Horoscop WEEKEND 17-19 IULIE 2020. Dragostea pluteste in aer

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 17-19 iulie 2020 scaldat de influente astrale majore. In acest sfarsit de saptamana vom avea, in sfarsit, liniste. Se simte un aer romantic gratie conjunctiei Luna-Venus in Gemeni. Zeita iubirii si a placerilor iti aduce aminte de zilele bune si te timpinge sa savurezi bucuriile vietii asa cum se cuvine.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 08:11
Horoscop WEEKEND 17-19 IULIE 2020. Dragostea pluteste in aer

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Unele locuri iti dau senzatia ca esti acasa, iar oamenii ti se par plin de compasiune. Simte iubirea oamenilor si bucura-te de aceasta stare de bine. Petrece timp mai mult in meditatie sau comunicare cu ghizii spirituali. Acesta este un moment bun pentru alternative de terapie si vindecare care iti vor aduce pacea in inima.

Afirmatia weekend-ului: Sunt deschis pentru schimbare!

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu esti obisnuit sa fii atat de sensibil si de vulnerabil. Nu doar ca esti perfect onstient in ceea ce priveste proriile temeri si slabiciuni, dar esti conectat si la starea de constiinta colectiva. Asta inseamna ca esti constient si de anxietatea celorlalti. Ai mult de lucru si nu e de mirare ca te simti coplesit. Ce e de facut? E timpul sa te concentrezi mai mult asupra propriei vindecari, sa aduci la suprafata tot ce e mai bun din tine pentru a creste vibratia lumii din jurul tau. Lasa-ti sinele superior sa te ghideze in aceasta calatorie de vindecare.

Afirmatia weekend-ului: Ma sincronizez cu vointa Universului!

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Schimbarea este o provocare chiar si atunci când ti-o doresti. Iti infrunti limitele si devii mai indraznet. Chiar daca te sperie de moarte, si te simti coplesit de insecuritati si temeri, vrei sa le opresti. Opui rezistenta si te ajuta sa faci un salt mare inainte. Nu te opri din drumul tau. Ramai concentrat si angajat in ceea ce faci. Teama este un semn c aurmeaza o transformare majora. Ai nevoie de ajutor? Conecteaza-te cu sinele superior pentru ghidare.

Afirmatia weekend-ului: Ma iubesc!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.