Horoscop WEEKEND 19-21 august 2022. Weekend cu Marte în Gemeni. Ce decizii nu trebuie să luăm!

Discuțiile sunt distractive, suntem dornici de cunoaștere și învățare și vrem să concuram cu ceilalți în schimbul de idei.

19 aug. 2022, 06:37
Horoscop WEEKEND 19-21 august 2022. Weekend cu Marte în Gemeni. Ce decizii nu trebuie să luăm!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 19-21 august 2022 scaldat de influențe astrale majore.  Sfârșitul de săptămână stă sub intrării planetei acțiunii – Marte, în iscoditoarea zodie a Gemenilor. Avem o minte ascuțită și inteligența necesară pentru a alege cuvintele. Discuțiile sunt distractive, suntem dornici de cunoaștere și învățare și vrem să concuram cu ceilalți în schimbul de idei.

Dar atenție, sub Gemeni-Marte nu există nicio ezitare. Ai tendința să iei decizii rapide pe care s-ar putea să le regreti după aceea. În loc să tragem focuri rapide, ar trebui mai întâi să ne gândim la ceea ce are de fapt sens și să nu decidem nimic dintr-un capriciu. Atunci lucrurile vor merge și mai bine.

Horoscop tibetan. Ce KARMA îţi este hărăzită la naştere. Cine are karma curajului, cine pe cea a înţelepciunii

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu stii bine ca unele secrete nu vor fi pastrate daca nu tii ferm de ele si nu le intelegi valoarea. Tine cont de ce iti spun si alti oameni, evita barfele si raspanditul de informatii pe care altii nu doresc sa le impartaseasca cu restul lumii. Ai nevoie acum de un aer de idealism in viata ta. fa tot ce poti ca sa iti aduci relatiile la un nivel mai plin de viata. Realizeaza ca uneori un simplu contact fizic, cum ar fi o imbratisare, poate aduce multa pace in ape tulburi.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu stii si simti ca sunt vremuri si mai bune in fata ta si ai nevoie de mai mult timp in singuratate ca sa te poti ocupa de toate acele idei care iti fac viata mai usoara si care te scot din starea de a te ascunde. Este important sa mentii o atitudine deschisa, cum la fel de bine este sa nu incalci anumite limite. Sunt zile in care poate partenerul sau cei dragi nu fac cele mai bune alegeri emotionale, dar respecta-le asa cum sunt, valorizeaza-le, indiferent daca au o incapacitate temporara de a se conecta la tine asa cum ai dori.

Horoscop. Cele mai mistice semne zodicale. Ce zodie e atrasă de paranormal

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Tu stii si simti ca nu esti capabil acum sa iti depasesti o sensibilitate si este perfect in regula pentru moment. Unii oameni au darul sa te scoata din echilibru si sa te faca sa te simti inconfortabil in propria ta piele. Este timpul sa te protejezi si sa iti faci viata sa conteze exact asa cum este ea, chiar si imperfecta conform unora. Sinceritatea este virtutea ta cea mai mare. Nu renunta la ea, indiferent ce ti se spune. Daca stii ce este cel mai bine si daca ai incredere in instinctele inimii tale, vei crede in tine suficient incat sa iti implinesti idealurile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.