Horoscop WEEKEND 13-15 ianuarie 2023. Ce ne aduce iesirea lui Marte din retrograd?

Suntem la mijlocul lunii ianuarie, iar weekend-ul este strans legat de iesirea lui Marte din retrogradul de doua luni in Gemeni, din 12 ianuarie

12 ian. 2023, 23:34
Horoscop WEEKEND 13-15 ianuarie 2023. Ce ne aduce iesirea lui Marte din retrograd?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 13-15 ianuarie 2023 scaldat de influente astrale majore. Suntem la mijlocul lunii ianuarie, iar weekend-ul este strans legat de iesirea lui Marte din retrogradul de doua luni in Gemeni, din 12 ianuarie. Aceasta ar putea fi o buna oportunitate pentru o pauza ca sa ne tragem sufletul.

Imaginatia va fi la putere pe masura ce Soarele se conecteaza usor cu Neptun cel visator vineri, 13 ianuarie. Vizualizarea este puternica. Acesta este un moment fantastic pentru a crea panouri de visuri! Schimbari captivante sosesc in timp ce Venus se ciocneste cu revolutionarul Uranus sambata, 14 ianuarie. Independenta si spontaneitatea motiveaza relatiile sa se adapteze si sa evolueze.

Horoscop 2023: Cea mai norocoasă lună din an pentru fiecare zodie în parte

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Dorinta intensa de a te apropia mai mult de cineva poate sa fie foarte motivanta, totusi ideea ca persoana nu raspunde cu reciprocitate te poate face nervos. Acest adevar doare dar este si un binevenit dus rece. Emotiile sunt crescute in aceasta perioada si iti poate fi greu sa vezi totul dintr-o perspectiva logica si cu picioarele pe pamant, totusi este necesar daca vrei sa iei decizii informate intr-o relatie prezenta sau potentiala. Sfatul unui prieten poate fi de mare ajutor.

Horoscop 2023: Cea mai norocoasă lună din an pentru fiecare zodie în parte

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
O combinatie delicioasa de energii ale planetelor te vor sustine sa te bucuri de compania hranitoare sufletesc a prietenilor care te poate restaura perfect dupa o saptamana plina. Include-ti persoana iubita in orice iesire si socializare dar fii atent pentru ca poate fi cineva care doreste sa profite de pe urma ta cu o atitudine prea prietenoasa. Daca depistezi orice in neregula care iti poate periclita relatia, vezi ce se vrea de la tine si procedeaza cu tact si diplomatie ca sa nu deteriorezi nimic.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Te poti simti ca si cum ceva se schimba intr-un mod pozitiv. Se prea poate ca in etapa retrograda a lui Marte sa fi primit inspiratii si revelatii ca sa iti vezi relatiile cheie si rolul tau in ele intr-o noua lumina. Acest weekend te gaseste dornic pentru solutii, pentru compromisuri constructive si gata sa iti lasi partenerul sa conduca relatia mai mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.