Zodiac chinezesc: Cele mai norocoase zodii ale sfârşitului de săptămână! Vezi dacă ești și tu în top!

La sfârşitul săptămânii, cinci zodii chinezești vor fi cele mai norocoase dintre toate. Acest noroc le va înfrumuseța viața atunci când se vor îndepărta în mod intenționat de drame și conflicte și gravitează către oameni și situații care le aduc stabilitate. Da, poate fi mai puțin distractiv așa, dar va fi mai împlinitor emoțional pe termen lung.

17 nov. 2023, 07:52
Zodiac chinezesc: Cele mai norocoase zodii ale sfârşitului de săptămână! Vezi dacă ești și tu în top!

Zodiac chinezesc: Fii atent la semnele din univers. Îți poate veni ca o zi înnorata chiar înainte de o zi in care ai o intalnire, zgomot de sticlă spartă atunci când te gândești la o prietenie nesatisfăcătoare sau chiar un panou pe o autostradă care îți spune să dormi bine. Forțele cosmice nu te pot ajuta dacă ignori fiecare semn pe care ți-l aruncă în cale.

Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste în a doua parte a lunii noiembrie
De asemenea, majoritatea dintre voi vor beneficia de un ritual cu lumânari în această săptămână pentru a aduce mai multă prosperitate și pace în viața ta. Foloseste lumânări verzi pentru aceasta și fixați-le într-un model pătrat într-un cerc de sare. Poti plasa un simbol al dorinței tale în centrul lor înainte de a le aprinde și ele. Poate fi un trandafir dacă vrei prosperitate în dragoste, o sculptură de pisică norocoasă dacă vrei mai mulți bani și noroc sau altceva. Acum să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în această săptămână în perioada 13-19 noiembrie.

Zodiac chinezesc: Șobolan: Noroc întors
Șobolan, norocul tău în această săptămână este foarte interesant. Se va răsturna brusc peste cap cândva în timpul săptămânii, iar ceea ce ai fi considerat ghinion se va dezvălui brusc a fi extraordinar de bun. Vei fi uimit de el, fără îndoială, dar nu te deranjează. Forțele cosmice sunt într-o dispoziție plină de umor în acest moment, chiar dacă îți oferă sprijin în călătoria ta.

Nu aduce anul ce aduce Luna Nouă în Scorpion! Nadd Hu a explicat cât de radicală va fi schimbarea: „Am pășit într-o nouă eră a vieții”

Menținerea unui jurnal de recunoștință te poate ajuta să amplifici acest noroc. Așadar, dacă nu ai unul, cumpăra un caiet de buzunar și păstreaza-l la îndemână, astfel încât să poti nota cele mai bune lucruri care ti se întâmplă pe parcursul săptămânii (și mai departe).

Zodiac chinezesc: Cocoș: Norocul Diavolului!

Cocoș, nu te speria. Norocul tău săptămâna aceasta are un avantaj diavolesc. Ca și în lucrurile necurate, lintamplarile se vor descurca atât de bine pentru tine, iar norocul te va bucura atât de bine încât te vei întreba dacă ai norocul Diavolului. Il ai oare?

Pentru mulți dintre voi, acest noroc se va desfășura în viața voastră amoroasă. Pentru câteva alegeri, cariera ta va beneficia de acest puternic noroc. Tot ce trebuie să faci pentru a menține această pozitivitate este să te bazezi pe bunul tău simț și pe intuiție și vei fi bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.