Horoscop WEEKEND 10-12 MAI 2019. Veşti noi pentru 3 zile speciale cu Luna în Leu!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 10-12 mai 2019. Acest weekend incheie o saptamana intensa la capitolul relatii din pricina testelor si provocarilor pe care aspectele facute de Venus in majoritatea zilelor anterioare ni le-a adus. Acum insa, inainte de a da startul viitoarei noi saptamani ce contine trei mari evenimente astrale – Venus schimba zodia, revine acasa in Taur, Marte schimba zodia si vom avea si Luna plina – sa folosim zilele de weekend cu folos.

09 mai 2019, 19:46
Horoscop WEEKEND 10-12 MAI 2019. Veşti noi pentru 3 zile speciale cu Luna în Leu!

Ce ne aduce Luna in Leu ?

Da, sa profitam ca avem Luna in Leu. Stim ca Luna seteaza tonul nostru emotional pe masura ce trece prin cele 12 zodii timp de 28 zile. Poti folosi acest ritm ca sa mergi in acord cu energia sa benefica sau poti sa ignori total aceste informatii. De tine depinde, insa poti trai mai usor atunci cand folosesti fortele Universului si curgi o data cu ele, in loc sa te lupti cu morile de vant.

Daca Luna este in Leu, este cel putin frustrant sa faci activitati profesionale intense, sa stai in casa sau sa evadezi in imaginatie. Daca vrei sa folosesti energia Lunii in Leu, este bine sa stii in ce consta ea si ce sa faci benefic cu timpul tau si cu emotiile si asteptarile tale.

Cand Luna este in Leu, este timpul sa petrecem. Iesim din casnicul Rac care a fost gazda Lunii si acum vrem sa fim acolo unde este actiunea vietii. Bucuria vine atunci cand traim din inima si asta avem de facut cu Luna in Leu. Dorim sa traim la scara mare.

Luna in Leu aduce o vibratie de veselie si ne ajuta sa ne descotorisim de emotii si situatii grele. E bine sa iti lasi zilele deschise ca si program, nu stii incotro te va indemna spontan copilul din tine. Alege sa mergi in locuri colorate si pline de viata, de la un muzeu, festival, targ pana la magazine stralucitoare si luxoase. Energia Lunii in Leu este compatibila cu spectacole, cu parade, cu costume care iti iau ochii sau cu petreceri de copii. Exista o incantare de a trai sub aceasta Luna in Leu, cu mult peste ritmul vietii uzuale.

Luna in Leu este una buna pentru flirt si totul iese bine pentru ca este cu o energie distractiva. Vibratia sa scoate diva din femei si macho din barbati. Poti petrece mai mult timp sa te imbraci si aranjezi, stiind ca vei fi vazut si doresti sa stralucesti. Este o Luna in care sa fii mandru de cum arati !

Cand Luna este in Leu, circula un aer stralucitor de inspiratie in aer care ne incurajeaza sa stralucim inca si mai mult. Mergi inainte si fii centrul atentiei, este in regula si indicat ! Spune o poveste si fa-o sa sune intens, dramatic. Fa copiii sa rada, fiind tu clovnul. Simte-te ca si cum toata lumea este o scena si tu esti eroul principal !

Luna in iubitorul-de-viata Leu ne reaminteste ca uneori in viata avem nevoie doar sa ne relaxam si odihnim motoarele.

Energia Leului in combinatie cu Luna te ajuta sa intri in contact cu copilul tau interior. Acum ai ocazia sa te gandesti la vremurile cand erai mic sau tanar. Care era jocul tau preferat ? Cand ai ras ultima data cu sughitri si in hohote, asa cum fac cei mici ?

A fi in preajma copiilor este terapeutic cand Luna este in acest semn. Interactiunea cu un copil ne reaminteste cum sa privim lumea cu ochi stralucitori si inima deschisa.

Daca vrei sa iti asumi un risc, poti fi precum Leul din Vrajitorul din Oz ce si-a gasit curajul si a primit in schimb o inima.

Ce sa faci minunat cu Luna in Leu

pune glume ; trimite poze amuzante pe Facebook ; surprinde pe cineva cu un cadou amuzant ; incurajeaza pe cineva pe care iubesti ; aranjeaza-ti parul intr-un mod care atrage atentia ; poarta culori calde – galben, portocaliu, rosu ; zambeste in timp ce mergi pe strada ; danseaza pe muzica ta preferata ; iesi doar cu fetele (sau doar cu baietii) intr-o seara ; mergi intr-o aventura cu copilul tau ; asuma-ti un risc creativ ; picteaza, deseneaza, mergi la teatru, du copiii la film, in parc, la distractie, da in mintea lor toata ziua, mergeti la circ sau carnaval, oriunde unde puteti rade in hohote impreuna. Aranjeaza o petrecere. Imbraca-te in haine luminoase si fistichii. Fii curajos !

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral. 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Intotdeauna vei avea noi scopuri financiare sau noi tinte pentru cariera ta pe care sa le doresti. Este valoros sa fii constient de ce ai realizat pana acum ca sa poti sarbatori realizarile. Si, cel mai important, redirectioneaza-ti energia spre alte domenii ale vietii pe care le-ai lasat mai putin acoperite de tine. Viata ta personala va beneficia daca in weekend te vei distra pe cinste. Sunt zile foarte bune sa creezi fericire in mod inentionat si sa te conectezi mai profund cu cei de acasa. Poate este timpul pentru o reuniune plina de distractie cu cei dragi.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti foarte versat cand vine vorba de metafizica, conectarea cu spiritul si a putea vedea imaginea de ansamblu a vietii. Poti insa sa devii asa de prins de ce este acolo in afara incat nu mai vezi lucrurile interesante care se intampla chiar sub nasul tau in propria ta curte. Cu alte cuvinte, sunt zile bune si necesare in care sa te conectezi cu viata de zi de zi si cu lumea obisnuita. Actualizeaza-te cu ce se intampla curent, recupereaza ultimele vesti de la vecini, rude, oameni intalniti frecvent. Iti va da o perspectiva de care ai nevoie cu privire la ce conteaza acum in prezent. Intelepciunea superioara spirituala este extraordinar de valoroasa daca o folosesti in moduri practice, nu ca sa evadezi din viata curenta.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Sistemul care te sustine iti poate parea ca nu iti aduce beneficii in modurile in care crezi tu ca ar trebui. Totusi, este deseori acolo cand ai nevoie. In acest weekend, este posibil sa fii preocupat despre ce fac sau nu fac altii pentru tine atunci cand esti mai independent. Este un timp excelent sa pui seminte pentru o viitoare prosperitate si sa faci noi conexiuni umane care sa te ajute sa cresti. Succesul se obtine mult mai usor decat crezi uneori. Insa, daca tu crezi ca ai oricum suficient suport pe care sa te bazezi, este posibil sa nu fii motivat sa explorezi noi optiuni. Ori asta este o greseala. Imbina cele doua.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO