Horoscop WEEKEND 15-17 septembrie 2023. Weekend sub semnul unor noi inceputuri. Ce pasi importanti facem in viata noastra

Luna si Venus si iti activeaza prieteniile, socializarea, explorarea si extinderea orizonturilor in acest weekend.

16 sept. 2023, 09:13
Horoscop WEEKEND 15-17 septembrie 2023. Weekend sub semnul unor noi inceputuri. Ce pasi importanti facem in viata noastra

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 15-17 septembrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se afla sub semnul Lunii noi in Fecioara de joi, 14 septembrie, dar mai ales al iesirii din retrograd al lui Mercur. Este inceputul unei noi perioade din viata noastra. Ajusteaza-ti programul, astfel incat el sa se potriveasca nevoilor tale. Probabil deja stii ce pasi „ar trebui” sa faci. Poate i-ai amanat pentru o vreme. In acest weekend, te vei simți puternic incurajat sa ii pui in aplicare.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Luna si Venus si iti activeaza prieteniile, socializarea, explorarea si extinderea orizonturilor in acest weekend. Este un timp ideal sa iesi in lume si sa sarbatoresti viata, sa te distrezi, sa te conectezi cu oamenii pe care ii iubesti si sa te bucuri incercand lucruri si experiente noi dar si intalnind lume noua. Duminica, poti sa ai de-a face cu emotii mai puterice pe planul de acasa, dar vor trece repede.

Horoscop Mihai Voropchievici toamnă 2023. Zodiile care au parte de belşug şi fericire până la Crăciun
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Lucrurile au fost agitate si pline la munca in ultima vreme, deci ia in calcul sa te folosesti de prima parte de weekend ca sa iti fie usor si bine. Da-ti timp sa te recuperezi si sa te bucuri scufundandu-te in pace, liniste, solitudine si clipe in natura. Duminica, vei fi pregatit sa te realaturi lumii cu energie iar compania celorlalti se va simti stimulanta in loc de epuizanta.

Horoscop special: Descoperă magia retrogradării lui Jupiter în Taur. Ce aduce Marele Benefic semnelor zodiacale

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Luna activeaza in acest weekend parteneriatele pentru tine si va fi intr-o combinatie favorabila cu Venus si Jupiter, fapt ca va pune romantismul in cap de lista pentru tine. Te simti sexy si increzator in tine, iar aceasta stare te face atractiv, deci bucura-te de atentia ce vine usor spre tine. Duminica esti sfatuit sa fii atent la reactiile tale emotionale si la comportamentul impulsiv, al tau si al altora.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.