Horoscop WEEKEND 14-16 ianuarie 2022. Mercur retrograd te poate lasa falit in weekend

Poti intalni pe cineva nou, poti incepe o relatie romantica plina de promisiuni si asteptari frumoase

14 ian. 2022, 07:16
Horoscop WEEKEND 14-16 ianuarie 2022. Mercur retrograd te poate lasa falit in weekend

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 14-16 ianuarie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de intrarea lui Mercur in miscare retrograda in Varsator. Detaliile vor trebui analizate cu atentie. Dar Mercur retrograd are si laturile sale pozitive. In primul rand apar in viata noi vechi cunostinte, prieteni sau asociati. De asemenea, poti actualiza orice plan pe termen lung lasat in urma din diverse motive.

HOROSCOP 2022. Mantra magică pentru fiecare zodie. Cum atragi dragostea în viaţa ta

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Poti intalni pe cineva nou, poti incepe o relatie romantica plina de promisiuni si asteptari frumoase. Daca esti deja intr-o relatie, pot aparea idei de a face un proiect impreuna cu persoana iubita ce te va implini. Vrei sa iti exprimi talentele si te lasi calauzit de ceea ce simti ca te face productiv si energizat.

Horoscop special 2022: care sunt cele mai bogate zodii în 2022, dau lovitura la Loto, primesc moşteniri, afacerea înfloreşte

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai nevoie de timp ca sa metabolizezi tot ce s-a spus pe durata saptamanii. Petrece timp acasa ca sa iti intelegi pozitia, odihnit si constient de puterea ta de a te descurca cu orice te deranjeaza sau irita acum. Pot aparea subiecte delicate de familie dar fara miza, ce nu au legatura cu scopurile vietii tale. Abordeaza-le cu inima si nu cu ratiunea, spre armonia tuturor.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Dedica-ti aceste zile situatiei de acasa. Fundatia pe care o setezi aici, in lumea ta intima si in relatiile cele mai apropiate te vor sustine in perioada ce urmeaza. Te poti surprinde chestionandu-ti credintele, talentele si abilitatile, ca sa stii pe ce te bazezi in continuare. Scufunda-te in tine insuti ca sa gasesti acele lucruri care te definesc cu adevarat si care iti coloreaza si lumineaza viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop special. Cum afeteaza primul Mercur retrograd 2022 zodiile. Se anunta zile grele