Horoscop WEEKEND 19-20 DECEMBRIE 2020. Urmează marea Intalnire dintre Marele Profesor si Marele Benefic

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 18-20 DECEMBRIE 2020 scaldat de influente astrale majore.

18 dec. 2020, 13:20
Horoscop WEEKEND 19-20 DECEMBRIE 2020. Urmează marea Intalnire dintre Marele Profesor si Marele Benefic

Horoscop WEEKEND 19-20 DECEMBRIE 2020.

  Saptamana a stat sub Lunii noi in Sagetator care a condus la o eclipsa totala de Soare. Weekend-ul se anunta in continuare magic, cu puternice tente intunecate si misterioase. Saturn a intrat in Varsator, Jupiter a intrat in Varsator, iar luni se vor intalni dupa 800 de ani in acelasi punct. Ce mod de a se incheia o saptamana! Ce mod de a incepe o alta!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Foloseste-ti talentele speciale in aceste zile ca sa intelegi unde iti spune intuitia sa te duci, constient de emotiile tale care poarta in ele mai multa intelepciune decat oricare vorbe ale altora.

Pare sa nu fie suficient spatiu pentru toate lucrurile de facut in acelasi timp. Prioritizeaza si incearca sa tii focusul clar. Asta iti permite sa te conectezi la ce ai de facut si sa iti duci proiectele la punctul de final. Sunt posibile mari revelarii deci relaxeaza-te, bucura-te de tine si permite mintii sa calatoreasca hai hui.

Horoscop WEEKEND 19-20 DECEMBRIE 2020. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Inca sunt destule subiecte la care sa tot revii. Unele proiecte vor fi in intarziere si vor necesita timp mai mult, dar asteptarea si comunicarea ta trebuie sa mearga usor. Foloseste aceste zile pentru liniste si meditatie. Asta iti va permite ca puterea mentala sa se regenereze si sa te ajute sa vorbesti cu eficienta cu oricine are nevoie de o vorba buna.

Horoscop special: Micul astru Chiron, vindecatorul de rani, ne supune pana la inceputul anului 2021?
Autocontrolul este un subiect arzator pentru moment pentru tine si desigur pentru oricine din viata ta. Incetineste ritmul, ramai rabdator si calm si permite procesului de invatare sa se manifeste in mod natural.

Horoscop WEEKEND 19-20 DECEMBRIE 2020. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ceva inca necesita sa se schimbe si daca nu te lasi purtat de fluxul natural al lucrurilor, tsunami-ul interior te va duce oricum unde trebuie. Cel mai bine este sa ramai alert si sa te misti o data cu intamplarile vietii, acceptand circumstantele aparute ca un semnal de mutare in urmatoarea etapa a vietii tale cu mai multa usurinta. Este responsabilitatea ta sa avansezi spre satisfactie.

Locurile si oamenii care nu te fac fericit si care nu iti sustin starile emotionale profunde trebuie sa stea la distanta de tine. Nu toata lumea trebuie sa aiba acces la lumea ta intima, dar nici nu inseamna ca toata lumea ar trebui sa stea in afara ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.