Horoscop WEEKEND 15-17 OCTOMBRIE 2021. Energia Lunii in Pesti poate aduce emotii si lacrimi

Sfarsitul de saptamana sta sub semnul Lunii care este in crestere de luminozitate, in sentimentalul, melancolicul si sufletistul PESTI.

15 oct. 2021, 06:55
Horoscop WEEKEND 15-17 OCTOMBRIE 2021. Energia Lunii in Pesti poate aduce emotii si lacrimi

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 15-17 octombrie 2021 scaldat de influente astrale majore.  Luna in Pesti este punctul terminus al calatoriei Lunii timp de 28 zile prin zodiac. Cat timp Luna este in Pesti, intotdeauna starea noastra este melancolica, meditativa, plina de compasiune si iertare. Cei ce sunt mai sensibili in fata emotiilor vor fi mai coplesiti de aceasta energie. Energia Lunii in Pesti poate aduce emotii si lacrimi, uneori si fara motiv. Este usor sa te ratacesti in altcineva. Nostalgia e in aer, insa ramai conectat la cine esti si unde esti!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tine de oricare plan de familie sau de casa ti-ai facut pentru weekend si nu te lasa dezarmat de parerea altcuiva. Fiecare om are cate o opinie despre ce ar trebui sau nu ar trebui sa faci, dar nimeni nu merge concret in pantofii tai. In acest weekend, chiar si opiniile partenerului pot fi total pe dinafara ta. Nu este nicio decizie pe care sa o iei care sa ii multumeasca pe toti, deci cel mai bine este sa mergi pe mana ta, pe instinctul tau. Vei vedea ca astfel te vei alege cu cea mai buna stabilitate si confort pe termen lung.

Horoscop karmic octombrie 2021. Se anunţă despărţiri dureroase şi pierderi băneşti înaintea Sărbătorilor
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Relaxeaza-te, destreaza-te, distreaza-te si nu te lasa prea prins in ce fac sau nu fac alti oameni. Daca devii paranoic si nesigur (in special cand vine vorba de bani sau aspecte de iubire) cu siguranta iti deteriorezi weekendul. Nu poti controla oamenii, deci de ce sa te ingrijorezi ? Fie de crezi sau nu, a iesi si a face ceva ce iti place este exact ce ai nevoie acum. Planifica o iesire interesanta alaturi de persoana iubita, petrece timp cu un prieten sau scufunda-te in activitatea preferata de unul singur.

Horoscop karmic octombrie 2021. Zodiile de foc dau lovitura, zodiile de apă îşi fac alte relaţii, karma grea pentru zodiile de aer
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
A-ti imbunatati abilitatile de viata inseamna a te aventura in afara zonei de confort si a invata lucruri noi. O anumita situatie neprevazuta ce te poate enerva te poate si impinge sa iti largesti experienta. Nu poti evita aceste salturi. Mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa iti adaugi noi abilitati la ruscacul vietii. Poate sa ti se para intimidant sa inveti lucruri noi. Totusi, este intotdeauna ceva plin de entuziasm in a imbratisa mintea unui incepator si a ramane deschis spre tot ce e noi ca idei si informatii. Bucura-te de aceasta experienta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.