Horoscop WEEKEND 1-3 septembrie 2023. Planeta iubirii, Venus, iese din retrograd. Ce etapa urmeaza pentru noi 

Un weekend plin de imputernicire in care iti dai seama ca, desi ai in jur oameni care vin cu idei si solutii interesante, tu consideri ca pasiunea lor te inspira si mergi mai departe cu propria ta inspiratie.

01 sept. 2023, 01:19
Horoscop WEEKEND 1-3 septembrie 2023. Planeta iubirii, Venus, iese din retrograd. Ce etapa urmeaza pentru noi 

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 1-3 septembrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se afla sub semnul iesirii planetei iubirii, Venus, din retrograd. Suntem pregatiti sa mergem mai departe, intr-o noua etapa a vietii noastre?

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Un weekend plin de imputernicire in care iti dai seama ca, desi ai in jur oameni care vin cu idei si solutii interesante, tu consideri ca pasiunea lor te inspira si mergi mai departe cu propria ta inspiratie. Poti face chiar multe daca iei in calcul oricare idei pe care le ai si pe care altii le pot considera ciudate, inacceptabile si irelevante. Numai un Berbec poate crea un imperiu in mintea sa si poate crea un univers al viitorului, in timp ce altii sa nu il inteleaga si sustine. Nu uita ce zodie esti, o zodie a futurismului si viitorului. Fii mandru de ce ai realizat, de ce creezi si nu te indoi de puterea ta nici macar o secunda.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Un weekend foarte important ca sa iti refaci energia. Chiar a sosit timpul sa te debarasezi si sa depasesti acele energii ce te-au tras in jos in ultimul timp. Nu are sens sa ramai blocat cand tu stii unde trebuie sa te duci si ce ai de facut ca sa ajungi unde ti-ai propus. Poate crezi ca satisfactia ta e prea indepartata, dar asta nu inseamna ca nu poate veni imediat dupa primul colt daca esti pe drumul bun. Ai incredere in Univers, in scopul tau aici pe lume, imaginandu-ti o mare retea de energie ce ne conecteaza pe toti in unitate. Esti Una cu restul omenirii si ai nevoie sa dai putere intregului sistem ce te inconjoara, pentru ca asa vei gasi puterea din tine.

Horoscop septembrie 2023. Top 4 cele mai fericite zodii în debutul toamnei. Veștile bune la vor schimba radical viața 

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Un weekend plin de activitati, si vesele si distractive, dar atentie si la cele riscante ce iti solicita atentia deplina. Nu lasa stresul sa te copleseasca. Mai bine ridica-te deasupra oricaror batalii interne ce te fac anxios sau speriat. Inconjoara-te cu oameni pozitivi si cu vointa care iti stiu valoarea si vor sa fie cot la cot cu tine. Schimbarile vor urma un curs pozitiv si tu simti asta in adancul inimii. Ai incredere ca viata este pe cale sa iti dea bucurii dupa munca ultimelor luni. Fa-ti timp suficient sa te odihnesti si te vei misca cu flexibilitate si usurinta prin fiecare zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.