Horoscop 2023: Cea mai norocoasă lună din an pentru fiecare zodie în parte

Fiecare zodie va avea o lună în care norocul va fi de partea ei. Fie că e vorba de dragoste, bani sau muncă, astrele le vor surâde nativilor.

12 ian. 2023, 20:28
Horoscop 2023: Cea mai norocoasă lună din an pentru fiecare zodie în parte
Cea mai norocoasă lună pentru fiecare zodie

Universul va fi extrem de generos în 2023 cu toți nativii. Fiecare zodie va avea o lună care se prezintă destul de norocoasă. Iubirea și banii nu vor lipsi.

Berbec

Luna aprilie va fi cea mai norocoasă pentru nativii Berbec. Cupidon are planuri mari pentru acești nativi, iar dragostea le va surâde în sfârșit. E momentul perfect pentru cei singuri să-și găsească un partener de viață. Chair și cei care au rămas fără speranță nu vor duce lipsă de afecțiune și atenție din partea partenerului.

În ceea ce privește situația financiară, Berbecii au ocazia de primi o sumă de bani pe care să o investească în ceva important pentru ei.

Taur

Iunie este cea mai norocoasă lună pentru Tauri. Chiar dacă pare că anul a început deja foarte bine pentru ei, din vară totul se va schimba în și mai bine. Vor apărea în viața lor evenimente, situații și oameni care vor aduce ceva nou pentru ei. Destinul lor se va schimba și vor sumți că trăiesc adevărate minuni.

Citește și: Zodii norocoase la început de an. Cine sunt nativii care câştigă la Loto

Gemeni

August este cea mai norocoasă lună pentru Gemeni. Planeta guvernatoare a acestei zodii, Mercur, va intra în semnul Fecioarei în august și va face miracole pentru acești nativi. Sumele de bani din conturile lor le vor permite să își îmbunătățească viața. Energia va ajunge la cel mai înalt nivel.

Relațiile amoroase vor fi din ce în ce mai bune odată ce nativii se vor relaxa.

Rac

Racii vor avea două luni norocoase – iulie și septembrie. Chiar dacă până acum au simțit că nimic nu merge bine, în această perioadă va fi una de revigorare. Se vor pune din nou pe picioare și își vor reclădi speranța în viitor. Viața acestor nativi ar putea fi schimbată prin intermediul unor călătorii.

Leu

Leii vor avea foarte mult noroc în luna iunie. Va fi un început de vară care le va aduce foarte multe bucurii. Toate problemele și supărările acumulate vor dispărea și vor găsi rezolvarea ca prin minune. Astrele sunt de partea lor și vor simți că pot face într-o zi cât nu au făcut tot anul.

Aceștia vor cunoaște iubirea adevărată, fie că sunt deja căsătoriți sau singuri. Partenerul îi va susține pe toate palnurile și vor fi mai apropiați ca niciodată.

Fecioară

Seprembrie va fi luna norocoasă a nativilor din zodia Fecioară. În această perioadă vor avea parte de cele mai mari realizări ale anului 2023. Datorită perseverenței, curajului și ambiției vor reuți să atingp succesul în proiectele la care lucrează. Veniturile vor începe să crească, așa că Fecioarele se pot relaxa și se pot bucura de experiențe extraordinare.

Pe plan sentimental, vor avea parte de momente intime din belșug.

Citește și: Horoscop special: Impulsivul si energicul MARTE este direct in GEMENI. Din nou, intre 12 ianuarie – 25 martie 2023! Ce ti se intampla DIFERIT in functie de zodie

Balanță

Martie va fi cea mai norocoasă lună pentru Balanțe. Apar noi începuturi și mari realizări. Își vor regăsi motivația de a lucra la proiecte noi și vor realiza multe într-un timp foarte scurt. Banii nu vor înceta să apară.

Scorpion

Luna mai va fi plină de belșug pentru Scorpioni. Norocul nnu îi va ocoli deloc și vor vedea că lucrurile se vor așeza exact așa cum trebuie. Va apărea o călătorie importantă, fie la o rudă sau la un prieten plecat peste hotare.

În ceea ce privește munca, pot spera la o avansare sau la o mărire de salariu.

Săgetător

Săgetătorii vor avea un octombrie plin de noroc. Anul 2023 va fi unul agitat pentru acești nativi, dar din toamnă își vor regăsi echilibrul și se vor detașa de agitația din vară. Odată ce își exprimă dorințele, împlinirile vor apărea una câte una.  Apar noi surse de venit la care nici nu visau cu câteva luni în urmă.

Capricorn

Ianuarie va fi cea mai norocoasă lună a Capricornilor. Anul începe în forță pentru aceștia și vor avea mai multe inițiative decât niciodată. Aceștia vor lua de la viață tot ce e mai bun, iar astrele le vor asigura norocul. Energia lor îi va conduce la realizări care îi vor face să se simtă extrem de mândri de ei.

Vărsător

Iunie este cea mai norocoasă lună pentru Vărsători. Toate gândurile și inițiativele bune vor fi încununate cu succes. Începutul de an va fi unul dificil pentru că se vor lupta cu persoanele toxice din viața lor, dar la începutul verii vor reuși să se detașeze de acestea și de negativismul lor.

Vor cunoaște oameni buni, pozitivi, cu sufletul frumos care îi vor ajuta să se cunoască mai bine.

Pești

Peștii vor avea foarte mult noroc în februarie. Această lună va fi plină de reușite. Astrele îi încurajează să devină cea mai bună variantă a lor. Vor reuși să se organizeze foarte bine, iar realizările nu vor înceta să apară. Lucrurile vor sta bine, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.