Horoscop WEEKEND 11-13 august 2023. Schimbari puternice la mijlocul lunii, ce zodii au noroc, ce zodii sunt lovite de ghinion

Incheierea acestei saptamani cu o Luna in Rac pune o nota umana tuturor si face sa para totul posibil.

11 aug. 2023, 10:23
Horoscop WEEKEND 11-13 august 2023. Schimbari puternice la mijlocul lunii, ce zodii au noroc, ce zodii sunt lovite de ghinion

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 11-13 august 2023, scaldat de influente astrale majore. Luna face  trigon cu Pluto si ne aminteste ca nimic nu ramane la fel. Schimbarea creeaza calea spre crestere si, fiindca este mijlocul lui august, putem deja sa simtim ca anul nou se apropie de noi, ceea ce inseamna ca trebuie sa ne uitam la ceea ce am realizat pana acum.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Relatiile joaca un rol important pentru tine in aceasta perioada. Ca sa ajungi in echilibrul pe care il cauti in relatiile tale, s-ar putea sa ai nevoie sa te confrunti cu anumite aspecte mai ciudate ale personalitatii tale care au actionat pana acum ca sabotorii. Daca te simti gelos sau prea furios ca sa mentii controlul actiunilor si reactiilor tale, acum este timpul sa dai drumul acestora, sa te comiti spre activitati care sa iti permita sa eliberezi aceste emotii si sa te cureti pentru a fi pregatit de urmatoarea etapa a vietii tale. Aceasta e menita sa iti aduca mai multa satisfactie in viata ta sufleteasca.

Luna Neagră în zodia Leu îi tulbură pe Gemeni! Camelia Pătrăşcanu face predicții dure! 

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Persoanele pe care le cunosti a fi iubitoare si tandre pot deveni diferiti si este momentul potrivit sa te intrebi daca nu cumva unele din fricile tale stau de fapt in calea relatiilor pe deplin satisfacatoare. Tu esti pregatit sa iti asumi total responsabilitatea in relatii. Nu te ascunde de adevar, oricat de dureros ar fi sa il infrunti in forma sa cea mai pura. Daca vrei sa iti lasi emotiile se circule si sa se miste, va trebui sa accepti faptul ca persoana din fata ta este foarte in regula fix asa cum este, cu ce face si ce spune. Slabiciunile ne fac mai umani si ne dau ceva de iubit unii la altii, in drumul nostru spre adevarata vindecare emotionala.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia care câştigă o grămadă de bani zilele acestea, „Degetul lui Dumnezeu” alungă karma negativă

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Exista solutii mai bune la ce te preocupa decat cele care iti vin instant in minte. Ia-ti timp in weekend ca sa iti analizezi optiunile si sa vezi unde se ascunde alegerea aceea cea mai buna si permanenta. Ai nevoie de timp ca sa incepi sa muncesti si in avantajul tau. Daca esti obosit si fara energia specifica Berbecilor, nu vei avea suficienta forta sa faci fata. Odihneste-te cat mai mult in weekend, aceasta este recomandarea pentru tine.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Cu atat de multe lucruri ce se intampla si ganduri care ti se invart in minte, te-ai putea rataci daca nu ai puncte de centrare la care sa te intorci. Ai nevoie de un set stabil de prioritati care sa iti arate calea menita de urmat, ca sa poti lucra la ce ai in plan fara sa te pierzi in procesele tale mentale. Nu este nevoie sa ascunzi adevarul de cei ce te intreaba, dar asta nu inseamna sa vorbesti orice cu oricine. Respecta aceste reguli de comunicare ce implica respect reciproc in aceste zile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.