Horoscop weekend 14-16 septembrie 2018. 3 zile INTENSE sub Luna în Scorpion şi Săgetator

Horoscop weekend. Iata horoscopul pentru weekendul 14-16 septembrie 2018, la o saptamana dupa Luna Noua in Fecioara, ale carei efecte se manifesta pana aproape de Luna plina de la finalul lunii septembrie. Luna Noua in Fecioara ne-a dat energia de a ne da seama ce avem de gand sa facem mai departe cu "semintele" deja plantate si cu roadele deja culese. Inca avem treaba! Avem portocalele pe care ni le-am dorit, dar ce facem cu ele? Daca le lasam degeaba se strica la un moment dat. Luna Noua in Fecioara ne da inspiratia si impulsul sa facem acel fresh de portocale si sa nu mai amanam, folosind roadele pe care deja le avem la dispozitie.

12 sept. 2018, 19:42
Horoscop weekend 14-16 septembrie 2018. 3 zile INTENSE sub Luna în Scorpion şi Săgetator

Vezi care sunt portocalele vietii tale prezente si ce ai de gand sa faci mai departe?

Finalul verii nu este decat marcarea unui nou inceput, cel al sezonului de toamna. Luna Noua in Fecioara ne-a pus pe traiectoria acestui nou inceput. Daca iti va fi rodnic sau nu, depinde de tine si de ajutorul astrelor pe care trebuie sa il simti si folosesti. Fecioara cea eficienta ne vrea pusi pe treaba serioasa si buna !

In acest context, weekendul 14-16 septembrie ne asteapta cu o Luna in crestere de luminozitate ce isi petrece prima parte in Scorpion si apoi se muta in Sagetator.

Luna in Scorpion Vineri si prima parte din Sambata: EMOTII INTENSE

Fie ca este o pasiune, o euforie, o tristete sau o dorinta, emotiile sunt simtite la un nivel adanc si personal acum. Suntem motivati de dorinta de a merge in adancimea lucrurilor. Instinctiv citim printre randuri. Superficialitatea nu va functiona pentru noi acum.

Luna in Scorpion ne cere insistent sa ne descoperim propria putere ca sa mergem mai departe. Este un timp excelent sa scapam de frici vechi si obiceiuri limitative.

Aceasta Luna ne face sa simtim nevoia de intimitate si sa fim foarte pasionali.

Luna in Scorpion ne reaminteste ca suntem intr-un proces continuu si ciclic de schimbare. Trebuie sa ne debarasam de ce nu este necesar ca sa ne putem duce mai departe. Micile si marile crize pe care le experimentam in viata de zi cu zi ne pun in contact cu puterea noastra si ne arata ce slabiciuni avem.

Elibereaza ceva in aceste zile, un obiect, o credinta, o conceptie, o etapa si fa loc pentru o noua crestere!

Scorpionul vrea sa ajunga in adancimea lucrurilor si este pregatit sa sape in orice mizerie necesara ca sa ajunga la bijuteriile din spate. Este un semn fix, deci este determinat si neobosit in cautarea lui. Ai grija la gelozii si obsesii – ele ne arata unde ne-am pierdut puterea sau unde am cedat-o altora.

Poate ca esti atras de anumite intalniri intense in relatiile tale. Daca simti ca se apropie o furtuna, las-o sa vina.

Puterea trebuie eliberata inainte de a otravi atmosfera.

Este un timp perfect sa explorezi aspecte adanci din tine.

De ce te temi si care este cauza ? Care iti sunt secretele ? Poate ca este timpul sa dezgropi aceste taine.

Visele iti pot fi mai intense sau poti avea cosmaruri. Scrie-ti visele, ele sunt aici ca sa te calauzeasca.

Activitati benefice cu Luna in Scorpion

Plateste-ti taxele. Pune-ti la punct finantele comune cu cineva. Fa curatenie. Verifica si praful de sub pat si curata-l. Intalneste-te cu un psihoterapeut pe o tema ce te preocupa. Fa o calatorie samanica. Viziteaza un medium. Planifica o noapte de vindecare sexuala. Fa scufundari in apa. Uda gradina. Tine un secret sau spune un secret unui prieten de mare incredere sau unui vindecator. Fa o cura de detoxifiere de 3 zile. Fa un masaj profund. Fii foarte sincer emotional cu un prieten caruia ii spui ceva foarte profund si important pentru relatia voastra.

Apoi, in a doua parte de Sambata si toata Duminica, Luna este in Sagetator deci energia se schimba.

Luna viziteaza Sagetatorul pentru a ne provoca puternice sentimente pozitive si optimism. Avem nevoie ! Vitalitatea creste si bunele intentii domina mintea oamenilor.

Sa nu fii surprins daca nu iti vine sa stai locului. Luna proiecteaza dorinta Sagetatorului de a se misca si calatori, iar orice activitate in afara casei sau sporturile sunt foarte dorite.

Trage aer adanc in piept si iesi la plimbare, oriunde. Este un timp bun pentru recreere, excursii sau vizitarea unor locuri indepartate dragi.

Creste-ti aria de interes studiind ceva nou sau ajutandu-i pe altii invatandu-i.

Luna in Sagetator iti face munca plina de satisfactii. Este bine sa muncesti nu cu mainile ci cu mintea. Nu alege aceste zile pentru constructii sau munca in agricultura.

Cand Luna este in Sagetator, toate practicile respiratorii sunt eficiente, deci este o energie favorabila vindecarii bolilor de plamani sau renuntarii la fumat. Acum nu este un bun moment pentru intervenii chirurgicale.

Activitati benefice cu Luna in Sagetator

Rezerva o viitoare vacanta. Plimba-te pe Internet (macar) in destinatii pe care doresti sa le vezi in viitoarea vacanta. Fa o drumetie de munte. Fii spontan si asculta-ti inima. Invata o limba straina noua. Mergi la un eveniment sportiv. Creaza un panou cu imagini ce reprezinta viitoarele tale dorinte. Mergi la o comedie de teatru, film, stand up. Fii entuziast. Socializeaza cu lume diferita. Scrie ce te inspira. Intalneste-te cu un life coach. Mergi la biserica.

Iata horoscopul zilelor de weekend 14-16 septembrie 2018 sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare joi pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral. 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tranzitia lui Marte in Varsator a fost simtita din plin de zodia ta, mai ales ca ai facut, probabil, in sfarsit anumite schimbari in lumea ta ce se impuneau de ceva vreme. Ai acum suficient timp la dispozitie si nu trebuie sa te simti vinovat pentru perioada de incubare necesara pentru ca anumite idei sa se dezvolte si sa isi ocupe un loc bun in sistemul tau. Surprizele vor veni si te vei surprinde singur cu nevoia de a grabi lucrurile intr-un mod pozitiv. Ai acum ocazia sa fii rational si sa vorbesti mai putin in timp ce faci mai multe pentru viitorul pe care doresti sa ti-l creezi.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Eu sunt pregatit

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Recent, Venus si-a gasit calea spre casa ta a 7 a, casa relatiilor, iar balanta pe care o cauti pe domeniul acesta in aceste zile iti pare un obiectiv greu de atins. Insa iubirea chiar exista pentru tine, profunda si sincera, iar uniunea cu ceilalti este destinatia spre care te indrepti. Multi Tauri se vor indragosti, manifestand pasiuni imposibil de tinut sub control. Este timpul sa fii relaxat si sa te lasi dus de curentul vietii, deci nu fii prea strict si controlant, acum ca ai sansa sa iti implinesti nevoile emotionale profunde.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu merit sa fiu iubit

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO