Horoscop WEEKEND 17-20 noiembrie 2023. Dupa 32 de ani, Marte si Soarele se intalnesc in Scorpion

Urmeaza un trigon Marte-Neptun care promite o imbunatatire semnificativa a vietii noastre romantice. Se anunta un weekend pozitiv pentru toti.

17 nov. 2023, 10:33
Horoscop WEEKEND 17-20 noiembrie 2023. Dupa 32 de ani, Marte si Soarele se intalnesc in Scorpion

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 17-20 noiembrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de tranzitul planetei actiunii, Marte, care se pregateste de un tranzit major: conjuncția cu Soarele. Un eveniment asemanator a avut loc în 1991. Urmeaza un trigon Marte-Neptun care promite o imbunatatire semnificativa a vietii noastre romantice. Se anunta un weekend pozitiv pentru toti.

Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste în a doua parte a lunii noiembrie

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Exista un restaurant dedicat comunitatii al artistului Job Bon Jovi care iti permite sa platesti pentru mancare daca iti permiti sau sa te oferi voluntar la bucatarie pentru mancarea primita la schimb. Si tu te poti gandi la moduri noi de a ajuta anumiti oameni din preajma ta si nu ar trebui sa iti risipesti timpul pe aspecte ce nu rezolva alte aspecte arzatoare pe care le vezi peste tot in lume. Ai incredeer in abilitatea ta de a face tot ce e mai bun din orice situatie. Chiar daca lucrurile nu ies perfect, ele vor fi cu siguranta mult mai bune dupa ce le-ai impactat tu.

Zodiac chinezesc: Cele mai norocoase zodii ale sfârşitului de săptămână! Vezi dacă ești și tu în top!
Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Finantele se vor aseza si situatia ta se va stabiliza, chiar daca nu este acum cel mai roz moment pe tema aceasta. Nu trebuie sa te mai ingrijorezi asa mult ca in ultimele luni pentru ca incepi sa vezi luminita de la capatul tunelului si inelegi ca situatia incepe sa se deruleze intr-o directie pozitiva. Te gandesti la optiuni care nu sunt inca pregatite pentru a fi discutate. Investeste in anumite schimbari dar nu face lucruri inainte sa fii convins ca pasii pe care intentionezi sa ii parcurgi ii si vrei cu adevarat. Verifica toate informatiile de doua ori si vezi cat de binecuvantat esti de noile circumstante.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Creativ si inspirat, poti fi face lucruri magnifice in aceste ultime zile din an daca te intorci spre lumea ta interioara ca sursa de inspiratie. Nu are rost sa te irosesti acum pe aspecte foarte practice sau banale de zi de zi, pentru ca talentele tale creative te cheama cu un scop si trebuie sa curgi in flux cu viata. Daca te simti blocat intr-o pozitie rigida ce nu se schimba, este un moment bun sa scuturi putin lucrurile, sa dai drumul rutinelor ce te obosesc si sa arati altora cat de valoroase sunt eforturile tale cand vin din esenta fiintei tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.