Horoscop WEEKEND 11-13 iunie 2021. Marte intra in Leu. Mai rar asa combinatie!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 11-13 iunie 2021 scaldat de influente astrale majore. Avem previziuni pentru fiecare zodie.

11 iun. 2021, 06:04
Horoscop WEEKEND 11-13 iunie 2021. Marte intra in Leu. Mai rar asa combinatie!

Horoscop WEEKEND 11-13 iunie 2021.

Se incheie saptamana cu un eveniment la fel de important ca si eclipsa inelara de Soare de joi, 10 iunie. Magnificul Marte isi schimba zodia si ne va influenta din fabulosul Leu. Asteapta-te sa fii mai sociabil, mai predispus la flirt. Influentele se vor resimti puternic in urmatoarele sase saptamani.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 11-13 iunie 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Energia si claritatea iti revin spre weekend, deci iesi sa te vada lumea si sa vezi si tu oamenii mai mult, incepe lucruri noi. Poate ca trebuie sa te decizi intre o pasiune romantica si o implicare mai prietenoasa intr-un grup. Alearga dupa bani si afaceri, dar cu prudenta. Nu amesteca banii cu prietenii. Si evita investitiile majore financiare macar pentru urmatorii 2 ani.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Romantismul exista. Placerea, frumusetea, creativitatea si urgentele riscante iti umplu saptamana aceasta si urmatoarele doua. Vei calari un cal castigator ! Are loc munca comunicare intre tine si persoana iubite. Esti foarte convingator si persuasiv, asa cum nu iti prea sta in fire. Asa vei fi pana spre noiembrie.

Horoscop WEEKEND 11-13 iunie 2021.  GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Aceste zile iti aduc treburi uzuale de facut, multe, aglomerante dar usoare, fara mare solicitare, hartii, comunicari, facturi, drumuri, alergaturi. Fii alert, verifica de doua ori adresele, instructiunile pentru ca domina gandirea neclara, incetosata si sunt posibile erori regretabile. Acasa totul este bine atat timp cat nu pui la suflet si nu intretii conflicte despre niciun proiect greu despre domiciliu.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei vineri 11 iunie 2021. Inainte cu entuziasm!
Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Relatiile tale sunt prioritare si la cote inalte. Fii diplomat, cooperant, sari s dai o mana de ajutor la nevoie. Nu sunt vremuri majore iar temele relatiilor vor evolua pe cai rezonabile, blande. Daca ai de-a face cu dusmani, provocari si competitie, cauta calea comuna de dialog si solutionare. Ai putea avea o conversatie foarte importanta pentru inima ta cu partenerul sau cu un potential iubit sau iubita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscopul banilor pentru a doua jumătate a anului 2021, cu Mihai Voropchievici. Cine pierde, cine câștigă, avem previziunile runelor.