Horoscop. Cele mai mistice semne zodicale. Ce zodie e atrasă de paranormal

Te simti atras de tarot, astrologie sau misticism? Profilul tau astrologic iti poate oferi o perspectiva asupra asocierii tale cu magia.

17 aug. 2022, 00:33
Horoscop. Cele mai mistice semne zodicale. Ce zodie e atrasă de paranormal

Horoscop Astrologia are un mod de a ne evoca punctele forte si trasaturile unice de personalitate. Harta ta natala este o modalitate excelenta de a-ti aprofunda intelegerea despre tine, inclusiv relatia ta cu lumea spiritelor.

In timp ce toti avem capacitatea de a ne canaliza energiile spirituale interioare, cele mai mistice semne zodiacale sunt naturale in conectarea cu fortele evazive, spirituale ale vietii.

Cele trei zodii care au parte de un final de vară „spumos”! Nativii trebuie să reconfigureze traseul

In timp ce semnul tau solar este un indicator al personalitatii tale de baza, atunci cand este vorba despre lumea supranaturala, va trebui sa te scufunzi adanc in straturile diagramei tale. Semnul tau Neptun, de exemplu, este o plasare magica asociata cu supranaturalul.

Aceste locuri din harta ta natala te pot ajuta sa te indrepti spre mai multa magie, cum ar fi eliberarea oricaror frici pe care le-ai putea avea despre capitularea fata de necunoscut si invatarea sa imbratisezi mai multa putere in ceea ce pur si simplu nu poti explica. Neptun este conducatorul Pestilor, un semn de apa cunoscut pentru legatura sa cu lumea spiritelor. Daca vezi unde se afla Pestii in diagrama ta, iti poti face o idee despre cat de mistic esti.

In ceea ce priveste plasarea caselor tale, cele mai mistice parti ale diagramei natale tind sa fie casele patru, opt si doisprezece. Toate aceste case abordeaza teme mistice intr-un fel si sunt in acord cu concepte mai ezoterice. Uita-te la harta natala: Ce semne sunt stationate in aceste case? Intelegerea trasaturilor acelor semne te poate ajuta sa discerni tendintele tale magice.

Daca ai o abilitate naturala de a te conecta la taramurile nevazute, atunci probabil ca te poti raporta la evenimentele magice care se intampla in viata.

Horoscop Fecioara (23 August – 22 Septembrie)
In ciuda faptului ca semnul de pamant este asociat cu lumea materiala, Fecioarele au capacitatea unica de a face punte intre dimensiunile pamantesti si cele divine. Capacitatea lor de a se adapta si de a transmuta energia este motivul pentru care au o conexiune atat de puternica cu supranaturalul. Fecioara este „vrajitoarea din bucatarie a zodiacului”. Ele simt viata secreta in fiecare detaliu divin, cernand materia ascunsa la suprafata si dezvaluind magia care poate fi facuta din ceea ce este deja aici.

4 zodii care îşi schimbă viaţa la 180 de grade. Vor renaşte din propria cenușă! 
Fecioara poate multumi conducatorului lor planetar, Mercur, pentru legatura lor cu lumea mistica. Aceste locuri din harta ta natala te pot ajuta sa iti acorzi mai multa magie. Semnele lui Mercur reprezinta limbajul si modul in care comunici verbal sau prin scris. Este locul in care „metabolizezi experienta inefabila si o transformi in propriile tale forme de cunoastere mistica”.

Horoscop Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)
In mod natural, semnele de apa au capacitatea de a transforma energiile si de a transcende taramuri, iar influenta plutoniana a Scorpionului ii ajuts sa formeze o afinitate cu artele intunecate, inclusiv cu magia si astrologia. Pluto guverneaza toate lucrurile intunecate, magice si misterioase, asa ca are sens de ce Scorpionii sunt atat de adaptati la latura lor spirituala.

In plus, Scorpionul este condus de cea de-a opta casa secreta a transformarii, care se refera la misterele inexplicabile ale vietii. Din acest motiv, acesti scorpioni mistici sunt considerati a avea puteri supranaturale. Scorpionul are capacitati paranormale pentru ca este sincronizat cu tot ce se afla sub suprafata realitatii. El stapaneste totul de sub suprafata, asa ca nimic nu este niciodata asa cum pare pentru el.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.