Horoscop WEEKEND 10-12 martie 2023. Asteroidul Juno părăseşte tabăra focosului Berbec

Exista o multime de lucruri pe care le poti face pentru a preveni ca relatiile sa devina "prafuite" si sa stagneze. Vei descoperi exact care sunt aceste actiuni în weekend!

10 mart. 2023, 11:18
Horoscop WEEKEND 10-12 martie 2023. Asteroidul Juno părăseşte tabăra focosului Berbec

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 10-12 martie 2023, scaldat de influente astrale majore. Dupa un inceput de saptamana fulminant, cu o Luna plina in analitica Fecioara si mutarea Lordului karmei Saturn in visatorii Pesti, iata ca se anunta un moment de respiro. Weekend-ul este marcat determinatul asteroid Juno care paraseste tabara focosului Berbec pentru a se muta in mult mai pamanteanul Taur. Cei mai multi dintre noi ne vom acomoda si vom avea chef de interactiuni cu ritm lent, de afectiune vs. conexiuni rapide. Cu toate acestea, interactiunea planetara conservatoare nu trebuie sa fie egala cu plictiseala. Exista o multime de lucruri pe care le poti face pentru a preveni ca relatiile sa devina „prafuite” si sa stagneze. Vei descoperi exact care sunt aceste actiuni în weekend!

Două zodii vor avea probleme cu banii în weekend. Unii nativi vor încasa mai mult decât se așteptau
Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Probabil ca deja ai dat tot ce puteai da si ai invatat tot ce se putea invata despre un anumit stil de a lucra. In curand, vei inchide aceasta etapa si te vei prepara pentru ce urmeaza. Ai putea gasi in sfarsit o pozitie care sa iti valorifice tot ai in mintea aceea brilianta precum si ideile tale inovatoare. Singurul mod de a descoperi daca ideile iti functioneaza este sa le pui la incercare cu curaj.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Pe tine te asteapta un weekend super distractiv si romantic. Magia se intampla atunci cand te opresti din incercarea de a impresiona si incepi sa devii confortabil cu a fi tu insuti. Valorile tale pot fi total diferite de ale oamenilor din jurul tau dar asta nu inseamna ca nu vei fi apreciat pentru cine esti. De fapt, este excentricitatea ta care te face special si contribuie cu ceva unic la viata prietenilor si celor ce te iubesc. In curand, vei avea parte de mai multa interactiune cu ganditorii liberi care sunt pe lungimea ta de unda, deci acum este doar o incalzire ca sa te conectezi in moduri mai autentice.

Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
O reuniune placuta, intima si calduroasa cu familia de care apartii sau in care ai intrat va fi portia de reasigurare care iti spune ca esti pe drumul cel bun cand vine vorba de o schimbare majora de viata. Recent, probabil ca ai reevaluat o decizie importanta si ai hotarat ca era ceva prea nebunesc sa urmezi acea directie, insa acum deja motoarele sunt turate pe directia aceea. Uita-te la toti inovatorii si factorii de influenta din cercul tau ca sa capeti inspiratie si directie. Vei avea nevoie de tot suportul atunci cand vei arata planurile tale factorilor de decizie si apoi vei demara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.