Horoscop weekend 20-21 aprilie. O zodie are necazuri în familie, curăţenia de Paşte aduce tensiuni

Astrologii au făcut horoscopul pentru weekend-ul 20-21 aprilie, pentru fiecare zodei în parte.

19 apr. 2019, 08:08
Horoscop weekend 20-21 aprilie. O zodie are necazuri în familie, curăţenia de Paşte aduce tensiuni

Berbec

Este clar că la serviciu există animozități, nereguli ce nu merită tolerate. Se conturează un final de etapă profesională, fie că finalizaţi o sarcină, un proiect important, fie că se schimbă pe neașteptate condițiile de muncă și salarizarea. Se recomandă prudență, întrucât în umbră se țes conflicte surprinzătoare de către cine vă așteptați mai puțin.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru de Florii şi Paşte 2019. Mare atenţie la foste iubiri, ce zodii au parte de mari bucurii

Taur

Relațiile cu cei dragi își vor schimba dinamica, poate nu așa cum aţi dori. Raporturile cu generațiile mai tinere sunt surprinzătoare, anoste pe alocuri și de neînțeles. Membrii familiei și treburile gospodărești vă solicită din plin. La serviciu sunt multe de făcut, dar sănătatea este vulnerabilă.

Gemeni

O săptămână remarcabilă la capitolul familie, relații cu neamurile, treburi gospodărești. Prudență, răbdare, toleranță și încredere că totul se desfășoară spre binele vostru suprem! Persoana iubită și copiii, ba chiar și unii prieteni apropiați vă vor fi alături, beneficiind din plin de afecțiunea și sprijinul lor.

Rac

Situații interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Ar fi bine să vorbiţi puțin, strictul necesar, evitând să divulgaţi planurile personale. Unii vă pot înțelege greșit, pentru că există probleme de comunicare. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales cele pentru a rezolva chestiuni profesionale.

Leu

O săptămână cu multe cheltuieli, dar sunt șanse să primiţi bani, o primă sau favoruri la locul de muncă. Sunt șanse de erori financiare greu de remediat. Multe dialoguri și călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, profesionale sau pentru a vizita prieteni și rude dragi.

Fecioară

Sănătatea este vulnerabilă, fiind vorba despre revenirea unor afecțiuni vechi, cu aspecte cronice. Fiţi prudent, îngrijiţi-vă corespunzător și aveţi încredere că veţi depăși totul cu bine. Informațiile obținute pe căi neobișnuite vor fi uimitoare, iar unele chiar bizare. Dacă observaţi că lucrurile nu ies cum doriţi, lăsaţi-vă purtat acum de valul vieții.

Balanţă

Ocupaţi-vă pe îndelete de sufletul vostru, staţi de vorbă cu voi înşivă și stabiliţi-vă obiective pe termen lung. Este vremea marilor schimbări și nimic nu va mai fi ca înainte. Începând de la concepțiile, ideile, planurile ticluite mai demult și până la toate tipurile de relații. Sănătatea este vulnerabilă și pot reveni afecțiuni vechi.

Scorpion

Relațiile cu prietenii sunt amestecate, unele dintre acestea se vor sfârși. Șanse mari de a finaliza un proiect profesional și diverse activități comune cu prietenii. Lăsaţi discuțiile ample și luarea deciziilor cu efect pe termen lung pentru alte zile. Emoțiile vă pot copleși și de aici sănătatea poate să aibă de suferit.

Săgetător

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Întâlniri cu persoane oficiale, cu șefi, aflarea unor informații deosebite legate de mersul lucrurilor la serviciu. Prudență, discreție, calm, răbdare! Comunicarea este deficitară și multe din cele discutate acum se vor revizui sau anula în săptămânile următoare.

Capricorn

Sunteţi gânditor, orientat spre voi și sufletul vostru. Pentru că mentalitatea vi se modifică, gândurile sunt confuze și vă poate fi greu, uneori, să țineţi pasul cu cei din preajmă. Relaxaţi-vă, selectaţi și ocupaţi-vă numai de priorități, iar la nevoie cereţi sprijinul celorlalți. Veţi fi uimit câtă înțelegere și cât ajutor veţi primi pe căi diferite.

Vărsător

Este nevoie să vă ocupaţi de cheltuieli, de achitarea facturilor și poate chiar de relațiile cu instituțiile financiare. Sunt posibile descoperirea unor erori financiare serioase, întâzierea sau amânarea unor plăți. Se poate finaliza o colaborare sau se poate anula un sprijin material pe care îl primeaţi de la cineva apropiat.

Peşti

Bizarul domnește la locul de muncă și în relațiile profesionale. Se încheie o etapă importantă în plan partenerial, fie că este vorba despre partenerul de viață sau de o colaborare. Mărul discordiei este reprezentat de banii și bunurile comune cu alții. Primiţi bani, sprijin material considerabil, dar și cheltuielile vor fi pe măsură.