subiecte pe care am incercat sa le ingropam ca sa mergem mai departe candva. Tendinta de a ne proteja inima este naturala dar in vremuri ca acestea trebuie sa le indreptam spre noi insine ca sa vindecam sincer ce am ascuns ca sa mergem mai departe. Da drumul trecutului, relatiilor care nu mai au loc suficient pentru a-ti sustine o viata buna si vezi cum unele leaturi te opresc din progres pe plan fizic, profesional sau financiar. Foloseste oportunitatea acestor zile si acestei perioade ca sa lucrezi asupra propriei tale stari de bine. Esti liber sa te alegi pe tine insuti.

Horoscop dragoste octombrie 2021. Schimbări majore în plan sentimental, care vor veni la pachet cu trăiri intense
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Trenul gandurilor tale te poate bloca cand te astepti mai putin pentru ca ganditul in exces nu este raspunsul pentru vremurile pe care le traim acum. In schimb, pentru a fi in echilibru, corpul tau are nevoie de o rutina de care sa se agate, de ceva ce iti face stomacul fericit, inima fericita iar asteptarile sa le poti intampina in modul cel mai sanatos posibil. Tu ai sansa de a vindeca obiceiuri negative si actiuni autodistructive pe care le aveai si care nu iti mai serveau niciunui scop. Esti suficient de puternic sa gestionezi orice emotie si sa stii ca fricile existentiale nu ar trebui sa iti guverneze miscarile facute. Alege-ti bataliile inteligent. Alege miscarea fizica, rutina si impamantarea mai buna si te vei simti in siguranta.

Rune pentru a atrage dragoste şi o căsătorie fericită. Formule runice pentru a atrage iubirea și căsătoria.
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Stiai ca exista mai mult de doua sute tipuri de Kit Kat in Japonia? Diversitatea nu este mereu raspunsul si acum tu esti foarte constient ca ai nevoie de focus solid doar asupra a ceea ce conteaza, cu prioritatile setate bine si intr-o ordine logica care sa aiba sens perfect pentru tine. Activitatile fara sens nu vor dura si nu vor da rezultate bune pe termen lung. Iti poti simti energia putin imprastiata iar aspectele financiare au nevoie mai mare de atentia ta. Totusi, te vei simti usurat ca unele din umbrele tale sunt lasate in urma si poti merge mai departe cu intentia setata spre viitor. Evoluezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.