Cristina Demetrescu, lecţia karmică pentru România: „Până în martie 2023 suntem sub o lecţie de viaţă”. Runa pentru Romînia, descifrată de Voropchievici!

Cristina Demetrescu, Mihai Voropchievici, Mariana Cojocaru şi Daniela Simulescu s-au uitat în astre, au citit în rune şi anunţă destinul României.

31 oct. 2021, 11:28
Cristina Demetrescu, lecţia karmică pentru România: „Până în martie 2023 suntem sub o lecţie de viaţă”. Runa pentru Romînia, descifrată de Voropchievici!

Cristina Demetrescu anunţă lecţia karmică pentru România. „Minuni se întâmplă, numai că nu toată lumea înţelege pe ce cale vine minunea. Am început să devenim refractari şi la aceste minuni care nu arată aşa ca o baghetă magică, care vine şi ne ajută să ieşim din acest blocaj.

Încă de anul trecut, din perioada de început a pandemiei, pe zodia ţării noastre a intrat Planeta „Profesor”. Atunci când această planetă are acest ingres pe o zodie, vine cu lecţii de viaţă. Fie că eşti o persoană oarecare, fie că eşti o ţară. Poţi să fi o naţiune şi să primeşti lecţii noi.

Carmen Harra, previziune cutremurătoare despre România! „O să se încheie încet-încet…”
Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat şi până la urmă, lucrurile se învaţă din mers. Practic, se distrug toate structurile vechi, toate structurile retrograde.

Planeta „Profesor” pe Vărsător, care este o zodie a omului, şi asta am spus mai de mult, şi o zodie a colectivităţii. Omul viitorului este omul-orchestră, cel care cumva se administrează singur, gândeşte singur, ia decizii singur.

Dacă noi încă aşteptăm, în secolul 21, pe un asemenea tranzit, să hotărască cineva pentru noi, mulţi dintre noi vom rămâne în urmă. Apare o utopie socială, care este practic de nedepăşit în acest context”, spune Cristina Demetrescu.

„Nu avem nevoie de cineva care să ne spună ce avem de făcut. În această perioadă, până în martie 2023, suntem sub o foarte puternică lecţie de viaţă. În general, aceste lecţii, când trec, o să mai treacă o perioadă, nişte ani, şi când o să privim în urmă, cum s-a mai întâmplat de foarte multe ori, o să ne dăm seama cât de tare am greşit, unde am greşit, dacă suntem mândri că am trecut cu bine peste această provocare.

Este şi o lecţie karmică. Nu doar noi, oamenii individuali, suntem provocaţi de aceste planete, de destin, de Saturn, de Pluto, nu suntem doar noi în mod individual provocaţi de lecţii de viaţă. În viaţă, uneori ai piedici, uneori ai provocări. Dacă le depăşeşti, zici: ce bine m-am descurcat, am mai învăţat ceva. Despre asta este vorba şi în momentul de faţă. Aceste provocări pot fi şi colective, cum te comporţi ca individ într-un grup, ce poţi face pentru grupul respectiv.

Dacă nu reuşeşti să îţi depăşeşti această lecţie, karma colectivă se acumulează şi apare pe astrograma unei persoane pe casa 11, care se mai numeşte şi Casa Protecţiei. Am făcut ceea ce trebuia pentru grupul respectiv în provocarea respectivă, voi avea protecţie. Când? În viaţa asta, în viaţa viitoare. Nu am făcut ce trebuia, nu am ajutat, nu am fost un erou, nu am hrănit pe cei care mureau de foame, înseamnă că am trăit o viaţă egoistă şi la un moment dat această karmă colectivă se va numi lipsă de protecţie.

Uneori există omul nepotrivit la locul nepotrivit şi se poate întâmpla ceva. Cum răspundem la întrebarea: de ce omul ăla a avut un ghinion? Şi de ce altul a fost protejat? Sau de ce se întâmplă lucrurile astea, ca într-un accident cu foarte multe victime, când sunt aceste evenimente îngrozitoare. Îmi pare rău, dar trebuie să spun şi aceste lucruri. Unii au protecţie, alţii nu au protecţie. Este de la acest tip de karmă colectivă negativă.

Cum te provoacă Universul, ca într-un context de genul acesta, de criză, cum este o pandemie. O astfel de pandemie are loc la câteva sute de ani. Au mai fost pandemii, dar nu aşa. Nu e ca şi cum aerul pe care îl respirăm devine periculos şi ne poate ucide sau te poate ucide pe tine. Aşa ceva se întâmplă foarte rar.

Trebuie să încercăm să gândim foarte panoramic şi să vedem prin gândirea asta de ansamblu ce se întâmplă cu noi în momentul de faţă pentru că Saturn pe Casa Morţii stă din februarie 2021, dar o să mai stea până la sfârşit de 2022. Şi astfel ne dă ocazia de încă două ori”, mai spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu: „Alte două şanse pentru România în 2022”

„Ocazia pe care a avut-o România între 13 mai şi 28 iulie când erau 50 de bolnavi şi 5 decese sau un deces, o să o mai aibă şi în primele cinci luni ale lui 2022 şi în ultimele luni ale lui 2022. Deci, mai avem încă două etape de vindecare. Când nu sunt cazuri, te duci cu Jupiter în Peşti care reprezintă ajutor divin, care este un ajutor divin prin medicină. Dar, dacă nu faci ce ai de făcut, nu îţi faci vara sanie, iarna ai probleme.

Avem încă şanse, avem soluţii, este foarte adevărat că Jupiter, marele benefic este acum tot în Vărsător, tot în zodia ţării noastre, ar trebui să mişte lucrurile, dar este şi pe o casă proastă, Casa Morţii. Şi atunci ce face Jupiter? Accelerează acest număr de deces. Luna noiembrie nu vine cu o situaţie prea bună pentru că intră planetele în Scorpion. Soare, Mercur, Marte fac tensiuni, cuadraturi cu cele două planete mari Uranus şi Saturn, care sunt implicate în trei momente ale acestui an – februarie, iunie şi decembrie, cu blocaje colectiv, cu distrugeri.

Când intră planetele în Scorpion se realizează cruci fixe, care strâng şuruburile unei cutii şi nu mai ai pe unde. Adică, luna octombrie a fost mult mai relaxată în ceea ce priveşte deciziile, dar balanţa pe care au stat planetele aduce în sens negativ, că aşa este în astrologie, avem lucruri pozitive şi lucruri negative.

Aspectele lunii octombrie au fost foarte bune, dar au fost irosite. Când ai de toate, nu mai faci nimic. Şi atunci, balanţa, în loc să aducă decizie, a venit cu defecte, amânare, lipsă de dialog, lupte politice. Au fost chestiuni incompatibile. Ce s-a întâmplat în politică cu ce se întâmplă în societate sunt chestiuni incompatibile.

Motiv pentru care intrăm într-o perioadă, în ultimele două luni ale anului, în care, în mod normal, trebuia să fie şi la noi cum este în altă parte. Dar Saturn vine cu lecţii sublimabile şi vedem că nu vine doar cu una, doar cu boală, deces. Vine cu facturi foarte mari pe care românii şi-ar putea să nu îşi permită să le plătească pentru că ştiu în ce ţară trăiesc. Saturn în Vărsător vorbeşte şi despre lecţia progresului.

La un moment, mi-am întrebat o prietenă care locuieşte la etajul 10 al unui bloc şi în apartamentul căreia era frig. Am întrebat-o de ce nu îşi pune centrală pe gaz şi mi-a spus că trebuie să fie de acord vecinii şi fiecare să plătească bucata lui. Asta se întâmplă în ţara asta, adică este un blocaj pentru că lucrurile nici nu vor să meargă înainte, nu mai putem centraliza lucrurile astea, ele merg din ce în ce mai greu şi probabil câţiva ani situaţia asta va fi permanent aşa”, nuanţează Cristina Demterescu.

Cristina Demetrescu: „Saturn vine cu această lecţie pe care trebuie să o înveţi”

„Dacă te loveşte Saturn şi te loveşte cu o singură chestie e foarte grav. Adică, Saturn te pune la pământ. Dacă dacă Saturn a hotărât că îi e milă de tine şi nu îţi dă una, îţi dă mai multe, înseamnă că Saturn e destul de blând. El vine cu această lecţie pe care trebuie să o înveţi şi trebuie, în primul rând, să faci ceva pentru tine. Că dacă stai să depinzi de cineva este foarte grav. Sau să te laşi influenţat.

A mai fost un septembrie periculos, şi pe ăsta l-am previzionat, atunci când Lilith în Luna Neagră s-a întâlnit cu destinul în Gemeni. Momentul din care preşedintele nostru a început să nu mai comunice. Este zodia Gemeni.

Luna Neagră nu este o planetă, dar aduce vibraţii foarte joase. Pe de altă parte, Geamănul este o zodie a comunicării. Luna Neagră este pe Gemeni, pe zodia comunicării. Geamănul este patronat de Mercur, zeul hoţilor şi al mincinoşilor. Cu Luna Neagră, vibraţia scade la nivel de comunicare şi nu mai înţelegem ce vorbim. Sunt zodii duble, iar asta înseamnă ignoranţă. Ignoranţa este cheia întregii probleme.

De undeva din 18 iulie, când a intrat Luna Neagră în Gemeni, dacă te laşi intimidat, înseamnă că e o problemă. Pentru că nu o să fi mai bun sau mai puţin bun.

La momentul de faţă, comunicare ar fi putut să salveze această naţie, a declarat Cristina Demetrescu la Antena3.

Runa pentru România. Mihai Voropchievici anunţă un final de an plin de surprize

Runa pentru România extrasă pentru luna octombrie are un mesaj dublu. „În primul rând, toți locuitorii să încercăm să ne relaxăm și să nu ne mai facem griji vizavi de cineva apropiat care, spre bucuria tuturor, se va bucura în perioada următoare de o sănătate excelentă”, a explicat Mihai Vorpchievici.

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi. „Răsturnările ne vor şoca”

„Să sperăm că România noastră se mai îndreaptă un pic și să ne revenim la normal – dorința noastră și cu speranța runei”, a mai adăugat numerologul legat de runa pentru România.

Horoscop octombrie. Zodia care va fi răsfăţată în a doua lună de toamnă, Mercur este retrograd în Casa 7

Astrograma României. În lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an.
„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu, despre astrograma României.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie apocaliptică despre România: „Ziua s-a transformat în noapte. Să ne rugăm Domnului”

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Mariana Cojocaru. Vine Mercur retrograd din nou: ”Vom fi martorii unor răsturnări care ne vor șoca”

Perioadă agitată și ne pun chiar și astrele la încercare la început de toamnă. Urmează o perioadă cu Mercur retrograd. Mariana Cojocaru ne spune cum ne afecteză acest lucru.

Este un aspect amplu pentru că începutul de toamnă vine cu o conjucție care trebuie să ne pună pe gânduri: este vorba despre Lilith cu axa carmică în Gemeni și în Săgetător care face cuadratură cu soarele din Fecioară.

Carmen Harra, previziuni despre Florin Cîţu: ”Are un an foarte bun și este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia”

Asta anunță răsturnări bruște de situații care pot scăpa de sub control: conflicte, rupturi, chiar probleme de sănătate, trădări în dragoste. Lucruri care vin după un ciclu carmic de 20 de ani și cel mai bun exemplu este momentul din SUA cu turnurile gemene. Lună neagră în Gemeni.

Și România este guvernată de Uranus. Va crește totul în amplitudine, pe finalul lunii vom avea 7 planete retrograte, nu doar Uranus. Mercur e folclor, e o planetă blândă, dar Uranus retrograd este dur.

Nu putem rămâne indiferent la ce se întâmplă în România. Vom fi martorii unor răsturnări care ne vor șoca.

Runa pentru România. Ce sunt runele şi de unde vin

Iată tot ce trebuie să știi despre rune – de unde provin și cum le poţi folosi pentru a afla mai multe despre tine și despre răspunsurile universului pentru tine.

Runele sunt adesea considerate a fi printre cele mai vechi instrumente de practicare a magiei şi a farmecelor de protecție.

Există chiar dovezi ale utilizării runelor în perioada romană și germanică și dovezi ale unui alfabet runic încă din anii 150-800 d.Hr.

Cuvântul „rună” provine din mai multe limbi și înseamnă „secret”, „șoaptă”, „mister” și „ascuns” – toate acestea sunt explicații ale puterilor secrete ale runelor.

Trecem rapid la timpurile moderne – sau cel puțin, ceva mai „moderne”! Rune celtice moderne au existat încă din secolul al XVII-lea și sunt probabil tipul de rune mai familiar pe care îl vedem astăzi în citirile de rune. Sunt pietre mici cu literele alfabetului runelor sculptate în ele, iar cititorii runelor le folosesc atât pentru a prezice viitorul, cât și pentru a răspunde la întrebările vieții tale.

Pietrele runice ar putea fi numite și rune celtice, rune magice și, de asemenea, rune vikinge – toate sunt aproape același tip de rune, cu același alfabet runic – s-ar putea să fi observat doar o ușoară diferență în forma simbolurilor.

Pentru ce se folosesc runele?

Pentru a răspunde la această întrebare, va trebui să citeşti runa! Runele înseamnă lucruri diferite pentru fiecare căutător (persoana care pune întrebarea în timpul lecturii), dar oracolul (cititorul de rune) cu care vorbești poate prezice viitorul, precum și te poate ghida către răspunsuri pentru toate întrebările tale.

Fiecare dintre simbolurile de pe rune au semnificații diferite și informații despre situații, astfel încât, în funcție de întrebarea pe care o aveți în calitate de căutător, runele pot însemna lucruri diferite.

Majoritatea cititorilor de rune vor folosi atât un amestec de rune, cât și propria lor intuiție și abilitate psihică de a răspunde la întrebări specifice pe care le-ai putea avea, oferindu-ţi o imagine mai bună a unui răspuns.

Cititorii care folosesc rune au o istorie lungă. În trecut, simbolurile runelor erau folosite ca amulete, scuturi și chiar pentru a transporta mesaje secrete între cititorii de rune și alţi practicanţi de magie! Puterea fiecărui simbol de rună a fost folosită de sute de ani, oferind protecție și vindecare purtătorilor și căutătorilor săi: dacă vă gândiți la alte simboluri mistice populare, cum ar fi hamsa, ankh, ochiul lui horus sau arborele vieții, voi ‘ Voi înțelege cât de puternice pot fi simbolurile runelor.

Cum citești runele?

Pentru aceasta, va trebui să întrebi un cititor de rune! Ceea ce majoritatea oamenilor ar putea găsi frustrant în timpul primei lor lecturi runice este, la fel ca alte instrumente psihice și lecturi, citirile runelor pot oferi informații foarte personale, foarte profunde, dar posibil nu răspunsuri directe – la urma urmei nu sunt o minge magică !

Deoarece nu oferă aceste răspunsuri directe pe care le-ai putea căuta, un cititor care folosește rune ar putea folosi celelalte puteri psihice ale lor – citirea aurei sau intuiția, pentru a oferi un răspuns mai direct și o lectură mai profundă.

La fel ca în cazul citirilor de cărți de tarot, imaginile de pe tarot și simbolurile de pe rună au o mulțime de interpretări variate, bazate pe modul în care sunt prezentate, contextul lecturii și chiar poziția în care o cad într-o citire.

Deci – dacă doreşti să devii un maestru al citirii runelor, atunci ar trebui să știi că este nevoie de ani și ani de măiestrie și pricepere – este mai bine să mergi între timp la un cititor priceput pentru o citire a runelor (sau chiar pentru a învăţa de la ei!

Simboluri și semnificații runice

La fel ca în cazul citirilor de tarot, există o întreagă varietate de tipuri de citire. Cu citirile runelor, cele mai frecvente aspecte sunt 3, 5 și 9 rune de piatră.

Desigur, poţi trage și o singură rună pentru un răspuns mai direct la o anumită întrebare – dar dacă doreşti o analiză mai profundă, va trebui să ai un aspect mai larg.

Există 24 de rune, fiecare cu o literă asociată a alfabetului, cu semnificații diferite în funcție de modul în care sunt aruncate.

Fiecare dintre rune va corespunde unei părți diferite a corpului – fizică, emoțională sau mentală, precum și un fel de acțiune sau senzație.

Sensurile runelor

F – Fehu / Feoh – Bogăție: corespunde pieptului și plămânilor, fericirii și fertilității
U – Uruz / Ur – Bou: corespunde mușchilor și forței, precum și energiei și sănătății, dorinței sexuale și schimbărilor bruște de viață.
Th – Thurisaz – ghimpe: se referă la inimă, precum și la distrugere, reactivitate și curățare. Aceasta este o rună foarte instinctuală.
A – Ansuz, Os – gura: se referă la gât și vorbire, precum și la binecuvântări, ferestre și obținerea de noi perspective.
R – Raido / Raido – plimbare: se referă la picioare și călătorie, precum și la vacanțe, călătorii și schimbări în stilul de viață.
K – Kaunaz / Kenaz – torța: se referă la febră, chisturi și ulcere, precum și la creativitate, pasiune, inspirație și viziune artistică.
G – Gebo / Gifu – cadouri: se referă la diferite tipuri de „cadouri”: otravă, solduri, schimburi și contracte.
W / V – Wunjo – bucurie: se referă și la respirație și confort; ca recompense și recunoaștere.
H – Hagalz – grindină: se referă la răni, tăieturi și vreme severă, precum și la distrugere și finalizare.
N – Nauthiz – nevoie: se referă la arme, rezistență, întârzieri, inovații, soartă și determinare.
I – Isa – gheaţă: se referă la durere, așteptare, blocaje și provocări psihologice, precum și amorțeală.
J / Y – Jera – an: se referă la intestin, recolte, pace, recoltare de recompense și sincronizare.
Ei – Eihwaz / Of – yew: se referă la ochi, naștere, organe sexuale și fiabilitate, protecție și motivație.
P – Perthro / Peoro – vagin: se referă la secrete, destin, viitor, precum și feminitate, incertitudine și naturi ascunse.
Z / X – Algiz – elk: se referă la cap și creier, precum și la anxietate, pază, protecție și apărare.
S – Sowelu / Sowelu – soare: se referă la piele și arsuri, precum și la sinele superior, integritatea, realizările și onoarea și victoria.
T – Tiwaz / Tyr –  mâini și artrită conexe, precum și conducerea justiției, concurență, rezultate pozitive și aspecte juridice.
B – Berkana / Beorc – mesteacăn: se referă la fertilitate și naștere, precum și la noi începuturi, creștere, regenerare și eliberare.
E – Ehwaz / Eoh – cal: se referă la spate, precum și la transport, progres, muncă în echipă și parteneriat sau căsătorie.
M – Mannaz – om: se referă la picioare, entorse, prietenie și inteligență, precum și conștientizare, îndemânare și simțul sinelui.
L – Laguz / Lagu – lac: se referă la rinichi și apă, vindecare, reînnoire, precum și imaginație, vise și mistere.
I – Inguz / Ingwaz – Ing: se referă la organele genitale masculine, familie, casă, dragoste, legătura comună, precum și odihnă și ușurare.
O – Othila / Othala – proprietate: se referă la genetică, precum și la moștenire și grupuri, valori, ajutor și strămoși.
D – Dagaz – ziua: se referă la boli mintale și funcția cognitivă, precum și la descoperiri, planificare, securitate, claritate, eliberare și speranță pentru viitor.

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi. „Răsturnările ne vor şoca”

Astrograma României. În lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an.
„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu, despre astrograma României.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie apocaliptică despre România: „Ziua s-a transformat în noapte. Să ne rugăm Domnului”

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Carmen Harra, previziuni despre Florin Cîţu: ”Are un an foarte bun și este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia”
Asta anunță răsturnări bruște de situații care pot scăpa de sub control: conflicte, rupturi, chiar probleme de sănătate, trădări în dragoste. Lucruri care vin după un ciclu carmic de 20 de ani și cel mai bun exemplu este momentul din SUA cu turnurile gemene. Lună neagră în Gemeni.

Și România este guvernată de Uranus. Va crește totul în amplitudine, pe finalul lunii vom avea 7 planete retrograte, nu doar Uranus. Mercur e folclor, e o planetă blândă, dar Uranus retrograd este dur.

Nu putem rămâne indiferent la ce se întâmplă în România. Vom fi martorii unor răsturnări care ne vor șoca.