Horoscop WEEKEND 11-12 IULIE 2020. Chiron retrograd, Mercur direct! Vreme de vindecare

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 11-12 iulie 2020 scaldat de influente astrale majore. In acest sfarsit de saptamana vom avea intrarea lui Chiron, aflat in Berbec, in miscare retrograda. Iar dupa o zi, Mercur, aflat in Rac, isi va incepe cursul direct. Vei simti nevoia de a relua activitatile tale obisnuite. De exemplu, sa calatoresti, activitate care a fost ingradita de mai bine de 4 luni. Ai sentimentul ca totul va reveni la normal. Dar asa sa fie, oare?

10 iul. 2020, 08:37
Horoscop WEEKEND 11-12 IULIE 2020. Chiron retrograd, Mercur direct! Vreme de vindecare

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Observa si imaginea de ansamblu si incearca sa nu te pierzi prea mult in micile detalii, unele dintre ele total nesemnificative cu ceea ce ai tu de facut. Sunt adevaruri esentiale pe care nu le cunosti inca, dar care vor iesi la lumina cat de curand. Toate te vor ajuta sa evoluezi. Pana atunci, mediteaza si incearca sa petreci mai mult timp in a te descoperi pe tine insuti. Asa vei putea sa ii intelegi si pe ceilalti.

Afirmartia weekend-ului: Totul in viata mea are un scop!

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nesiguranta te-a fortat sa nu te simti bine in pielea ta. Inca ai nevoie de mai multa concentrare pentru a-ti recapata fortele si incredere de sine. Da-ti voie sa te simti mandru de ceea ce esti, fii pe deplin constient de calitatile tale side valorile tale personale. Nu te lasa de criticile sau cuvintele negative ale celorlalti. Protejeaza-ti si urmareste-ti propriile interese.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In Japonia cutiile de bere au text in Braille, astfel incat sa nu fie confundate de persoanele nevazatoare. Sunt lucruri pe care le poti face pentru a preveni anumite probleme, dar pentru asta trebuie sa fii atent la ce se intampla in jurul tau. Informatiile pe care le obtii sunt cheia trecerii peste problemele care pot aparea. Daca iti este dor de cineva, anunta-i. Nu lasa sentimentele nerostite!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.