Horoscop WEEKEND 10-12 SEPTEMBRIE 2021. Sa inceapa pasiunea, ce zodii au un weekend fierbinte

Mercur in Balanta isi face simtita prezenta, la fel si intrarea lui Venus in Scorpion. Situatia devine profunda si pasionala, intensa pentru multe zodii.

10 sept. 2021, 10:53
Horoscop WEEKEND 10-12 SEPTEMBRIE 2021. Sa inceapa pasiunea, ce zodii au un weekend fierbinte

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 10-12 septembrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Mercur in Balanta isi face simtita prezenta, la fel si intrarea lui Venus in Scorpion. Situatia devine profunda si pasionala, intensa si te face sa vezi sinceritatea in oameni.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Valorile ti se schimba in stil mare, la fel si atitudinea ta despre iubire si bani. O evolutie neasteptata a lucrurilor te poate catapulta intr-o noua constientizare asupra acestor domenii importante ale vietii tale. Ai incredere in judecata ta pentru asta. Nu este momentul sa te lasi influentat de prietei sau de oricine este acolo in afara ta. Trebuie sa actionezi conform a ce este important pentru tine. Mergi tot inainte. Vei capata o perspectiva foarte interesanta si inovatoare asupra vietii.

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici. Ce zodie isi face amanta, ce zodie este fidela. Adevarul runelor sacre

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Te preocupa acum imaginea de ansamblu a vietii si a vietii tale, dar asta nu inseamna ca iti permiti sa neglijezi detaliile. O maer aventura poate esua sau o poate lua in te miri ce directie pentru ca ai omis sa te ocupi de detalii, cum ar fi sa pui punctul pe i sau sa tragi batul la T. Acesta este felul vietii de a-ti reaminti ca este nevoie sa fii mai minutios. In curand, te vei duce intr-o noua directie cu casa si cariera, deci ai nevoie sa fii atent la cum merg lucrurile inainte pana la cel mai mic detaliu. Intre timp, fa tot ce poti mai bine din toate situatiile sucite si schimbatoare ce apar. S-ar putea ca evolutia sa fie foarte interesanta.

Mihai Voropchievici: Destinul în funcţie de anotimpul în care te-ai născut

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
A obtine tot ce vrei in viata profesionala poate avea consecinte neasteptate acasa. Te poti astepta sa aiba loc o zguduire, desi pana la urma aceasta schimbare va duce la o mai mare stabilitate decat ai avut de mult timp. Esti sub multa presiune, dar nu ar trebui sa te simti ca si cum trebuie sa gestionezi totul de unul singur. Vei avea beneficii frumoase daca te indrepti spre altii pentru sustiner. Serios, exista pretutindeni oameni dornici sa te ajute.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...