Horoscop WEEKEND 19-21 noiembrie 2021. Transformari in weekendul eclipsei!

Iata horoscopul de weekend 19-21 noiembrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Ce aduce sfarsitul de saptamana pentru fiecare zodie.

19 nov. 2021, 00:23
Horoscop WEEKEND 19-21 noiembrie 2021. Transformari in weekendul eclipsei!

Horoscop weekend.  Sfarsitul de saptamana se afla sub puternica amprenta a eclipsei de Luna plina in Taur dar si a lui Pluto care face unghi cu Soarele si eclipsa. Pluto este planeta schimbarii, deci te poti astepta la transformari daca nu spectaculoase, macar valoroase.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop karmic decembrie 2021. Zodiile de pământ, pe karmă pozitivă, zodiile de foc strălucesc. Cum va fi de Crăciun şi Revelion
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai putea fi beneficiarul unei mari cantitati de generozitate. De la oameni care vor sa isi deschida portofelul spre tine, se pare ca multa lume are placerea sa imparta cu tine ceea ce are. In toate domeniile, fii judicios cu privire la ce alegi sa accepti. Ce ti se da gratis acum poate veni cu un pret mai tarziu, deci foloseste ceea ce ai nevoie sau ce are valoare pentru tine.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Zilele acestea, oamenii doresc sa se partenerieze cu tine la tot pasul. Sunt cei care cauta conexiuni de dragoste dar sunt si cei care iti cauta compania cu scop profesional. Chiar si prietenii te vor cat mai mult alaturi de ei. Alege chibzuit cum iti imparti timpul acum si in viitor. O conexiune care se pare ca este valoroasa acum se poate dovedi apasatoare mai tarziu, deci ar fi bine sa fii atent in ce te bagi.

Horoscop Cristina Demetrescu. Totul se schimbă în noaptea asta, majoritatea zodiilor dau un restart dureros, se pierd bani, se pierd iubiri

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai putea decide sa sari peste distractie, jocuri si socializare daca apar oportunitati interesante de munca pentru tine. Poti primi, intr-adevar, posibilitati atractive, deci incepe sa investighezi proiectele sau pozitiile care sunt potrivite pentru tine. Tentatia este sa te implici in mai multe decat poti gestiona. Fii ponderat si echilibrat. Ceea ce te incanta azi, poate fi impovarator maine. Fa-ti si un masaj terapeutic sau iesi la spa sau la o calatorie scurta ca sa iti incarci bateriile complet.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.v

Cristina Demetrescu, lecţia karmică pentru România: „Până în martie 2023 suntem sub o lecţie de viaţă”. Runa pentru Romînia, descifrată de Voropchievici!